Sl. píše:Po mně chtěla 4-5 za schůzku .
Poslala foto .[attachment=0]DSC00154.JPG
Jsem na tom stejně, 4000 za schůzku..v momentě zjišťování bližších informací a požádání o normální foto začíná mlžit a neodpovídá. Budu dál informovat..

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Sl. píše:Po mně chtěla 4-5 za schůzku .
Poslala foto .[attachment=0]DSC00154.JPG
antropolog píše:tzn., že se pár ujetých maníků ukájí tím, že se vydávají za potenciální sexuální objekty s nimiž se jiní muži pokoušejí sjednat pronájem vagíny? trochu bizarní zábava
Nejde spíš v takových případech o snahu vylákat peníze od pánů, kteří se v emailové komunikaci projeví jako poněkud méně chytří?
Honzi píše:Ne, jsou skutečně takoví ubožáci a ubožačky, kterým stačí k jejich sexuální nebo frustované útěše si domlouvat schůzky. Ti trošku s rozumem schůzku nakonec zruší, jiní asi potom v čas schůzky masturbují.Když na nic jinýho nemají.
![]()
Ale je to i naopak. Pokud si dá některá slečna inzerát, musí překonat spam velkých údů, videí, uchylných dotazů, ... a nakonec nic. Takoví exhibicionisti jsou také ... . Ty slečny lituju, kontakt s takovými ubožáky, i mailový, musí být flustrující.
A to nemluvím o telefonátech ťapinách od těch, co na to nemají a přitom si honí ... .![]()
Nebo nabízejí za darmo úklid, pokud budou moc být třeba nazí.Jo jo, svlečny by mohly vyprávět.
Různých úchylů jsou mraky ... .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků