hansi - díky za tipy, to mi při rozhodování pomůže
fuku - já jsem samozřejmě čekal, že se automaticky taková odpověď vynoří, proto jsem do textu vepsal svojí odpověď už předem. Ale asi to je málo. Fakt nemohu lítat po privátech a hledat, nejde to

Nejsem líný (proto makám od rána do večera

) Přiznávám, že mám problém s představou, že budu oblézat podniky a odmítat, dejme tomu, polovinu dívek. Zaprvé, jsem měkota. Zadruhé, přeci jen to není ani příliš ohleduplné k dívkám, když dopředu tuším, že to bude tak 50/50, že dám otočku. Ještě jinak řečeno: pro mne není chození na priváty lifestyle, chápu to jako občasné zpestření každodenní rutiny. Pak je zcela neekonomické trávit čas hledáním a střílet na slepo. Zaplaťpánbůh, existují tyto stránky, kde snad člověk nějakou odpověď najde. Ale i když je studuju poměrně systematicky, nashromážděné informace jsou přesto chabé, takže jsem se nakonec rozhoupal k sepsání tohoto dotazu.
spíš vidím problém v tom, že kolegové mohou mít problém s tím, takový tip dát. Z obavy, že slečna pak bude příliš "zaneprázdněná". To ale považuju za zcela falešný problém. Mít majetnický vztah k prostitutce a chránit si jakousi exklusivitu, to je poněkud úsměvné. Možná to má dočasný smysl u zcela nových slečen... u ostatních je to iracionální
koburg - ještě se možná polemicky rozepíšu, ale zatím jen ve stručnosti:
a) chybějící objektivní měřítko platí i u postavy, přesto je v recenzích hodnocena jaksi častěji a relativně detailněji
b) krása není zcela subjektivní kategorie. jako každá jiná kognitivní kategorie je i měřítko toho, co je pěkné a co nikoliv, společensky sdílené. Samozřejmě, neplatí to absolutně a díky tomu se lidé přou. Nicméně - když vedle sebe postavíme herečku Růžičkovou, bruslařku Sáblíkovou, paní Vašáryovou, Bobošíkovou, Borhyovou a Bílou, tak lze celkem snadno odhadnout, podle jakých linií se spory vytvoří a která z dam bude z debaty v podstatě vynechána - buď proto, že jsou pro většinu lidí ošklivé a nebo se o jejich kvalitách ani nemusí debatovat, neboť člověk je sám považuje za velmi pěkné, či předpokládá, že ostatní je za takové považují (byť sám má jiné preference).
Řekněme, že chci ze svého hledání zcela vyloučit riziko setkání s Růžičkovou a se Sáblíkovou