Hledat  

pohledné holky v Brně

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: pohledné holky v Brně

Příspěvekod vulcan » čtv 17. čer 2010, 2:12

Rescator píše:LexxiTyler: Pravděpodobně dopadneš tak, že sice hezkou holku najdeš, ale bude mít takový přístup, .....Bohužel s těma "hezkýma" máme spíše horší zkušenosti, ..... Přístup ke klientovi je mnohem více ceněný atribut, nežli samotná krása a veř, že i normální holka, pokud je přijemná, vstřícná, usměvavá a přítulná .. je nakonec i hezká.

Myslím, že to Rescator napsal moc dobře. :idea:

Určitě na tomto foru najdeš inspiraci, čtení a zkoušení je nezbytné.
Pokud budeš číst pozorně, tak poznáš čemu spíše věřit a čemu ne.
Drak65 to vidí příliš extremisticky, v nornickém slova smyslu.
Možná taky moc vozí ty ťapiny a nemá čas se jim příjemně věnovat. Nebo mu ulítly včely. :evil:

Ale abych nebyl alibista, tak top holky v obličeji :
(pomíjím přístup, postavu, sympatie atd.)
Natálka na Kopečné, Dáša Krkoškova,
Linda (dříve Silvie) Kotlářská 5, Jitka Leitnerova, Danielka v Černovicích.
Z těch dřívejších asi Jennifer Kuldova, Vanesa Omega.
Pokud dojedeš do Olomouce, tak Veronika a Sára na Roosveltové.
Ale nadprůměrně hezkých je celá řada dalších.
vulcan

Příspěvekod LexxiTyler » čtv 17. čer 2010, 20:12

kolegové díky za postřehy. zejména vulcanovi, hansovi, Honzimu, Rescatorovi a Redrumovi za to, že se "nebáli" napsat svoje soukromý tipy abych si to přebral po svém.

Redrume, za slečnou Sylvií jsem byl, vím, že je zde na ní vlákno, dneska jsem tam se zpožděním dopsal svůj postřeh. Pohledná je, souhlasím (kategorie 2, viz níže :)).
http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=2277&p=12740&hilit=*775+140+383*#p12740

tímto bych vás chtěl napříště ponouknout k tomu, abyste v recenzích zkusili vždycky zohlednit právě i své subjektivní hodnocení obličeje :D ani mně nejde o hledání miss universe, nicméně většinu z nás potěší, když je slečna aspoň trochu k světu, ne? V podstatě stačí pět kategorií, já vyhledávám 1a 2.

(Kategorii "kočka" aneb "paní dokonalá" nemá smysl použít neb takové dámy se tím neživí a nebo fungují jako luxusní štětky, mimo náš běžný rozpočet).

1.hezká slečna: pár jich v branži je, ale často se zkazí, když získají dojem, že zákazník je v podstatě někdo, komu poskytují milost, nikoliv protislužbu. Pokud fungují dobře, nemají konkurenci.

2.pohledná slečna: sice není dokonalá, ale za to má sex appeal, kterým to dorovná, vlastně lze říct, že je to díky tomu celkem pěkná baba.

3.průměr: holka od vedle, v noci se mi o ní nezdá. Člověk je sice nevyhledává, ale po vykonané souloži nemá pocit, že udělal něco fakt nepřípustného. V branži jich je nejvíc

4.souložitelná: ale v podstatě jen když už není zbytí..., nejlíp s hadrem přes hlavu. Po pěti pivech, jednom panáku a týdenní sexuální abstinenci se někdy stává, že mozek takovou dámu přesune do předchozí kategorie. Často to bývají starší paní, bývalá kategorie "průměr", které s rostoucím věkem sestoupily do nižší ligy.

5.nesouložitelná: vhodná spíše jen pro výstředníky nebo lidi bez rozlišovacích schopností, kteří jen shodou okolností v daný moment souloží s člověkem a ne s ovcí.
LexxiTyler

Příspěvekod Honzi » čtv 17. čer 2010, 20:23

LexxiTyler ,

asi jsi absentoval dějepis. Říká ti něco jméno "Parid" a jak dopadl? Ono každé kritické hodnocení nesou slečny těžce, natož jejich vzájemné srovnání v kráse. :roll: Ještě tak poberou hodnocení služeb, některé jsou i kritické ke své postavě, ale krása obličeje je skutečně hodně subjektivní a rozbouří vlnu nevole. Takže svoji stupnici směruj na postavu a ne na krásu, takhle téměř nikdo nebude hodnotit.
Honzi

Příspěvekod LexxiTyler » čtv 17. čer 2010, 21:06

Honzi, já myslel že jádrem nevole podělit se o své dojmy pramení především z pocitu jakési nespravedlnosti, že by člověk svoje těžce vydřené znalosti měl zbůhdarma pustit do éteru...
zdejší mírně paranoidní atmosféra zahušťovaná dezinformacemi profesionálek a jejich patronů je pochopitelná,možná se lze bojům vyhnout v případě pozitivního hodnocení..., předpokládám, že je kritika provokuje k akci víc než pochvala.
LexxiTyler

Příspěvekod vulcan » pát 18. čer 2010, 1:50

LexxiTyler píše: .. tímto bych vás chtěl napříště ponouknout k tomu, abyste v recenzích zkusili vždycky zohlednit právě i své subjektivní hodnocení obličeje :D ani mně nejde o hledání miss universe, nicméně většinu z nás potěší, když je slečna aspoň trochu k světu, ne? V podstatě stačí pět kategorií, já vyhledávám 1a 2.
1.hezká slečna: pár jich v branži je, ale často se zkazí, když získají dojem, že zákazník je v podstatě někdo, komu poskytují milost, nikoliv protislužbu. Pokud fungují dobře, nemají konkurenci.
2.pohledná slečna: sice není dokonalá, ale za to má sex appeal, kterým to dorovná, vlastně lze říct, že je to díky tomu celkem pěkná baba.
3.průměr: holka od vedle, v noci se mi o ní nezdá. Člověk je sice nevyhledává, ale po vykonané souloži nemá pocit, že udělal něco fakt nepřípustného. V branži jich je nejvíc

4.souložitelná: ale v podstatě jen když už není zbytí..., nejlíp s hadrem přes hlavu. Po pěti pivech, jednom panáku a týdenní sexuální abstinenci se někdy stává, že mozek takovou dámu přesune do předchozí kategorie. Často to bývají starší paní, bývalá kategorie "průměr", které s rostoucím věkem sestoupily do nižší ligy.
5.nesouložitelná: vhodná spíše jen pro výstředníky nebo lidi bez rozlišovacích schopností, kteří jen shodou okolností v daný moment souloží s člověkem a ne s ovcí.

LexxiTyler
vnímám to trochu s rozpaky..
za sebe mohu říci, že dívku , slečnu vnímám spíše nějak celkově, zda je mně sympatická, zda mně osobně přitahuje. Určitě v tom hraje roli její vzhled, ale ten je hodně subjektivní (už bylo řečeno mockrát), stejně tak chování té dívky a také asi nějaké podkorové mechanismy - zda mně ta dívka "voní" :oops: . A nikdo nejsme dokonalí, a právě v těch nedokonalostech může být právě subjektivní krása.

Nemám moc rád ankety s estrádami, škatulkování, řada věcí se nedá změřit. Navíc krása obličeje může být vnímána různě - i technicky. Některá dívka má krásné oči, jiná zase krásné vlasy, další zase pěknou mimiku, smyslné rty , držení těla, chůzi...
A sebevíce krásná dívka, z které vyzařuje arogance... u té krása se mění v nadutost.

Pokud bychom přistupovali k sexu jako k tělocviku, k takovému speciálnímu aerobiku.. :D , pak by ty čísla a zařazování mělo význam.
vulcan

Příspěvekod Rafael » pát 18. čer 2010, 18:30

Já bych dal hlas - Sandra na Čápkové, Daniela Krausova, Sofie na Banskobystrické.
Rafael

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky