Hledat  

Holka, co postává u vozovny Husovice

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Holka, co postává u vozovny Husovice

Příspěvekod milansss » sob 22. kvě 2010, 14:46

Neznáte někdo tuhle osobu? Jestli má privátek nebo tak něco? Sex má za 600,- bez orálku, zdá se mi hodně mladá.
milansss

Re: Holka, co postává u vozovny Husovice

Příspěvekod jendarenda » sob 22. kvě 2010, 19:32

Privátek nemá :lol: , pase ji na ulici jeden vlezlej cigán. Ona je bílá, blondýna. Je to bezgumka, mladá (18 let), hloupoučká, celkem pěkná a sympatická. Klasický případ bez funkční rodiny, bez pořádných přátel, bez vzdělání, bez práce a bez peněz. Předpovídám (ale nepřeju) jí špatný konec.
jendarenda

Příspěvekod karamba » sob 22. kvě 2010, 19:43

od kolika tam stává a co je to za ulicu?jak kouří :oral:
karamba

Příspěvekod jendarenda » ned 23. kvě 2010, 10:23

Stává tam nepravidelně a není to stálé místo. Spolehlivější je čas mezi 21. a 23. hodinou se započtením faktorů typu jejích krámů, problémů v rodině atd... Vyskytuje se na klasické trase od Cejlu přes Vranovsou po trolejbusovou vozovnu v Husovicích na Svitavské. Lepší je domlouvat se přes telefon, který ovšem ona nemá :lol: Je nutno jí dát svůj a ona pak prozvání a píše sms z telefonních budek podle svého času. A kouří tak, že vůbec :lol: nechce o tom ani slyšet. Holka je fakt pěkná, doporučuju, ale ten cigán je vlezlej a prodražuje ji. Osobně si myslím, že její výdělky jdou na jeho gamblerské choutky, které realizuje v herně na rohu Cejlu a Jana Svobody. Při nabírání na ulici se vyskytuje právě s tím cigánem, kterého se netřeba (fyzicky) bát, prodává ji. Já s ním ale třeba problém mám. Včera jsem ji potkal, dneska asi bude, podle toho, co říkala. Možná mi bude volat, já jí ale na živení toho jejího kámoše seru, takže jestli chcete někdo domluvit schůzku, písněte SZ.
jendarenda

Příspěvekod milansss » ned 23. kvě 2010, 13:21

A máte s ní zkušenosti? Je dobrá? A orál od ní nemám vubec čekat nebo se s ní dá domluvit? A cena souhlasí?
milansss

Příspěvekod jendarenda » ned 23. kvě 2010, 14:47

Kouří jenom cigarety, ale třeba se nechá přeplatit (když uvidí poprvé v životě pětilitr) :lol: Jestli je dobrá záleží na vkusu každého soudruha a nepochybně na vzájemných sympatiích, jako s každou...
jendarenda

Příspěvekod Rafael » úte 20. črc 2010, 20:20

Není tato holka teď v poslední době na Lidické - u hasičů ?
Taky tam občas vídávám psmeny cikány u té holky.
Blond, mladá, kolem 18-19 let.
Rafael

Příspěvekod jendarenda » čtv 29. črc 2010, 14:50

Není to ona, i když ta na Lidické je taky pěkná, ale od pohledu trochu starší proti té z Husovic.
jendarenda

Příspěvekod smugg » ned 8. srp 2010, 9:05

a ještě tam bejva????? :oral:
smugg

Příspěvekod jendarenda » pát 13. srp 2010, 12:53

Nedávno jsem ji viděl a vyfotil. Pokud vím, už to poměrně dlouho nedělá, byla to asi jen měsíční epizodka. Návrat nelze vyloučit. Poznávací znamení je růžová kšiltovka a velká bílá kabelka, chodí tak pořád.
Přílohy
lenka.jpg
jendarenda

Zpět na Dotazy na dívky