Trochu kulhá, ale jinak šuká "jak o život"......

Nemá privát, takže musíš na penzion nebo do auta.
Caw leo

|  | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|  | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Esteban píše:Měl bych tu jednu amatérku.
Blond, štíhlá, 35 roků, chce 1000 za schůzku - třeba i 3 hodinky, nemá prostory ale (auto nebo azyl). Kouří bez a sex s gumou, anal ne. Kdo chce kontakt, tak SZ a třeba i jeho tip na obdobnou kurvičku.
Esteban píše:Ještě na jednu kurvičku jsem narazil, ale má přehnané nároky, chtěla po mě 2000,-, což jsem odmítl.
apinka@centrum.cz
Kdo se s ní domluví, tak dejte reference.
sajgon píše:Tak jsem zkusil Hodonin:
"Karin - jsem plná něhy a vášně. Hodonín, nonstop. T. 731 340 182."
Prijemna pani na telefone, ktera zprostredkovava schuzku. Opravdu nonstop a neni problem se domluvit. Prisla starsi pani (35-40), nadherne prsa (4) a zadecek. Celkove sympatacka. Moc prijemna, oral s polykanim a dela to fakt uzasne. Byt cisty.
Prikladam jednu fotku z mobilu - fotit se nechala a nevadilo ji to.
 tak sem skusil otras a hnus su slova co to vystihuju!!! domluva cez nejaku zensku ze sefova, mne cekala pred vchodem kdyz to tam neznate a mate vetsi auto ani poradne nezaparkujete. mi vola ze uz vas tam ceka kde ste
  tak sem skusil otras a hnus su slova co to vystihuju!!! domluva cez nejaku zensku ze sefova, mne cekala pred vchodem kdyz to tam neznate a mate vetsi auto ani poradne nezaparkujete. mi vola ze uz vas tam ceka kde ste  , dal slo se nahoru jeste sem si rikal ty prsa ujdou dojdeme do bytu elektrika nejde ze sefova nezaplatila ted sem odtat dojel takze tma jak v p...i zapalila svicky ale smrad z hajzlu hnus byl sem na hajzlu neuveritelny smrad. Proste neco co co vas hned vzrusi taky prijemny byt to uz je i auto lepsi 1000x. chtel sem oral v telefone ze 800 mi rekne uplne mimo
 , dal slo se nahoru jeste sem si rikal ty prsa ujdou dojdeme do bytu elektrika nejde ze sefova nezaplatila ted sem odtat dojel takze tma jak v p...i zapalila svicky ale smrad z hajzlu hnus byl sem na hajzlu neuveritelny smrad. Proste neco co co vas hned vzrusi taky prijemny byt to uz je i auto lepsi 1000x. chtel sem oral v telefone ze 800 mi rekne uplne mimo  rikam mam 600 tak za 600 domluveni.ale potom jak ma to tam privitalo som ponukol 400 nechtela tak sem se otocil a sel pryc. Pac sem mnel vsebe tabletu tak sem si rikal za 400 ty "prijemen veci" prekonam ale nema to vubec uroven to.Skuste uvidite
 rikam mam 600 tak za 600 domluveni.ale potom jak ma to tam privitalo som ponukol 400 nechtela tak sem se otocil a sel pryc. Pac sem mnel vsebe tabletu tak sem si rikal za 400 ty "prijemen veci" prekonam ale nema to vubec uroven to.Skuste uvidite  to muzete zebrat nejaku u cesty za 300 a udelate lip.. rozhodne nedoporucuji.
 to muzete zebrat nejaku u cesty za 300 a udelate lip.. rozhodne nedoporucuji. Paolo1206 píše:Co Břeclav? Pořád inzeruje nějaká blondýnka tel.: 776320623. Má ji někdo vyzkoušenou? Jaká je?
 a tak ako som prisiel tak som odisiel.Fotky su asi prave ale v realu to vyzera podstatne horsie.Na moj v kus je dost pri tele neni to tak vidiet na tych fotkach.Ale najpodstanejsie co ma totalne vytocilo a preco som odisiel hned ako som presiel cez prah je ze rozhodne nema 25rokov.Videl by som to tak na 35 a skor viac.Takze pas ja urcite uz nepojdem.
  a tak ako som prisiel tak som odisiel.Fotky su asi prave ale v realu to vyzera podstatne horsie.Na moj v kus je dost pri tele neni to tak vidiet na tych fotkach.Ale najpodstanejsie co ma totalne vytocilo a preco som odisiel hned ako som presiel cez prah je ze rozhodne nema 25rokov.Videl by som to tak na 35 a skor viac.Takze pas ja urcite uz nepojdem.   bolo to 3x co som niekam bez preverenia na nete alebo to nemalo ziadne vlakno a 3x co som sa zapalil takze ked to nema vlakno ani tam nechodit je to strata casu.
 bolo to 3x co som niekam bez preverenia na nete alebo to nemalo ziadne vlakno a 3x co som sa zapalil takze ked to nema vlakno ani tam nechodit je to strata casu.  
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků