Hledat  

Evropa bordely,priváty???

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Evropa bordely,priváty???

Příspěvekod nevety » stř 20. říj 2010, 21:53

Servus,máte někdo zkušenosti s bordelama v cizině,myslým třeba Madarsko,Slovensko,Polsko,Itálie atd,kde výjdou kurvičky cenově nejlíp?
nevety

Re: Evropa bordely,priváty???

Příspěvekod vulcan » čtv 21. říj 2010, 1:14

nevety píše:Servus,máte někdo zkušenosti s bordelama v cizině,myslým třeba Madarsko,Slovensko,Polsko,Itálie atd,kde výjdou kurvičky cenově nejlíp?

nevety
o tomto je dost psáno na Masherovi:
http://www.masher.cz/phpbb/viewforum.php?f=20
něco málo jsem napsal taky tady, hledej...

Jinak obecně Slovensko relativně drahé priváty, kluby nevím..
Maďarsko většinou levnější i v Budapešti, o dost levnější "in country",
V Polsku většinou levnější o dost - myslím priváty, kluby nevím. Pouliční prostituce, či spíše posilniční :D v Polsku je dost rozšířená..
V Německu jsou Laufhausy (varianta Showparku - nebo Red Lights v Amsterodamu) většinou cenově za akci 30 EUR, ale někdy i 20 EUR.. jinak jsou v Německu priváty dražší, kluby nevím.
Ale nejhezčí holky jsou stejně tady u nás. :D :idea:
vulcan

Příspěvekod nala » pát 22. říj 2010, 21:08

nevety píše:Servus,máte někdo zkušenosti s bordelama v cizině,myslým třeba Madarsko,Slovensko,Polsko,Itálie atd,kde výjdou kurvičky cenově nejlíp?

http://www.beszamolok.hu/lap/cimlap/index.php Budapešt,ceny 1.200.-kč/hod - 1.500,-kč

http://www.videkilany.hu/ vidiek napr.Györ,Vác, ceny detto
nala

Příspěvekod Dobermann » stř 27. říj 2010, 22:58

Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Redrum » čtv 28. říj 2010, 0:15

To je fakt v prdeli, Brno je snad nejhorší město pro noření :-)
Redrum

Příspěvekod esuba » čtv 28. říj 2010, 8:11

Tak za Prahou asi zaostáváme v tomto ohledu,ale urcite jsou i horší lokality.
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod narcius » sob 16. dub 2011, 22:22

Nedávno jsem takhle projížděl Polskem a rozhodl jsem se vyzkoušet místní pohostinnost privátů. Polsko se trochu probírá na
norníkovi, nicméně pánove se tam věnují spíše slečnám od silnice s papírovými kapesníky a kýblem s vodou za stromem :) (hygiena)
Polsky trochu umím, navíc je to jazyk podobný takže s tím nebyl problém a většina slečen umí i něco anglicky. Věděl jsem, že pojedu přes Bielsko Bila takže jsem si slečnu našel už na netu http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=19789 . Každopádně takovýchto serverů mají více a nejsou vůbecšpatné, hlavně fotky jsou většinou pravé nebo aspoň velmi podobné. Polky jsou hezké jako všechny naše slovanské holky a fotky to můžou jen potrvdit,mají sice trošku prořízlou pusu, ale to občas není na škodu.

Domluva po telefonu byla dobrá, dokonce brala vpohodě mou koktavou polštinu. Dojel jsem do Bielska, docela snadno jsem našel takové malé sidliště, spíše s bytovými domy než s paneláky, kde slečna bydlí. Zavolal jsem jí na místě, řekla mi přesnou adresu a tak jsem došel. Byt malý 1+1, ale hezký,poslala mě do sprchy, ručníky čisté, sprcha malá, ale čistá. Když jsem se vrátil měla už rozložený gauč v obývacím pokoji (asi i ložnice, očividně tam bydlela sama - podle fotek, výzdoby atd.) a povlečený prostěradlem. Pak chtěla peníze, 150zl za "spotkanie" (takze to není hodina co je uvedena na netu, je to neco jako kdyz se udelas tak pujdes a kdyz ti to bude trvat moc dlouho tak mas smulu - zadne vicenasobne orgasmy atd. coz me trochu zarazilo, ale smula) v cene byl zahrnuty i OB (ja preferuju s), nebo se dalo domluvit jen na "lodzik - nanuk :-)" tzn. OB za 100zl. Holka to byla vazne hezka, sice asi ne ta jako na fotkach v inzeratu, ale byla ji hodne podobna, akorat mela vlasy prebarvene trosku nazrzavo, vyska a vaha taky odpovidaly. Jednoduše krásná, mladá, štíhlá polka. Dalo by se říct, že tady pozitiva končí, slečna byla nekomunikativní, zeptala se jak to chci, dal jsem kour s a tak se svlikla jako na bazene v kabince, natahla gumu, drepla vedle me a zacala pracovat. Kour nebyl spatny, ale uz jsem zazil lepsi hodnotim tak 2-. Mohl jsem ji jen tak hladit, kdyz jsem zkusil strcit prsty dovnitr tak mi odtahla ruku. Pripadlo mi, ze to chce jen dodelat co nejdriv. Mozna jsme si nesedli, ale podle komentaru polskych kolegu je dosti chladna (a jini ji az podezdrele vychvaluji). Kdyz jsem navrhl, ze teda prejdeme na sex tak mi oznamila, ze jsem chtel kour (i kdyz jsem zaplatil normalne 150zl), tak jsem chtel aspon at zmeni pozici, znovu odsekla, ze ji to takhle vyhovuje. Byl jsem trochu nastvany, ale co uz, kdyz uz jsem tam byl tak jsem chtel aspon vyprazdnit mesec. Po par minutach mi rekla, ze uz bych mel pomalu strikat. Dalsi facka! Chytl jsem ji za zadek trosku pootocil at na ni aspon hezky vidim, trochu znejistela, ale pak pokracovala, jeste, ze to byla vazne kocka tak jsem se udelal rychle, osprchoval se a vypadnul. Suma sumarum, krasna slecna, hezky byt, vsechno vpohode az na sluzby a vzajemne sympatie coz u me je 70%. Tohle teda opakovat nebudu a priste radeji stravim vic casu procitanim recenzi polskych holek. Nicmene i v takovem meste jako je Bielsko je spousta krasnych holek s dobryma sluzbama a cenou, kam se hrabe nase Brno.

Omlouvam se, ze jsem prestal psat s diakritikou, trosku jsem se zapomnel a uz se mi to nechce vsechno opravovat :?
narcius

Zpět na Dívky mimobrněnské