Jaká je?? Byl někdo??
T.č.: 731 833 535
32 let
174cm
prsa č. 6
ceny 400 - 800kč ???!!
foto: http://www.sexprivat.cz/clovek_detail.p ... =&paging=0
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rampouch999 píše:To je tak hrozná???Tak to radši za ní nezavítám...
Honzi píše:Rampouch999 píše:To je tak hrozná???Tak to radši za ní nezavítám...
Rampouchu,
on jen hodnotil její fotku a určitě u ní nebyl. Mimochodem, můj typ to taky není.![]()
Takže pokud tě láká fotka, budeš muset vyzkoušet sám samotinký.
Rampouch999 píše:Honzi píše:Rampouch999 píše:To je tak hrozná???Tak to radši za ní nezavítám...
Rampouchu,
on jen hodnotil její fotku a určitě u ní nebyl. Mimochodem, můj typ to taky není.![]()
Takže pokud tě láká fotka, budeš muset vyzkoušet sám samotinký.
no já mám rád ten typ krev a mlíko.. ale trochu mě zaráží ta cena ...jestli tomu nebude odpovídat i dívka i prostředí ..
hans6520 píše:Nazdar hoši hodina 800 pulhodina 400 jinak nečekejte zázraky píše se o ní hnusně všude ale myslím že to není zase tak strašný já jsem zkusil a dá se to ovšem opakovat nebudu raděj si zaplatím 1300-1500 za nějakou lepší ačkoliv je to cena vysoká bohužel taknazdar
Honzi píše:hans6520 píše:Nazdar hoši hodina 800 pulhodina 400 jinak nečekejte zázraky píše se o ní hnusně všude ale myslím že to není zase tak strašný já jsem zkusil a dá se to ovšem opakovat nebudu raděj si zaplatím 1300-1500 za nějakou lepší ačkoliv je to cena vysoká bohužel taknazdar
Informace o ničem, nenapsal jsi ani kde pracuje.![]()
Navíc s tou poznámkou mám dojem, že za někoho kopeš.
Rampouch999 píše:no nic chlapy, zavolám tam, domluvím se a uvidím. Vlastně odejít můžu kdykoliv.. I tak díky za příspěvky..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků