|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
narcius píše:Tuhle jsem zrovna nemyslelna sex.cz atd. ma fotky na gauci, ty by se daly snad povazovat za prave.
Apropos - jaky pouzivas program na odhalovani podobnosti fotek? Kdyztak SZ, dik
xsaver píše:Pánové, vím, že to není přímo k věci, ale tohle mne taky hodně zaujalo jak to Petr.2004 dělá. Tentokrát vyjímečně nemyslím, že má Vulcan pravdu, ale třeba se mýlím....Petře, prosím, můžeš se o know how podělit? Díkxs
vulcan píše:Já to myslel v tom smyslu, že tyto fotky vypadají na první pohled jako neodpovídající, jako fake.
Většina privátů používá svůj styl focení, a tento snímek tam (privát Bella) nějak nepasuje.
Ale mohl by petr.2004 napsat, zda používá nějaký srovnávací program nebo má sbírku takových atraktivních slečen..
petr.2004 píše: .......
..........
Ale zpět k tématu vlákna :
před časem jsem si všiml někde v inzerci fotky slečny Adélky i s nezakrytým obličejem (zřejmě někomu "ujela ruka" ...).
Pokud mohu soudit, tak v tomto případě otočka nehrozí, Adélka vypadá půvabně.
petr.2004 píše:a na fotky reaguji jen v případě, kdy ten "fake" tahá vyloženě za oči. To proto, aby si nějaký neznalý norník nenaběhl na zklamání ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků