|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
xsaver píše:Moc hezká, fotky jsou její, příjemná, energická, asi nejlepší co tu za poslední rok byla a nepředpokládám, že dlouho vydrží...
xs
felix píše:A jaké má Adinka ceny ? Dík za odpověď.
radovans píše: Nakonec jsem nešel kvůli ceně, nezdálo se mi, že by měla co extra nabídnout za 1000/půl hodiny.
gejzir02 píše: Montecinto,
proc jen sama stiznost a kritika? Stalo se vubec nekdy, ze jsi byl s nejakou divkou spokojen? Nekdy si rikam, ze jsem znechucenejsiho nornika nevidel. Ja slecnu minuly rok navstivil a odchazel jsem spokojen. Padla zminka jen o oralu bez. Slecna pekna, docela nevinna, mila. Pasak vedle mi problem nedelal, je tam sama, tedy je to lepsi i pro jeji bezpeci..
montecinto píše:felix píše:A jaké má Adinka ceny ? Dík za odpověď.
ceny má Adina 1000 / 1500. Pasák ve vedlejším pokoji. Je docela milá, ale ten pasák mně vadil.
gejzir02 píše: .... Osobne si myslim, ze neni bezpecne, kdyz je divka v celem privatu sama. Nornici si sice na tuhle skutecnost stezuji, ale neuvedomuji si nektere ostatni veci.
Nemusim pripominat udalost, kdy byla jedna divka zabita. V telefone zduraznovala, ze je privat diskretni a ona je na nem sama. Pak se clovek ani nedivi, ze ji nejaky maco ubodal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků