Rafael píše:Byl někdo skutečně v poslední době za dívkou pod telefonem 722 415 007 ? Vím, že je tam recenze před měsícem..
Zajímala by mně opravdu podrobná a aktuální recenze.
Třebas i do SZ.
Byl jsem před časem a mám dost podobnou zkušenost jako
alibaba http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=2636 .
Slečna používá více čísel a fake fotky. Komplikovanější byla domluva telefonem, ceny řekla jen příbližně s tím, že zbytek se dohodne až na místě. Volal jsem hodinu a něco dopředu abych měl jistotu, že nenastane nějaká komplikace. Domluveno a prý že se moc těší. Za půl hodiny sms a jestli nemůžu přijet o hodinu dýl. Napsal jsem jí, že to nejde protože jen projíždím a jestli mám dorazit .... prý ať přijedu.
Dorazil jsem na Purkyňovu 44 v dohodnutý čas, volám a obsazeno ... ještě zkouším a nic. Po chvíli sms, že za půl hodiny. No, nejsem na nespolehlivost zvyklý, ale měl jsem něco poblíž na zařízení tak jsem to přešel. Za půl hodiny volám znovu a zase obsazeno...pak sms že za 15min. Už sem ztrácel trpělivost a začal volat jinam, ale smůla žádná jiná na kterou jsem měl číslo to buď nebrala anebo neměla čas.
Nakonec jsem se dovolal a že mám tedy přijít, nakonec opravdu o více než hodinu později

.
Vyšplhal jsem do posledního patra, kde už jsem byl očekáván blonďatou slečnou kolem 25let. Slečna do 170cm vysoká, kolem 60kg a krátké blond vlasy. Byt opravdu mezonetový a tak se šlo do patra kde byl pracovní pokoj a koupelna. Všude celkem čisto až na cestovní tašku a rozházené věci kolem, prý není z Moravy a jen v Brně pracuje.
Dělá klasiku atd. max. ještě orál bez, ale bez výstřiku do pusy natož s polykáním. Do inzerátu uvádí něco jiného, zřejmě aby nalákala zákazníky.Anál a jiné nedělá, ceny 500/1000/1400. Za orál bez je příplatek 200 a v hodince je zdarma.
Martina je celkem pohledná, ale asi starší než uvádí a je na bříšku a prsou vidět, že je po dítěti. Bříško je zjizvené a prsa menší a povadlejší dvojky. Dole je vyholená a jestli se nepletu má tam nějaký pýrsing, na zádech větší tetování.
Samotná akce doslova slabota, orál jeden z nejhorších jaký jsem kdy zažil, tedy spíš honění a olizování špičky. Zbytek v obdobném duchu a bylo vidět, že se snaží mě co nejrychleji udělat a vypakovat. Hodně přehrává a je u toho hlasitější a dělá, že ji to rajcuje a tak se při tom jakoby sama uspokojuje rukou.
Za sebe určitě nedoporučuji a pokud někdo chce zkusit ať jde jen na 15min a podle toho se rozhodne jestli mu slečna sedí nebo ne. 1000 na půl hodiny je přemrštěná cena a v podstatě se rovná 15minutám jak bývá zvykem a celou hodinu? nevím co bych s ní dělal.