Hledat  

Praha Sonia privát Ariadné 602 513 355

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Příspěvekod vulcan » úte 1. bře 2011, 4:29

Nehledáš náhodou šikovnou sekretářku,která si v pracovní době ráda zaskotačí se šéfem?Kancelář mám na Žižkově,tak zavolej a napíšeme spolu dlouhý dopis. 602513355
Podobných inzerátů bylo v Hyperinzerci více, v poslední době s lokací poblíž Karláku, na Žitnou 4.
http://uzivatel.hyperinzerce.cz/uzivate ... a/inzerce/
Společným jmenovatelem měly většinou paní/slečnu Soňu, dlouhovlasou brunetku.
Privát se nachází poblíž Karlova náměstí. Slečny se tam střídají nepravidelně, bývají, podle jejich blogu od 9 do 21hodin, ale dá se domluvit i jinak.

sona134 píše:Jsme sdružení milých, sympatických slečen - amatérek, které se chtěji příjemně zabavit s pohodovými a sexuchtivými pány. Nejsme vedené žádným šéfem, prostě jsme si dohromady pronajaly prostory v domě, kde sice sídlí noční klub, my však na něj nejsme organizačně vázány.Náš název Ariadné ...

Domluva byla snadná, navigace na Karlák, v uvedeném domě dovnitř a pak do patra.
Mají ceny (cituji z jejich blogu) :
500kč - mezipracovní erotická svačinka (která samozřejmě obsahuje sex:),
700kč - 1/2 hodiny prot ty co nemají času nazbyt a přesto si chtějí užít
a 1000kč /hodina - pro ty co si dávají rádi na čas - myšleno tedy hodina.
viz více : http://zitna-4.quicksnake.cz/

Barák nijak výstavní, pak do patra.., otrevřela mně Soňa, zjevem zcela odpovídající fotkám,
ve svádivém oblečku sekretářky v punčoškách, v lodičkách. Vlasy má lehce odbarvené, trochu do rezava, brýle. Vysoká asi 173cm, dlouhé nohy, prsa 3, mírně pokleslá, věkem se dá zařadit kolem 35. Není určitě modelka, ale svádivá umí být. .

Chvíli jsem se seznamovali, nabídla pití, ukázala pokoje, jsou tam 3 nebo 4.., zaplatil jsem hodinku a vybral si pokoj.
Na pokoji - průměrného vzhledu, funkční, dobře pérující postel, v rohu byl sprchový kout, kde jsme zvládli společnou očistu. Soňa je poměrně dost zvídavá a ukecaná, až jsem musel nenásilně, nicméně jasně dát najevo, že se jde do postele.
Umí se docela přizpůsobit, má radá mazlení, líbání ale ne, je citlivá a dráždivá na prsou, vše zásadně dělá s ochranou, nedělá OB.
Šuk ale hodnotím dost nadprůměrně, umí se přitulit, pěkně nastavit. Určitě umí být empatická.
Po chvilce opáčko, na čas hleděla, ale nijak ne zásadně, byla velmi fajn, žádná náfuka nebo ojebávačka. Pro mně bylo příjemné, že v celém bytě nikdo jiný nebyl mimo nás. Po akci opět chvilka konverzace v kuchyni a kdybych nebyl vyrušen jedním anglicky mluvícím příchozím zákazníkem, tak by si povídala i déle.
Zajímavý, neortodoxní privát, příležitostně vyzkouším i další dívky.
Příznivé ceny.
Přílohy
p2 sona ariadne.jpg
p2 sona ariadne.jpg (17.13 KiB) Zobrazeno 21400 krát
vulcan

Re: Praha Sonia privát Ariadné 602 513 355

Příspěvekod Sonia » ned 6. bře 2011, 16:00

Ahojky, ty jsi neskutečný zlato :)...taky jsi pěkný mazel.Děkuji za krásnou recenzi, narazila jsem na ni náhodou.4as s tebou byl pěkně strávený a příjemný, tak zase snad někdy .)
Sonia

Příspěvekod Sonia » ned 6. bře 2011, 16:08

Musím ještě podotknout, že jsem si přečetla všechny tvé recenze na holky a na privátky - jsi jeden z mála, který opravdu oceňuje ženskost a bere ženy z těchto prostor jako OPRAVDOVÉ ŽENY.Díky, pa
Sonia

Příspěvekod petr.2004 » pon 14. bře 2011, 11:55

je hezké vidět, že vulcanovi se dostává i ocenění z (abych to tak řekl) "druhé strany barikády"
8)
petr.2004

Příspěvekod tsawo » pát 8. dub 2011, 23:58

Plně se připojuji k hodnocení. Sona má už vlasy blond /jedina změna/. Při mé návštěvě asi právě docházelo k "personálnímu pohovoru" s novou slečnou, ale Sona mě požádala o vteřinku a byla "připravená v blocích". Přístup, ochota a nesmírně příjemné uchopení role "momentální milenky" zvládla Sona na výbornou. Nepatrné obavy vyvolané venkovním vzhledem se rozplynuly. Sex byl příjemným zážitkem. Vše ostatní už tu bylo napsáno. Po akci přišla masáž, při níž byl příjemný pokec o Brně a společné slabosti pro koně. Sona rozhodně potěšila a v poměru cena/výkon už je na prvních příčkách.
tsawo

Zpět na Dívky mimobrněnské