předchozí odkaz je chybný, denisa 734 498 712 má vlákno zde:
viewtopic.php?f=2&t=2321&hilit=*734498712*- ikdyž zde za ni odpovídá jakási Ketty
Moje zkušenost je NEgativní. Byl jsem za ní min. týden - na ul. Boženy Němcové. Domluva OK, po schodech do 3 (?) patra, zde již Denisa čekala ve sporém prádélku (ovešem tak z 60 let). Přestože slečna působila přátelsky a snad i příjemně, rozhodne NE přitažlivě. Přitažený je i inzerovaný věk, má rozhodně přes 40 a to ne včera....OK, toto nemusí být u některých dam na překážku, - pokud jim ale příroda nadělila víc. Denisa nemá pěkný kukuč, má dost povislá prsa a hlavně i povislé břicho, což jsem však detailně nestudoval a odporoučel se slušně pryč. Dále má opravované zuby a to ne uplně zdařile, detaily se mi zde rozebírat nechtějí, protože ta paní může být povahově velice OK - ale pro toto řemeslo to asi není až tak hlavní. Byt se zdál klasický panelákový, vybydlený a rekonstrukcí a nějakým příjemným luxusem nedotčený - vypadal na 1-1 s vanovou sprchou hned za dveřmi, dál jsem neviděl. Přes veškerá povahová a jiná možná pozitiva, které jsem však nezkusil je vzhledově Denisa hodně mínus. Sorry k ní, že toto musím napsat, ale toto by zde mělo viset, aby zájemci věděli co očekávat.