pak mně otevřela slečna Andrea ve sportovních legínách, sportovním tričku,
promluvili jsme si pěkně na pokoji, pak do koupelny společně, ve vaně bližší seznámení a pohodička.
Andrea je menší blondýnka, asi 160cm, střední postava, pevný zadeček, ale hezky kulatý. Moc pěkná pevná prsa, sympatický obličej, vzhledem obyčejná, ale hezká holka, trochu pihy, upřímný úsměv. Rozhodně to nemrská jako Baťa cvičky, je třeba si k ní vybudovat určitou cestu, ale pak to stojí za to. Opravdu doslova a do písměne

Mazlení a líbání bez příplatku, krásně se dovede přivinout, nastavit, moc má ráda jemné dráždění. Klasika úplně perfekt, pak zezadu jakbysmet. Ale nemá cenu popisovat podrobnosti technicky, celkově dominuje pohoda a radost z pohybu, jak by řekl Ital.
Po chvilce se holka uvolnila i duševně , celkový profi odstup zcela spadl a hodinka a kousek proběhla jako jedna z nejlepších u Mariny.
Na Andrey je vidět, že je na privátě chvilku, má to v hlavě docela dobře srovnáno.
Na takové holky má Del Piero docela čuch, podobně na mně působila třeba Leonka, bohužel už pryč, pak taky Hanka, Sofie, Verča- ta nová.
Pěkné holky se najdou i na jiných privátech, ale taková nadstavba ne všude.
jen pro úplnost, Andrea má asi 20 let, jestli dělá nějaké extras nevím, neptal jsem se, takže se dá tuto holku určitě doporučit
cena 1200 za hodinu a jeden z nej zážitků v poslední době.