Hledat  

Praha Klárka Jankovcova 720 517 156

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Klárka Jankovcova 720 517 156

Příspěvekod vulcan » úte 26. dub 2011, 14:18

Ke Klárce jsem šel před nedávnem, tehdy domluva byla v pohodě, byla tam Klárka sama.
Ale je pravda, že mám pocit, že si holky tam občas dělají zmatek samy, když jsem šel za Natálkou, ještě když dělala, tak jsem se u dveří setkal s kolegou, kterého jiné holky paralelně objednaly. Já byl s Natálkou domluven den dopředu..

No a ke Klárce: tady domluva byla v pohodě. Klárka na první pohled mladá studentka, asi 22 let, takový dětský obličejík, nosánek, moc pěkné dlouhé hnědé vlasy.
Postava střední, ani tlustá, ani hubená, prsa moc pěkné jemné dvoječky. Trochu při přivítání jsem viděl ..možná přepracovanost, snažila se vypadat OK, ale připadla mně, že už by byla raději mimo privát. To chápu, ale chtělo by to v tu chvíli si to přiznat a raději udělat pauzu. Ptal jsem se jí na to, ona, že je v pohodě.
Nebylo to dáno množství klientů, byl jsem podle Klárky, ten den první..ale ne každý den je ten pravý.
Trochu profi přístup stále jakoby se objevoval, po sprše na pokoji mazlení, líbání jen náznakem, pěkně se nechala rozdráždit, krásně bez lumbrikace zvlhla. Má takový zvláštně dětský obličejík, husté obočí, pěkné oči. Je to určitě inteligentní holka, studuje.

Chyběla mně u ní taková větší opravdovost, technicky jsme vystoupení zvládli, vysoké hodnoty rozhodčích, ale umělecký dojem nižší.
Co jsem se ptal kámoše, co za ní byl taky, tak měl podobné pocity.
Nechtěl bych Klárce ale uškodit, možná má toho dost, ve škole, doma atd..
Určitě se snažila, abych odešel spokojen, nicméně tady u Itala to bylo u řady jiných o třídu lepší.
Cena 1200 Kč za hodinu.
Přílohy
KLárka  Jankov.jpg
KLárka Jankov.jpg (24.86 KiB) Zobrazeno 9186 krát
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské