Hledat  

Praha Golden Eye Sára 721 220 711

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Golden Eye Sára 721 220 711

Příspěvekod vulcan » úte 26. dub 2011, 14:29

Domluva s Angelou jako obvykle spolehlivá, neměl jsem přehled a současném stavu jejího ženstva, tak mně to Angie popsala, říkala, Ty jsi na ty štíhlejší, tak tam mám Lindu a Sáru.
Sáru jsem si vzápětí vybavil ze jejího webu, a odkýval.
V pohodě přijel pod Vyšehrad, dost obtížně zaparkoval v modré zóně , díky měštští ochránci :D

U dveří nahoře na mně již čekala Sára, hodně vysoká dívka asi 178cm, dost hubená, dloihovláska, moc pěkné černé vlasy.
Vzpomněl jsem si až teď na recenzi na Norníku, kde ji kdosi sepsul, prý poleno, prý žádná hygiena a bla, bla bla.. :shock:
Bylo to z privátu Patricia, a tam lze čekat nekalé praktiky od pasáků, obzvláště, když odtud odešla... ten Privát - Patricia má u EOLu vždy nějaké protekční vlákna..

Sára nevypadala na nějakou ubohou dívčínu, šel jsem dál.
Byla hned moc mílá, přívětivá, rifle a halenka, možná by to chtělo trochu atraktivnější ohoz, ale já ji z toho brzy pomohl.
Opět se opakuji, Sára má krásné, dlouhé černé vlasy, milý obličej, nepůsobí profi, ani nemá takové manýry, :!:
je dost upovídaná, zvídavá.
Domluvili jsme se na společné sprše, hygiena proběhla naprosto odpovědně ,
byli jsme dole v koupelně, a prostoru a času na umytí bylo dost. Naopak Sára se mně dojemně a jemně věnovala .
Vybrala 1100 Kč, na pokoji pustila obvyklé CD, a začal jsem se jí věnovat. Bylo vidět, že je to slečna trochu nejistá, svým vystupováním, trochu má komplex, že je hodně hubená, stále se mně ptala, jestli se mně líbí.
Mně se takový typ holek líbí, a hlavně nemám rád arogantní holky, a to Sára rozhodně není. Má krásně dlouhé nohy, docela pěkný zadeček, kulatý, na to, že je hubeňour. Prsa bohužel silikony, docela působící násilně na té postavě, ale Sára je s nimi evidentně spokojena. Na pohmat tvrdé, ale moc pěkné vzrušivé bradavky, takové jemné, dívčí,.
Kratší orálek, a hned klasika, Sára mně dost překvapila, takovou energii přírazů se jen tak nevidí, vyslověně chtěla ze mně vyklepat vše, co ve mně bylo. Podařilo se docela rychle. Působila hodně nadrženě, opravdu nevím, zda něco hrála, podle jejího celkového projevu asi ne. Sama mně vyzývala, abych jí líbal, pořádně dráždil prsa.. Pak pauza, s docela milý pokec, úplně mně odzbrojila některými, skoro naivními názory.
No a pak druhé kolo, probíhalo dost podobně, změna polohy, zezadu vypadá taky rajcovně. Pěkně se udělala a pak zvídavě čekala, že se udělám já, já to trochu oddaloval, začala být nervózní, zvýšila kadenci svých přírazů a já kapituloval.
Čas příliš nesledovala, ale zrovna dohrálo CZ s Tinou Turner a tak to byla dobrá hodinka.
Pak sprška, znovu spolu. Sára je moc přirozená holka, jakoby na privát ani nepatřila, je dost zvědavá, bezprostřední.
Cena 1100 Kč za hodinu, čas nesledován.
Přílohy
GESára.jpg
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské