Hledat  

Sexy zlatíčka

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sexy zlatíčka

Příspěvekod ander82 » úte 22. bře 2011, 23:44

Zdar (především) pánové,

máte někdo zkušenost s dívkami z toho inzerátu :?:

http://www.nasex.cz/sexy-zlaticka-jsou- ... vas-56215/

Jedná se o:
- Nikola 773484961
- Natálie 776******
- Renátka 775542612

Podle fotek vypadají slibně, ale nic jsem o nich nikde nenašel.

Díky :!:
ander82

Re: Sexy zlatíčka

Příspěvekod cortex.bm » stř 23. bře 2011, 3:27

ander82 píše:Zdar (především) pánové,

máte někdo zkušenost s dívkami z toho inzerátu :?:
http://www.nasex.cz/sexy-zlaticka-jsou- ... vas-56215/
Jedná se o:
- Nikola 773484961
- Natálie 776******
- Renátka 775542612
Podle fotek vypadají slibně, ale nic jsem o nich nikde nenašel.
Díky :!:

ander82
Renátka - o ní se tady píše jako o Silvii, byla vyhozena z Výstavní a šla do Zlatíček. je to tady v jiném vlákně.
Zlatíčka jsou vůbec podivný privát takových nespolehlivých existencí. velmi špatně se s nimi domlouvá, snad jen ta Dita byla solidní, už ale tam není, nebo aspoň neinzeruje.
Psalo se o nich taky na Norníku, ten jejich pasák tam dělal promo.
cortex.bm

Příspěvekod montecinto » sob 16. črc 2011, 3:38

cortex.bm píše: Zlatíčka jsou vůbec podivný privát takových nespolehlivých existencí. velmi špatně se s nimi domlouvá, snad jen ta Dita byla solidní, už ale tam není, nebo aspoň neinzeruje.
Psalo se o nich taky na Norníku, ten jejich pasák tam dělal promo.

cortex.bm to je pravda. Ale dobrou zkušenost jsem tam měl se Soňou, co byla dříve v Omeze. A pak taky s Romanou, ale obě už tam nejsou.
Jinak tam převažují samé negativa, skoro nikdy neodpovídá inzerce skutečnýmu stavu, volal jsem nedávno Simonce , asi 10x ( má být 16-21), ale nikdy nebyla. Stejně tak ta baculka Lucka -nebyla na privátu, i když inzerovala.
montecinto

Příspěvekod narcius » úte 20. zář 2011, 15:08

Navstivil jsem Nikolu 775500294 na Jaroslava Foglara. Fotky na naprivat spise neodpovidaji nebo jsou opravdu dobre nafocene. Nikola je hodne stihla holcina s kratsimi blondatymi vlasy (neprirodnimi). Po tvari prumerna, telo stihle, prsa male 1-2. Na tele ma par sramu, tezko rict po cem ponevadz se mi zdala takova volnomyslenkarka :) Mohla by trosku zpevnit zadecek, ale pokud mate radi hodne stihle slecny tak je dobra volba - alespon postavou.

Domluva po telefonu dobra, byt v nove zastavbe. Pokoj i koupelna, oboji hezke. Rucnik maly a malo prany. Nikola byla od zacatku hodne prijemna. Hodne jsme si rozumneli jak v sexu tak v rozhovoru :) Sex byl velmi dobry, hodne zivelny, rychle stridani poloh z me i jeji iniciativy. Jde videt, ze ji to bavilo. Kour byl take kvalitni a vasnive libani samozrejmosti. Ceny ma prijemne 900/1200. Z meho pohledu jsem si tu navstevu opravdu uzil i si dobre pokecal. Na druhou stranu tahle holka nemusi nekomu vyhovovat. Je dosti specificka (stale studentka).
narcius

Zpět na Dotazy na dívky