Hledat  

Amaterka z Brna

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Příspěvekod sexik » stř 13. kvě 2009, 22:53

[quote="lola"]mam kontakt na 2 z brna vymenim!![/quote Ahoj posli prosim aspon jeden na nejakoum mladsi predem dekuji az budu mit nejaky taky poslu
sexik

Re: Amaterka z Brna

Příspěvekod lpmikysek » pon 4. říj 2010, 18:41

nema nekdo zajem o vymenu amaterek?
lpmikysek

Příspěvekod amante104 » sob 27. srp 2011, 20:51

Sháním nějaká info jakékoli o Tince z Brna její tel. je údajně 776699113. Platí ještě??
Máte s ní někdo teď zkušenosti??? A něco víc o ní víte?? Jak šuká? Jak vypadá? atd.
Když tak pište sem nebo na mail amante104@seznam.cz
Dík
amante104

Příspěvekod jendarenda » pon 29. srp 2011, 14:45

amante104 píše:Sháním nějaká info jakékoli o Tince z Brna její tel. je údajně 776699113. Platí ještě??
Máte s ní někdo teď zkušenosti??? A něco víc o ní víte?? Jak šuká? Jak vypadá? atd.

Je to tak dva a půl roku stará historie. Byla skvělá, ale už minimálně dva roky neprovozuje. Najdeš ji na lidech: t;h;i;e;l;o;v;a (bez středníků). Můžeš jí zrovna i napsat, je online na chatu :D
Ale nevrhnětě se na ni všichni jako úchylové, je to fajn holka a nezasloužila by si to. :evil: Není úplně nejbystřejší, ale rozhodně milá a hodná.
jendarenda

Příspěvekod automaxi » pon 29. srp 2011, 15:42

vypadal skvěle, tyk jsem využil její služby, škoda že už služby neprovozuje. postava hezká kouřila fantasticky atd atd.. škoda
automaxi

Příspěvekod soliter. » pon 29. srp 2011, 19:55

jendarenda píše:
amante104 píše:Sháním nějaká info jakékoli o Tince z Brna její tel. je údajně 776699113. Platí ještě??

Je to tak dva a půl roku stará historie. Byla skvělá, ale už minimálně dva roky neprovozuje. Najdeš ji na lidech: t;x;x;e;x;o;x;a (bez středníků). Můžeš jí zrovna i napsat, je online na chatu :D
Ale nevrhnětě se na ni všichni jako úchylové, je to fajn holka a nezasloužila by si to. :evil: Není úplně nejbystřejší, ale rozhodně milá a hodná.

s uváděním takových odkazů nesouhlasím :!:
soliter.

Příspěvekod amante104 » úte 6. zář 2011, 22:14

Tak jsem si s ní psal o bystrosti je pravda, že nemůže být řeč. Celkově ta gramotnost pokulhává, ale každopádně s ničím nesekla a i přes to, že má prý přítele vyšukává si kde to jen jde. Dokonce se zmínila, že se účastnila menši akce, kde ji šukalo asi 6 chlapů. Nicméně po shlédnutí jejích fotek mě značně odradila. Není to žádná kráska spíš naopak a vychrtlá až nechutně nezdravě, takže bych do ní nepích ani klackem...
amante104

Příspěvekod petr.2004 » stř 7. zář 2011, 10:54

soliter. píše: ...

máš pravdu - ale bohužel některé holky jsou tak pitomé, že uvádějí svůj kontakt (mimo nabídky sexu) i u inzerce soukromé ...
Pak se nemohou divit, že si někdo snadno najde jejich jméno, bydliště, profil na facebooku, Lidech, Libimseti, ... a dokonce i ŽL.

Ach jo ... :roll:

btw - o Tince je už tady letmá zmínka i v jiném vláknu.
petr.2004

Příspěvekod amante104 » ned 11. zář 2011, 18:20

Teď na to koukám... díky tel. číslu jsem našel úplně vše od jména přes bydliště po ŽL :D demence nezná hranic. Ale tak co by jste chtěli od kurvy :D
amante104

Příspěvekod antitom » čtv 22. zář 2011, 22:17

Zdar, mám kontakt na amatérku z Brna, dělá klasiku (ne anál), kouří bez s polykáním, prostory nemá (jen vyjímečně, když je doma sama), takže spíš auto nebo penzion. Mám fotku a telefon, ale nechcu to sem házet jen tak, aby se z těch telefonů nezbláznila. Vyměním za jiný kontakt (zase za holku co polyká). Víc po SZ
antitom

Příspěvekod antitom » ned 25. zář 2011, 12:29

Zdar, byl jste někdo s amatérkou, která je na lidech jako: zrzkasvelkympoprsim. Nabízí orál s polykáním za 500 a sex za 1200, vypadá hodně dobře. Mám na ni kontakt přes amateri.cz (20leta5tkyBRno)

Edit: tak jsem za ní byl, úměrně těm 5kám má i zbytek postavy, dal jsem orál do konce, nakonec jí stačilo 300. Moc velká myslitelka to není, protože jsem ji vyzvedl přímo u ní doma. Kdo má zájem o číslo, tak SZ
antitom

Příspěvekod jendarenda » úte 27. zář 2011, 17:41

petr.2004 píše:
soliter. píše: ...

máš pravdu - ale bohužel některé holky jsou tak pitomé, že uvádějí svůj kontakt (mimo nabídky sexu) i u inzerce soukromé ...
Pak se nemohou divit, že si někdo snadno najde jejich jméno, bydliště, profil na facebooku, Lidech, Libimseti, ... a dokonce i ŽL.
Ach jo ... :roll:

Ber to pozitivně. Budeš vědět, od které jsi to chytil a depistážní sestra z tebe bude mít radost :lol:
Tak chlapi, mám to dát pryč? Telefon, co měla, už nemá a jiný kontakt jsem na ni nevěděl.
jendarenda

Příspěvekod antitom » sob 1. říj 2011, 13:27

Zdar, po zkušenosti s jednou holčinou ulovenou na amatérech jsem se rozhodl v této činnosti pokračovat :-) Má někdo zkušenost s nickem Olavson na amaterech? v týdnu plánuju návštěvu, budu rád za nějaký info o ní...
antitom

Příspěvekod Rafael » pon 3. říj 2011, 1:02

antitom píše: Má někdo zkušenost s nickem Olavson na amaterech? v týdnu plánuju návštěvu, budu rád za nějaký info o ní...

holka z Rousínova, společně s podivným chlápkem, který má být jejím přítelem.. a otočka. Nepůsobilo to na mne seriózně.
Rafael

Příspěvekod antitom » úte 4. říj 2011, 12:39

Rafael: poslali mi fotky i s tím chlápkem... Výsledek je ten, že do toho nejdu, dík za info
antitom

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky