|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
brnak1 píše:Ktera Daniela je tahle Daniela? Nasmerujte me nekdo na jeji vlakno jestli je uz tady ma.
cortex.bm píše:Domlouval jsem se s touto Danielou v Omeze na termín, že za 30 minut tam budu.
Příjedu výtahem nahoru, a jiná slečna mně říká, že Daniela zrovna šla domů, ale že tady je ona, Linda a Meggy.
![]()
Tak se zrovna nemá dělat dobré jméno podniku.
gogo123 píše:Jestli jsi zůstal, tak to splnilo účel.
petr.2004 píše:gogo123 píše:Jestli jsi zůstal, tak to splnilo účel.
jediná správná a výchovná reakce je otočka (s důrazným slovním komentářem)
.
brnak1 píše:Mě se stalo to stejný, že tam vůbec nebyla. Je tam vůbec nebo na její fotky jenom lákají norníky?
Zkusil jste ji už někdo? Jaká je?
gogo123 píše:brnak1 píše:Mě se stalo to stejný, že tam vůbec nebyla. Je tam vůbec nebo na její fotky jenom lákají norníky?
Pánové, úroveň toho hampejzu byla mnohokrát diskutována. Že máte tu energii a dokola to zkoušíte. Většina chlapů, když tam přijde, tak tam už zůstane. Je to tady napsané.Svůj účel to splnilo. To stejný u Mischel. Taky jsem se různě napálil a teďka kdyby tam byla samotná miss tak tam nejdu. Je to furt dokola šílená cena/šílená úroveň. A taky, čím honosnější hampejz, tím vyšší cena, tím mizernější kvalita služeb.
Kure píše:gogo123 píše:brnak1 píše:Mě se stalo to stejný, že tam vůbec nebyla. Je tam vůbec nebo na její fotky jenom lákají norníky?
Pánové, úroveň toho hampejzu byla mnohokrát diskutována. Že máte tu energii a dokola to zkoušíte. Většina chlapů, když tam přijde, tak tam už zůstane. Je to tady napsané.Svůj účel to splnilo. To stejný u Mischel. Taky jsem se různě napálil a teďka kdyby tam byla samotná miss tak tam nejdu. Je to furt dokola šílená cena/šílená úroveň. A taky, čím honosnější hampejz, tím vyšší cena, tím mizernější kvalita služeb.
Po delší pauze čtu opět forum norníků. Vidím, že se úroveň ťapin příliš nezměnila.. S názory, že si za vše můžeme sami,
lze jen souhlasit. Ať už je to nedodržení domluveného času, vysoké provize za služby, jedno číslo za hodinu a žádná
další aktivita na další, spíš povídání si atd...Kdo chce tam, pomožme mu tam...Myslím si ale, že se dá jen těžko
naučit starého hada syčet...A když jdeš k ťapině nadržený, tak s tím stejně nic neuděláš, protože ten náš dole, malý velký,
tě nenechá udělat otočku. Chce to asi hledat si svou stálici, s kterou jsme spokojeni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků