Hledat  

Dívka na celou noc

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Dívka na celou noc

Příspěvekod kuba11 » pát 13. led 2012, 13:46

Ahoj Kolegové,

rád bych Vás poprosil o doporučení kurvičky, která by se mnou na hotelu strávila celou noc, pokud by to byla nějáká amaterká, nebo studentka, bylo by to uplně nejlepší. Chystám se k Vám na služebku v pondělí a v úterý, tak bych s to rád užil.

Předem Vám moc díky za doporučení.
kuba11

Re: Dívka na celou noc

Příspěvekod Huck » pát 13. led 2012, 19:31

kurvička ?? ... ale my tu máme jen ťapiny ... kurevníku :(

kuba11 píše:Ahoj Kolegové,

rád bych Vás poprosil o doporučení kurvičky, která by se mnou na hotelu strávila celou noc, pokud by to byla nějáká amaterká, nebo studentka, bylo by to uplně nejlepší. Chystám se k Vám na služebku v pondělí a v úterý, tak bych s to rád užil.

Předem Vám moc díky za doporučení.
Huck

Příspěvekod kuba11 » sob 14. led 2012, 3:39

Ja myslim ze oba vime o cem je rec...
kuba11

Příspěvekod senior » sob 14. led 2012, 4:56

kuba11 píše:Ja myslim ze oba vime o cem je rec...

Jak bych ti to jen slusne rekl. Ta zena se bude chovat k tobe, tak jak se budes chovat ty k ni. A nemohu doporucit nikomu zadnou vyhovujici zenu, kdyz vim, ze dotycny ma vychovani reznickeho psa. Nemohl bych k te zene uz nikdy zajit, protoze predstava, ze ji jakysi reznicky pes olizoval, je pro mne naprosto neprijatelna. Ale neber si to moc osobne, vlastne jsem jenom psal o sobe.
senior

Příspěvekod gogo123 » sob 14. led 2012, 11:54

Huck píše:kurvička ?? ... ale my tu máme jen ťapiny ... kurevníku :(.....

Je fakt, že tady na těchto stránkách není obvyklé takto častovat děvčata. Ale na jiných portálech je to běžné, zvláště slováci to mají ve zvyku http://www.privatportal.sk . Minimálně to ukazuje, jaký mají přístup k ženám....i když možná mají špatné zkušenosti. Proto někdy děkuji za ty naše česko-moravská děvčata. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod kuba11 » sob 14. led 2012, 16:49

Pánové o moralizaci určitě nestojím, jen jsem chtěl od Vás poradit, zda by se dala najít nějáká slečna(žena), která by se mnou za finanční odměnu strávila noc a jelikož nejsem z Brna, chtěl jsem Vás poprosit o doporučení...
kuba11

Příspěvekod jemný01 » ned 15. led 2012, 14:27

Na to jsme tady všichni dost sobečtí. Dobré typy si necháváme pro sebe. "Doporučujeme" jen ty špatné a to ještě občas :mrgreen:
jemný01

Příspěvekod gogo123 » ned 15. led 2012, 23:13

jemný01 píše:Na to jsme tady všichni dost sobečtí. Dobré typy si necháváme pro sebe. "Doporučujeme" jen ty špatné a to ještě občas :mrgreen:

Máš pravdu, je tady více jak 10000 uživatelů a přispívá 10.. :twisted: Já to píši téměř on-line a nedělám rozdíly. Je mi to totiž zatím jedno.....zatím. :?
Je chyba, že tady není možnost vyloučení..., "nepřispívá, po roce bude automaticky vyloučen a IP adresa zablokována." :!:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod kukoko » pon 16. led 2012, 12:34

romeo1968 píše:http://nick.amateri.cz/lilien2

nazdar lidi nevíte o ní někdo něco více ?
dík
kukoko

Příspěvekod kukoko » čtv 19. led 2012, 16:54

tak jsem ji dnes prubl
vcelku to bylo na pohodu ...cena litr za 45 minut ale nijak to nehlídala ...trochu jsem přetáhl
je tam s nějakou kámoškou ale tu jsem ani nezahlídl
prý dělala před časem v nějakým bordelu pak toho nechala a teď někde pracuje a tady si přivydělává
je jí 25 - 27 celkem voňavá ...líbá se a nechá na sebe i do sebe šáhnout .... chtělo by to trošku víc aktivity ale možná když si to párkrát zopakuji tak by to mohlo fungovat .. .takový sexík na pohodu, žádný uragán na který by člověk měsíc vzpomínal ale rozhodně neurazí
dá se s ní i pokecat ... není to slepice jak většina pipin
kukoko

Zpět na Dotazy na dívky