Hledat  

Uherské Hradiště

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Uherské Hradiště

Příspěvekod lance7 » čtv 28. říj 2010, 10:46

Má někdo nějakou zkušenost s priváty, případně night cluby, v Uherském Hradišti a okolí?
Sem tam se tam "vyskytuju", tak že bych vyzkúšál :P
Live to Ride...
lance7

Re: Uherské Hradiště

Příspěvekod OskarN » úte 22. bře 2011, 23:10

Zatím jsem zkusil jen tuhle, slecna Nikola 733153436
http://erotika.hyperinzerce.cz/eroticke ... -hradiste/

Tady je jeji fotka, přímo z privátku, další fotky v tomto oblečení sedí,ostatní podvrh.

Privátek má v paneláku, pustí tě do domu na zavolání. Má tam jen postel, stolík a sedačku. Pití dá zdarma.
Musíš se před akcí osprchovat a po ní tě požádá, aby sis umyl penis, pokud chceš dat pouzu před dalším číslem. Můžeš se potom i osprchovat pokud chceš.Ručník a sprcháč samozdřejmostí.
Vcelku příjemná, ze začátku trochu zamlklá. Říkala, že má 25, může byt, nemám odhad. Prsa č. 4 přírodní, vcelku pevné, baculka při těle. Vše dělá s ochranou, v posteli nebyla iniciativní, dělala co jsem chtěl já. Jinak snaživá, dělala co sem chtěl.
Dělá oral, klasika, OO, lehke S\M kdy je ona dominantni a rozkazuje. Nechá se prstit. Nedělá anál. Kundička vyholená, už jí rašilo strniště.
Byla okoupaná, vypadá to, že si potrpí na čistotu, privát čistý.
Čas nesledovala, nikam mně nehnala. Čas začal běžet hned po vstupu. Ceny 800 za půl hoďky a 1300 za hoďku.
Pokecat s ní se celkem dalo, ale žádná filozofická debata to nebyla, jen tlachání o ničem.
Hodnocení doplním časem, nemám s holkama na zavolání moc zkušeností.
Kdo ji měl, ať se podělí o dojmy.
Přílohy
4087649-sexy-4ky-uh-1.jpg
OskarN

Příspěvekod plkseznam » sob 21. led 2012, 14:38

Zdravím nezkusili jste někdo tohle? http://erotika.hyperinzerce.cz/eroticke ... nsky-kraj/
plkseznam

Příspěvekod Tomeek » pát 27. led 2012, 10:45

no podle té fotky se jedná o tu z břeclavi, vasnivapam nebo vasnivapamela. je i na amaterech a na sally. ja uz o ni psal nekde jinde, za opáčko mě nestojí.
Tomeek

Příspěvekod Marast » pon 11. úno 2013, 11:51

Zdravím kolegové,

budu mít cestu směrem k Uherskému Hradišti, nemáte nějaké tipy a ještě lépe zkušenosti co tam lze podniknout? Beru samozřejmě i okolí...
Marast

Zpět na Dívky mimobrněnské