Byl bych tedy rád kdyby jste se podělili o zkušenosti a místa , nejlépe v okolí Břeclavska a Brna
(a opitá sedmnáctka mi nevadí

Jestli nevíte nevadí můžete tady napsat vaše všelijaké zkušenosti při lovení amatérek

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
tom8811 píše:tak po nějaké době noření na privátech bych chtěl okusit nějakou tu amatérku, a jelikož mám rád mladší holčiny tak bych se vás chtěl zeptat kde se nejčastěji dá nějáká holčina ulovit, a jestli se ptáte jaktože to nevím tak mám jednoduchou odpověď: nikdy jsem stím neměl moc zkušeností a proto jsem také začal s nořením.
Byl bych tedy rád kdyby jste se podělili o zkušenosti a místa , nejlépe v okolí Břeclavska a Brna
(a opitá sedmnáctka mi nevadí)
Jestli nevíte nevadí můžete tady napsat vaše všelijaké zkušenosti při lovení amatérek
tom8811 píše:jasně samozřejmě nechcu nějaké čísla či nějaké konkrétní lidi, spíš mi jde o všeobecné rady,místa a o to jestli máte stímto lovením zkušenosti
tom8811 píše:tak po nějaké době noření na privátech bych chtěl okusit nějakou tu amatérku, a jelikož mám rád mladší holčiny tak bych se vás chtěl zeptat kde se nejčastěji dá nějáká holčina ulovit, a jestli se ptáte jaktože to nevím tak mám jednoduchou odpověď: nikdy jsem stím neměl moc zkušeností a proto jsem také začal s nořením.
(a opitá sedmnáctka mi nevadí)
jemný01 píše: Omrzelo se ti navštěvovat všechny ty profláklé ťapiny na privátech? Naprosto tě chápu. Taky už mě nebavilo pracně se dovolávat na všechna ta hluchá tel. čísla, stát přede dveřma "ve frontě", dívat se na jejich znuděné obličeje nebo šukat s pocitem, že přede mnou tu dnes bylo půl Brna.
... Na to, aby šla dělat děvku do bordelu či na privát, šukat v podstatě s každým, kdo přijde, se značným rizikem, že se to dříve či později provalí, nemá žaludek. ..
.... . Taky je to trochu dražší způsob. Já teda nabízím víc než co mají holčiny na privátech. Dotyčná s tím tak nějak i počítá. S profisexem nemá sice žádné zkušenosti, ale o jejich příjmech má dokonalý přehled....
gogo123 píše: .... Na internetu bych do toho nešel.....nemám rád překvápko a nemohu si pomoci ale vesměs tam chatují stále ty samé typy ....pro mne odpudivé existence.
vulcan píše:slovy našeho pana prezidenta - je to hluboké, ale hlubokénedorozumění.
gogo123 píše: ....no stále nechápu proč tedy chodíte po bordelech, když jich je tolik a tak úžasné ..
.... Taky mám rád "amatérky" i když jim tak neříkám ale nehledám je na internetu![]()
A co se týče děvčat z privátů, tuto tichou konkurenci si plně uvědomují a ze zkušenosti vím, že se lepší, zvláště přístupem ....teda alespoň ty co chtějí opáčko a přežít.
.... ]Je to však fenomém dnešní doby[/b], ..... určitě v tom vidím budoucnost, zvláště pro začínající děvčata, studentky, samoživitelky ....přeci jenom si volný čas mohou managovat, vybírat si koho chtějí a koho neHlavně obvykle nemusí nikomu nic odvádět a ve výsledku mají více
![]()
.. seznamování postaru ..teda z očí do očí.
setcanabis píše:Akorat jak sem jel ted kolem jedne benzinky kde byly tak sem koukal ze to sou samy mlady holky tak cerstve po 15 takze to asi moc nepujde bo je to myslim nelegalni ale nevim pravnik nejsem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků