Nejprve mně po několika telefonátech zaujala..
...
21letá dívka tě ráda přivítá ve svém útulném bytečku v Plzni. Nabídnu ti krásné odreagování. Neváhej mi zavolat, těším se na tebe.
domluva docela dobrá,příjemný hlas, navigace ve Škvrňanech na ulici Tichá , panelák.. tel 775 927 611
Ke dveřím přišla mladá holka, Diana, docela pohledná, tmavé kratší vlasy, solidní postava, ukrytá v riflovém oblečku, asi 168cm, prsa tak 1-2, nad prdelkou vyčnívala kérka. Ale bylo hned poznat, že není žádná začátečnice, spíše dalším chováním profi strojovka, odříkala, co nedělá, nelíbe se, nepůjde do společné sprchy, že s tím má špatné zkušenosti.. ptal jsem se jí, zda-li některý norník ji ucpal odpad

já naopak řekl , že mám v tom společném cáchání dobrou zkušenost, pěkně si holku omyju a ona mně....
... pak jsem si přál, aby se trošku rozbalila, odhalila svoje vnady, že nemíním kupovat skrytý dáreček.. netvářila se nijak přívětivě.
Sice relativně dobrá cena 1200/hod, ale já nemínil dělat kompromisy, a tak jsem zvolil otočku..
Dále jsem měl vyhlédnutou Katku, ulice Boženy Němcové v Lochotíně, vilová čtvr't. Na druhé straně Plzně.
Ahoj, jsem začínající 19letá drobná brunetka Katka, 160/48/2. ....
Konverzace prozrazovala inteligentní holku, trochu mně odrazovalo, že se jedná o klasický privát, kde jsem už jednou kdysi udělal otočku..
ale nakonec jsem se rozhodnul, že tam pojedu.
Udělal jsem dobře, hned u vchodu jsem viděl usměvavou, milou, trošku upovídanou dívku cca 19 let, studentku, tady na privátu asi 3 týdny.
Moc pěkné vlnité vlasy pod ramena, jemný obličej. Realita lepší než fotka. Věnovala mně hned výrazné sympatie a posléze bylo vidět, že to nehrála.
Domluva na hodinu za 1200 , s omluvou, že musí nejpve odevzdat peníze majitelce , hned se vrátila.
Je třeba říci něco o privítu, byl velmi pěkně a vkusně zařízen, krásná koupelna s rohovou vanou, pohodlná postel.
Zmiňuju to ve srovnání s privátem SOHO v Brně, kde jsou ceny 1500/hod a snad i příplatky.. a nedosahuje zdaleka vkusu tohoto privátu v Plzni.
Katka hned projevovala velkou přítulnost, začala se líbat, chovala se jako milenka a společně jsme šli do vany.
Bylo zjevně vidět, že ještě nenačichla privátními praktikami.
Je to menší dívka, asi 160cm, úzký pas, pěkná prdelka bez celulitis, krásně zvlhla hned na začátku a celá hodinka byla velmi příjemná, prý ze sympatií mně "věnovala" orál bez, ač jej nijak nevyhledávám, tak u ní vyplynul přirozeně.
Pak klasika s kondomem, a po chvilce opakování, s pozicí zezadu, pak znovu klasika, je to taková ohebná gymnastka, tak nohy za krk a hluboký zásun... zkrátka skvělý šuk a bylo vidět, že jsem si sedli..
čas byla nucela sledovat, ale žádný vopruz, jen decentně bylo naznačeno, že čas vypršel a v klidu jsem vše dokončili a znovu se vykoupali.
Takže nakonec se vyplatilo trošku hledat a nebrat hned , co se nabízelo.
Katka bude jen asi o prázdninách, tak pokud někdo pojede kolem..