Hledat  

Zoufalá snaha

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Zoufalá snaha

Příspěvekod Tomeek » čtv 16. srp 2012, 15:07

Chlapi po nějaké odmlce chci zanořit a zoufale už týden hledám nějakou babu. Chtěl bych dvě věci - análek a aby polykala. No a když si k tomu přidám třetí věc aby byla aspon hezká tak je to neřešitelná rovnice. Fakt to dělají jen samé staré škaredé baby? To není nejaká mladice a nebo hezká starší co tyto dvě věcí nabízí??
Tomeek

Re: Zoufalá snaha

Příspěvekod madmax123456 » čtv 16. srp 2012, 18:04

http://www.naprivat.cz/monika/

do pusy si to necha nalozit, ale nepolkne. Jinak si myslim, pokud prezijes to, ze nepolkne, tak ze by to mohlo byt reseni tve rovnice. Recenze ma hodne dobry, divat se na ni da, je docela pekna (ale to je hrozne individualni), snazi se a analek ma rada.

Treba poradi nekdo jiny, ja chodim norit malo, tak dvakrat za rok a to vzdy jenom k tem, ktere maji dobre recenze. U Moniky jsem byl a bylo to super...
madmax123456

Příspěvekod esuba » čtv 16. srp 2012, 18:11

co já si pamatuju tak Monča poliká jako divá, ale třeba se změnila.. když sem jí :oral: tak po mě chtěla 2kila.což sem dal... prdel má obrovskou, kozy k tomu zadku směšně maly.. ale jinak rad si s ní vždycky zamrdám šuká jako králiček duracell .
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod amiga105 » čtv 16. srp 2012, 19:01

Tomeek píše:Chlapi po nějaké odmlce chci zanořit a zoufale už týden hledám nějakou babu. Chtěl bych dvě věci - análek a aby polykala. No a když si k tomu přidám třetí věc aby byla aspon hezká tak je to neřešitelná rovnice. Fakt to dělají jen samé staré škaredé baby? To není nejaká mladice a nebo hezká starší co tyto dvě věcí nabízí??

Tomeek,

nezkoušel jsem ale je tady zajímavý inzerát právě pro tebe :

http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/1 ... =brno&S=63

a ještě máš navíc anál bez ochrany a dle libosti se ji uděláš do puse nebo zadku. :shock:
amiga105

Příspěvekod sexprivat » čtv 16. srp 2012, 21:38

BRNO - Marešova ul. : 721276437 Ahoj, máš o něco zájem ??? Dámský anál s gumou i bez gumy s výstřikem do zadečku, plivání, sex s gumou,oboustranný orál bez i s, ráda polykám, líbání, společná sprcha, oboustranný lízání zadečku, masáž, SM lehké-svazování, ponižování, pervers, fetish, lízání varlat, prstění, kolíčky, vosk, hrátky s vibratorem, piss, gynekologická prohlídka, atd… prostě co budeš chtít nebráním se !!! cena dle domluvy od 1500 kč

Hoši to si delate srandu ne. Jestli se necha pichat do prdele bez gumy a strikat do prdele i do tlamy tak je zaruka ze chytnete aspon kapelu. :D
Neblbnete zdravi mate jen jedno. Da se lecos ale co je moc to je moc

Muj nazor snad me neukamenujete
sexprivat

Příspěvekod madmax123456 » čtv 16. srp 2012, 23:26

neblazni, kdy by te kamenoval? Kdyz jsem si to precetl, tak jsem taky myslel na to, co si po pichu s tou holcinou musi nornik odnest za sbirku nemoci... Do toho bych vazne nesel...
madmax123456

Zpět na Dotazy na dívky