merkur píše:Mě se vždycky líbili* ty její rukou naškrábaný lístečku,umyj si šulina a tak.Pakárna hadr

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
merkur píše:Mě se vždycky líbili* ty její rukou naškrábaný lístečku,umyj si šulina a tak.Pakárna hadr
kuba2h píše:merkur píše:Mě se vždycky líbili* ty její rukou naškrábaný lístečku,umyj si šulina a tak.Pakárna hadr
![]()
![]()
tak ted sem se pobavil. vidim ze sem se mnel odhodlat zajit skusit par let spatky. ted uz kni nepujdu a jeste nesplnuji ani ten vek.
jindra6666 píše:Dášenka-spokojenost,je to příjemná holkaurčitě zopáknu
.
madmax123456 píše:gogo nebuď zlomyslný, konečně má Dáša stálého klienta
gogo123 píše:madmax123456 píše:gogo nebuď zlomyslný, konečně má Dáša stálého klienta
...tomu se říká autoerotika
gruzonak píše:Nazdar norníci, chcem sa spýtať na Dášenku tých, čo u nej niekedy boli, nie je to náhodou Slovenka žijúca cca 5 rokov v Čechách?
kuba2h píše:tak jako ja sem ji skrz fotky chtel navstivit od kdy se zajimam o privaty v brne od zacatku jak sem zacal neco hledat mne zaujali 2 a to Simona a Dasenka. To byli take moje 2 cile navstivit tyhle dve. Prvni menovana super jednu dobu sem tam chodil celkem pravidelne i proto sem se nejak nedostal k navsteve Dasenky. Pak se tu uz zacalo objevovat cim dal vic negativnich hodnoceni a uz se mi tam nejak moc nechce. coz je skoda protoze mne se na tych fotkach fakt paci taka panicka s velkyma prsama a to se mi fakt paci. tak jeste pockam ci se to jeste nezlepsi. No jak sem psal predchvilkou v jinem clanku ja uz delsi dobu nebudu skouset nic nove. maximalne zajdu tam kde to znam a kde vym co mam cekat. jak se zas odhodlam nekam zajit kde to neznam tak ti pisnu at mi das teda nejaky tip. protoze ty moje volby v posledni dobe byli minimalne spatne.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků