Hledat  

Dášenka z Krkoškové

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Dášenka z Krkoškové

Příspěvekod kuba2h » sob 17. bře 2012, 12:15

merkur píše:Mě se vždycky líbili* ty její rukou naškrábaný lístečku,umyj si šulina a tak :roll: .Pakárna hadr :?

:D :D :D tak ted sem se pobavil. vidim ze sem se mnel odhodlat zajit skusit par let spatky. ted uz kni nepujdu a jeste nesplnuji ani ten vek.
kuba2h

Příspěvekod Rafael » ned 18. bře 2012, 12:30

kuba2h píše:
merkur píše:Mě se vždycky líbili* ty její rukou naškrábaný lístečku,umyj si šulina a tak :roll: .Pakárna hadr :?

:D :D :D tak ted sem se pobavil. vidim ze sem se mnel odhodlat zajit skusit par let spatky. ted uz kni nepujdu a jeste nesplnuji ani ten vek.

kuba2h, Dášenka si vybírat už těžko může, nějakej věk bych neřešil. Ale , rozmyslel bych si návštěvu, máš asi 50 lepších možností :D
Rafael

Příspěvekod kuba2h » ned 18. bře 2012, 13:10

tak jako ja sem ji skrz fotky chtel navstivit od kdy se zajimam o privaty v brne od zacatku jak sem zacal neco hledat mne zaujali 2 a to Simona a Dasenka. To byli take moje 2 cile navstivit tyhle dve. Prvni menovana super jednu dobu sem tam chodil celkem pravidelne i proto sem se nejak nedostal k navsteve Dasenky. Pak se tu uz zacalo objevovat cim dal vic negativnich hodnoceni a uz se mi tam nejak moc nechce. coz je skoda protoze mne se na tych fotkach fakt paci taka panicka s velkyma prsama a to se mi fakt paci. tak jeste pockam ci se to jeste nezlepsi. No jak sem psal predchvilkou v jinem clanku ja uz delsi dobu nebudu skouset nic nove. maximalne zajdu tam kde to znam a kde vym co mam cekat. jak se zas odhodlam nekam zajit kde to neznam tak ti pisnu at mi das teda nejaky tip. protoze ty moje volby v posledni dobe byli minimalne spatne.
kuba2h

Příspěvekod shrek_85 » ned 18. bře 2012, 15:26

kuba2h, je fakt, že moji občanku vidět nechtěla, a to vypadám tak na 20 ;-)

Btw. při čtení tvého článku o Madam Ester jsem si vzpomněl právě na Dášenku a na to, jak jsem jí dal ty prachy, když jsem od samého začátku (telefon, navigace na privát, vyjednávání o ceně) věděl, že to není dobrý nápad. Mohl jsem potom nadávat akorát tak vlastní blbosti. Ale co už, vzal jsem si z toho ponaučení pro příště ... i když je fakt, že od té doby jsem se do podobné situace nedostal, a to jsem už stihl vyzkoušel několik dalších privátů :-)
shrek_85

Příspěvekod kuba2h » ned 18. bře 2012, 16:55

jj ale rikam ted tam nepujdu pockam ci se zlepsi a pak uvidim. ale nemam rad kdyz se musi za vse priplacet to je u mne obrovske minus. a sem zastancem cena max 1300kc jen vynimecne 1500kc.
Och chlapce to mi ani nepripominej :D ani to tvoje neni zadna slava ale ten muj zazitek to uz je vazne extrem. radsik bych zazil zensku co mne po jednmo cisle povi stacilo je konec. jak to co sem si zazil tam :D
Uz nekolik krat sem zazil ze to bylo nic moc a banoval sem ze proc sem si nezistil reference a proc sem se neotocil. tak ale postupem casu to snad zlepsim uz sem se parkrat otocil ve dverich. ale potom to poslednim zazitku to rozhodne budu delat casteji at se deje co se deje. Jak tu nekdo psal treba jenom trenovat, trenovat a trenovat otocky.
kuba2h

Příspěvekod kuba2h » čtv 19. črc 2012, 16:09

tak asi ma i tohle cislo 773675313
chtel sem se ji jen zepata jaky je rozdil mezi cenou za 1300 a 1500 za h.
odp. citace
až budeš starší ta to pochopíš čau
:D
+ doplneni tak neni to kvuli veku ale kvuli tomu ze resim 200kc :D potom nechapu nac tam ma napisane 2 ty ceny. jasne klamliva reklama :D
kuba2h

Příspěvekod jindra6666 » pon 17. zář 2012, 17:48

Dášenka-spokojenost,je to příjemná holka :D určitě zopáknu :D .
jindra6666

Příspěvekod gogo123 » pon 17. zář 2012, 18:27

jindra6666 píše:Dášenka-spokojenost,je to příjemná holka :D určitě zopáknu :D .

:lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod madmax123456 » úte 18. zář 2012, 10:55

gogo nebuď zlomyslný, konečně má Dáša stálého klienta :-D
madmax123456

Příspěvekod gogo123 » úte 18. zář 2012, 12:08

madmax123456 píše:gogo nebuď zlomyslný, konečně má Dáša stálého klienta :-D

...tomu se říká autoerotika :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod madmax123456 » stř 19. zář 2012, 18:59

gogo123 píše:
madmax123456 píše:gogo nebuď zlomyslný, konečně má Dáša stálého klienta :-D

...tomu se říká autoerotika :wink:

Přesně to jsem měl na mysli :wink:
madmax123456

Příspěvekod aceri » sob 10. lis 2012, 19:41

Nechápu jak ta čarodějnice může ještě dělat. :D
Chudáci hoši co k ní chodí.

Miláčku - jsem normální kočka která si na nic nehraje, jsem pohodová, štastná, veselá a příjemná - sex mám ráda. + hlazení ,mazlení, líbání po celém mém těle. Přijd mě navštívit a uvidíš sám....u mě je klídek a pohoda. Těším se na Tebe =o)

Možná jsem po telefonu rychlá to proto že nedávám možnost honičům - dík za pochopení - vše co nabízím tu je......
aceri

Příspěvekod gruzonak » čtv 20. pro 2012, 16:32

Nazdar norníci, chcem sa spýtať na Dášenku tých, čo u nej niekedy boli, nie je to náhodou Slovenka žijúca cca 5 rokov v Čechách?
gruzonak

Příspěvekod vulcan » pát 21. pro 2012, 3:00

gruzonak píše:Nazdar norníci, chcem sa spýtať na Dášenku tých, čo u nej niekedy boli, nie je to náhodou Slovenka žijúca cca 5 rokov v Čechách?

žial bohu, gruzonak, či bohu vďaka, nie je zo Slovače.
ona je Moravanka, žijúca vyše 35 rokov v našom štatle :wink:
vulcan

Příspěvekod aliass » úte 25. pro 2012, 18:19

kuba2h píše:tak jako ja sem ji skrz fotky chtel navstivit od kdy se zajimam o privaty v brne od zacatku jak sem zacal neco hledat mne zaujali 2 a to Simona a Dasenka. To byli take moje 2 cile navstivit tyhle dve. Prvni menovana super jednu dobu sem tam chodil celkem pravidelne i proto sem se nejak nedostal k navsteve Dasenky. Pak se tu uz zacalo objevovat cim dal vic negativnich hodnoceni a uz se mi tam nejak moc nechce. coz je skoda protoze mne se na tych fotkach fakt paci taka panicka s velkyma prsama a to se mi fakt paci. tak jeste pockam ci se to jeste nezlepsi. No jak sem psal predchvilkou v jinem clanku ja uz delsi dobu nebudu skouset nic nove. maximalne zajdu tam kde to znam a kde vym co mam cekat. jak se zas odhodlam nekam zajit kde to neznam tak ti pisnu at mi das teda nejaky tip. protoze ty moje volby v posledni dobe byli minimalne spatne.

O kterou Simonu jde? Dík
Čím častější výstřik, tím menší riziko rakoviny prostaty, takže šukám ze zdravotních důvodů...a pojišťovna mi nedá ani korunu!
aliass

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže