Hledat  

Mladá zlodějka z Pohořelic

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Mladá zlodějka z Pohořelic

Příspěvekod Fuckingshit » sob 15. zář 2012, 23:44

Chlapy chtěl bych vás varovat před jednou osobou z Pohořelic. Nejde sice o privát, ale nabízela sex, bohužel jsem jí moc důvěřoval a obrala mě o nemalej peníz. Našel jsem ji na lidech.cz vystupuje pod mailem Sanny.18@seznam.cz fotky už má samozřejmě smazané... Mladší holka 21 let, jméno Sabina, trochu silnější postavy, žádná sex bomba to není, vlasy tmavě obarvené, na fotkách měla blond, modré oči, piercing v nose. Mám za to, že bydlí někde v lokalitě bývalých kasáren. Telefon má 720 143 119 a celkem solidní vystupování, vůbec bych to do ní neřekl, ale tak to holt bývá. Měla přijít ještě s kamarádkou do trojky v autě a měli jsme sraz u klubu Gemini, kam taky přišla. Peníze chtěla předem, jak to chce většina bab. Bohužel zahrála na mě flignu, po chvilce povídání a čekání na její kamarádku řekla, že si chce ještě odskočit na malou, tak jsem jí bohužel věřil... Řekl jsem "ale vrátíš se doufám..." usmívala se, že v pohodě... Věděl jsem už hned, že je to risk, po 5-ti minutách modlení, aby se vrátila, jsem samozřejmě začal střízlivět a mohl si jenom sám sobě nadávat. Nevím co mám dělat, hloupě jsem jí naletěl, tak vám alespoň dávám tyto informace, aby jste zavčas zpozorněli. Může se v budocnu snažit někoho dalšího zneužít, tak snad tyto informace někoho včas zachrání. Je potřeba takové kurvy co nejdřív eliminovat ze společnosti.
Naposledy upravil Fuckingshit dne ned 13. led 2013, 14:40, celkově upraveno 1
Fuckingshit

Re: Mladá zlodějka z Pohořelic

Příspěvekod vulcan » sob 22. zář 2012, 23:51

Fuckingshit píše: Chlapy chtěl bych vás varovat před jednou osobou z Pohořelic.
Sanny.18@seznam.cz .. Mladší holka 21 let, jméno Sabina, trochu silnější postavy, 720 143 119

Peníze chtěla předem, jak to chce většina bab. ...prostě ženský jsou kurvy.

Fuckingshit,
chápu, je to trpká zkušenost. :twisted:
Ale zejména u amatérek platí: .... :? nikdy nedávat peníze dopředu !
( a u solidních privátů to platí taky)

Fuckingshit píše: ...Je potřeba takové kurvy co nejdřív eliminovat ze společnosti.

No, nevím, jestli se to někdy podaří... :D
vulcan

Příspěvekod aceri » pát 28. zář 2012, 11:13

To by mě zajímalo na jakým privátu se platí až po akci, asi jsem byl jen v těch nesolidních. :-)
aceri

Příspěvekod Fuckingshit » sob 6. říj 2012, 17:52

vulcan píše:
Fuckingshit,
chápu, je to trpká zkušenost. :twisted:

Fuckingshit píše: ...Je potřeba takové kurvy co nejdřív eliminovat ze společnosti.

No, nevím, jestli se to někdy podaří... :D

Těžko, těžko... ale snad si to alespoň někdo vygooglí, než půjde do akce s podrazačkou. Mít její fotku, hned by to víc pomohlo. Bohužel jsem jí smazal těsně před akcí. Nevím jestli někde inzeruje, pokud jo, nejspíš bude mít už jiný mail, telefon... každopádně být váma, pokud uvidím nabídku od nějaké mladé tlusté děvky z Pohořelic, měl bych se na pozoru.
Každopádně hlupák jsem já, že jsím jí dal peníze jen tak ledabyle. Už je neuvidím samozřejmě, nedá se s tím jít na Polici, ani jí už nikde nedohledám. A kdybych jí potkal, tak jí je stejně nemůžu vzít z peněženky, protože bych byl zloděj, kdežto já jsem jí ty peníze dobrovolně dal. Trošku jsem to podcenil a nedomyslel. Je to těžký, když si člověk pomalu měsíc nezašuká, pak se dopouští i takovejch chyb.
Každopádně raději se vrátím a budu chodit už jen na privat. S amatérkama jsem skončil :) Většinou si účtují jen víc peněz a zážitek stejnej jako na privátě. Poslední se kterou jsem si psal, chtěla 2000 za akci plus zaplatit benzín za cestu do Brna 300 plus vyhledat a zaplatit hotel 500 :D Když jí člověk odepíše, že za ty peníze můžu jít 4x normálně na privát, tak se ještě naštve a pomalu vám vynadá. Takové dámy laskavě přenechám jiným gentlemanům a jistě se i nějací najdou, když mají takové požadavky a myslí to s tou cenou zcela vážně :shock:
Naposledy upravil Fuckingshit dne ned 13. led 2013, 14:41, celkově upraveno 1
Fuckingshit

Příspěvekod _JAMAICA_ » stř 10. říj 2012, 22:35

ani foto nemas v pc te holky?
_JAMAICA_

Příspěvekod _JAMAICA_ » sob 12. led 2013, 19:24

_JAMAICA_

Příspěvekod pataq » sob 12. led 2013, 19:59

nevypadá jako tlustá...?
pataq

Příspěvekod Fuckingshit » ned 13. led 2013, 14:02

_JAMAICA_ píše:je to ona? http://profil.lide.cz/Sanny.18/profil/

Na té fotce není ona, měla tam dřív uplně jiné fotky.
Fuckingshit

Příspěvekod Fuckingshit » ned 13. led 2013, 14:48

Však si to ověř sám, vidím že tam má opět inzerát, navázej s ní kontakt. Ale uvidíš, že v reálu nestojí ani za odepsání. Hlavně varuji, žádné peníze předem, je to svině.
Fuckingshit

Příspěvekod _JAMAICA_ » pon 14. led 2013, 4:31

takze to je ona nebo to je fake foto? a kde vidis ze ma inzerat??dej link...ja psal na to cislo a furt mi pise sms ze je kluk ze sem si spletl cislo
_JAMAICA_

Příspěvekod Fuckingshit » pon 14. led 2013, 8:46

_JAMAICA_ píše:takze to je ona nebo to je fake foto? a kde vidis ze ma inzerat??dej link...ja psal na to cislo a furt mi pise sms ze je kluk ze sem si spletl cislo

Foto je fake, v reálu není vůbec hezká a je tlustá. Číslo sedí, kontroloval jsem to a mám to opsané dobře. Inzerát si musíš najít sám, je někde na seznamce, na profilu je pouze datum a jeho znění, pouze info...
Ale jak říkám, to si raději zajdi na Cejl, než ztrácet čas s takovým šmejdem... Podle všeho se zas jen hloupě baví na cizí účet. Až jí někdo rozbije tlamu, bude se divit.
Fuckingshit

Příspěvekod _JAMAICA_ » pon 14. led 2013, 21:07

ok diky
_JAMAICA_

Příspěvekod lukš » úte 12. úno 2013, 22:50

lukš

Příspěvekod Fuckingshit » čtv 14. úno 2013, 9:58

lukš píše:neni to nahodou tady tato?
http://xchat.centrum.cz/whoiswho/profil ... 26sex%3D-1

Ani jedna z fotek mi jí ani vzdáleně nepřipomíná. Jde o úplně jinou neznámou holku.
Fuckingshit

Příspěvekod prodejnadefka » pon 4. bře 2013, 0:50

Tak to je teda vážně hrozný , takhle tě odrbat :-/ ještě , že se mi to zatím nestalo
prodejnadefka

Další

Zpět na Dívky mimobrněnské