Hledat  

Masáže Klára 603714757

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Masáže Klára 603714757

Příspěvekod majklicek » čtv 4. říj 2012, 11:24

Zdravím přítomné spojence, prosím o info, zda máte zkušenost s touto kočenou:
http://www.agama-seznamka.cz/seznamka/10651508
Inzeruje masáže, pokud to je její foto, vypada docela rajcovně..číslo má 603714757...díky za reakce
majklicek

Re: Masáže Klára 603714757

Příspěvekod soliter. » čtv 4. říj 2012, 15:00

INZERCE i DOTAZY NA DÍVKY PATŘÍ JINAM :evil:
soliter.

Příspěvekod felix » čtv 4. říj 2012, 18:14

Máš sice pravdu, ale zas tak moc se nestalo, nemyslíš ?
Felix
felix

Příspěvekod péro za kloboukem » pát 5. říj 2012, 19:37

Patřím také mezi časté návštěvníky těchto podniků (erotické masáže, tantra atd.), takže hned, jak se objeví nějakej novej materiál, hned mi to nedá ho ozkoušet :D Slečna Klára začala pracovat teprve nedávno, na bytě v Husovicích je pak ještě se slečnou Lindou.
Zkoušel jsem nejdříve Klárku, domluva byla dobrá, čekala na mě na minutu přesně a i uvítání bylo velmi přátelské. Peníze si pak vzala předem (1500/hod) a poslala mě do sprchy. Byt je nový, čistý, koupelna uklizená, tak jsem si dal krátkou sprchu a vrátil se zpátky do pokoje za slečnou masérkou... Byla pořád příjemná, jen když se svlékla, trošku mě zklamalo, že je dost oplácaná, z fotek se to nedalo moc poznat...ale což, mladý tělo je pořád mladý tělo :D Její styl masáže je teda stejný, jako u většiny holek, natírání olejem (oproti Gábině z Černých polí se to nedá srovnat)... Při masáži jsme i pokecali, asi dvacet minut před koncem mě otočila a šla na věc. Ruční práce jí šla, i když bylo vidět, že už to bere trochu profesionálně...

Podruhé, když jsem tam byl, jsem zkoušel slečnu Lindu http://www.eroticke-masaze.cz/?Loc=rsf& ... &UID=18735
Domluva zase bez problému, i když jsem jí volal zrovna, když byla ve škola a musela mluvit v šifrách, ale byla to docela sranda, tak jsem na tu masáž celkem i chytl slinu :D Už jsem věděl, kam jedu, takže opět směr Husovice, parkování bez problému a tentokrát tedy masérka Linda. Uvítala mě velmi přátelsky a jelikož mám slabost pro holky s krásným úsměvem, hned jsem roztál ':D Opět rychlá sprcha a pak pokoj a musím ocenit, že Linda peníze předem nechtěla, říkala, že celý od oleje jí pak stejně nezdrhnu :D Asi to nedělá dlouho, protože byla moc milá, spontánní, už od začátku jsem se díky ní cítil moc dobře. Řekl bych, že má i nějaký masérský kurz, protože mě i docela uvolnila a než jsme se dostali ke konci, dobře jsme si popovídali, je to inteligentní a vtipná slečna. Ke konci ale rozumně zmlkla :D Celkově hodnotím pozitivně, určitě budu opakovat.

Jako velký mínus vidím jen to, že obě holky se nedají překecat na něco víc :D Chce to pak velký sebezapření :D
péro za kloboukem

Příspěvekod soliter. » pát 5. říj 2012, 20:23

péro za kloboukem píše:Jako velký mínus vidím jen to, že obě holky se nedají překecat na něco víc :D Chce to pak velký sebezapření :D

určitě se najdou obhájci, ale já vidím mínus i v ceně.
1.500Kč za 1hodinu "masáže" je síla! Ale proti gustu žádný dišputát.
Pánové, aby se tento portál nakonec nestal jen fórem o super masážích....
soliter.

Příspěvekod péro za kloboukem » pát 5. říj 2012, 23:06

No, tak o zásun sice nejde, ale jistá odrůda těhle služeb to je, žejo...Já to mám třeba tak, že sex mám doma, o to mi nejde a hlavně nechci píchat holku, co ji předtím píchalo pět borců přede mnou ten den... Ale občas se potřebuju uvolnit, pokecat no a na pěkný vyhonění se taky dobře vzpomíná :D Navíc se mi i líbí i taková ta nadvláda ženy, že ležíš a jseš jí vydanej na milost a nemilost, nevíš, kam kdy sáhne :)
A ta cena...no, já si rád za kvalitu zaplatím. A připadlo mi, že během hodinový masáže se holka, když to umí, nadře mnohem víc, než když roztáhne nohy.
péro za kloboukem

Příspěvekod felix » sob 6. říj 2012, 8:26

Cena a kvalita jsou důležité parametry. Prošel jsem většinu masérek v Brně. Cena 1500 Kč/hod je za sebelepší masáž předražená. Navíc většina masérek nedělá masáž, ale spíše honění na závěr.

Jednou z výjimek je Timea z
http://tantra-brno.sweb.cz/-
Viz. moje reference
http://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=4&t=3143-

Za 999,- Kč/hod v Brně dle mne absolutně bezkonkureční. Poměrně hezká, vysoká slečna, není hubená, ale také není oplácaná a to, jak si vyhraje s penisem, je paráááda.

Ostatní slečny jsem nezkoušel. Sice mne to láká, ale když tam jdu, zase sklouznu k Timei, protože jsem zatím u jiných slečen podobnou masáž nezažil.
Zkuste někdo ji nebo i jiné hoky v tomto salonu a poreferujte.
Felix
felix

Příspěvekod gogo123 » sob 6. říj 2012, 10:09

péro za kloboukem píše:A ta cena...no, já si rád za kvalitu zaplatím. A připadlo mi, že během hodinový masáže se holka, když to umí, nadře mnohem víc, než když roztáhne nohy.

Heleď PÉRO ZA KLOBOUKEM, to jsme tady slyšeli mnohokrát a vždy zatím stál zájem.....

Jenom pro upřesnění a pro všechny :

Toto fórum se jmenuje SEX PRIVAT 4YOU a je to převážně o holkách z privátů ale vždy to bylo o sexu, mrdání, šukání , SM ....
Nic nemám proti masážím, jsou na to určena jiná fóra ....tak to laskavě ctěte.

To, že je maska S4Y růžová neznamená to, že je to fórum buzerantů .
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod péro za kloboukem » sob 6. říj 2012, 18:21

Já myslím, že tady všem jde hlavně o kvalitní výstřik s mladou pěknou kočkou :D Já taky neodsuzuju někoho, kdo se udělá jen na kolenou, s latexovou maskou a švihanej bičem přes koule...
péro za kloboukem

Příspěvekod vulcan » sob 6. říj 2012, 22:41

gogo123 píše:
péro za kloboukem píše: .. já si rád za kvalitu zaplatím. ... .

..to jsme tady slyšeli mnohokrát a vždy zatím stál zájem.....
.. SEX PRIVAT 4YOU .. vždy to bylo o sexu, mrdání, šukání ..
To, že je maska S4Y růžová neznamená to, že je to fórum buzerantů .

Ano, forum - sexprivat4you - by mělo být převážně o sexu s dívkami z privátů, tak to bylo založeno ,
a je chyba norníků, hlavně té nepíšící většiny, že jen nasávají informace :idea: a nepíší o svých prožitcích..
V celostátních fórech , Masher.cz a Kurtizány.net jsou mj. masážím vyhrazeny jen po jednom vláknu...

Nemyslím si, že ti, co maj rádi masáže, by museli být nutně buzeranti :D , ale je s podivem, jakého prostoru tady najednou mají "masérky".
že by se rázem během pár měsíců tak změnily potřeby mužské populace ??

Snad opravdu český národ - mužská část.. nedegeneruje a nepřestává šukat,
.. a jen se pasivně nechává masírovat.. :?:
vulcan

Příspěvekod marin » pon 8. říj 2012, 16:36

je jiste, ze masaze si zada trh a proto tady jsou... a jeste dodam, ze kazdej ma rad neco jinyho :D a je jedno jesli te dela rukou, pipkou, zadkem nebo jinak "proste to je SEX NA PRIVATE". V Brne jsou holky na privatech skaredy a preceneny, staci mrknout do Praglu, jaky holky jsou tam a co vse nabizej. Kdyz si zajdes v Brne na masaz, tak mas aspon tu peknou holku, ktera ti vyhoni hulku. --:o
marin

Příspěvekod petr.2004 » stř 10. říj 2012, 9:41

:D mne tedy pobavila pasáž v jejím inzerátu:
... Těší se na tebe slečna na úrovni, jejíž prospěch na VŠ a košíčky u podprsenky se příliš neliší :-)

tak dumám, jestli je Klára spíš studijní , anebo spíš prsatější typ :?:

pro ilustraci přidávám stupnici hodnocení předmětů na VŠ (z klasifikační stupnice ECTS)
Známka Body Slovně
A 100-90 výborně (excellent)
B 89-80 velmi dobře (very good)
C 79-70 dobře (good)
D 69-60 uspokojivě (satisfactory)
E 59-50 dostatečně (sufficient)
F 49-0 nevyhovující (failed)
petr.2004

Příspěvekod fotoer » stř 10. říj 2012, 10:17

ale aby to pak nebylo A-A-A
to radeji B-D-B

Známka Body Slovně
A 100-90 výborně (excellent)
B 89-80 velmi dobře (very good)
C 79-70 dobře (good)
D 69-60 uspokojivě (satisfactory)
E 59-50 dostatečně (sufficient)
F 49-0 nevyhovující (failed)
[/quote]
fotoer

Příspěvekod péro za kloboukem » stř 10. říj 2012, 13:55

Spíš prsatější, i když za to bych jí A rozhodně nedal, moc pevnosti to její pohoří nepobralo ...
péro za kloboukem

Re: Masáže Klára 603 714 757

Příspěvekod petr.2004 » pon 15. říj 2012, 8:41

péro za kloboukem píše:Spíš prsatější, i když za to bych jí A rozhodně nedal, moc pevnosti to její pohoří nepobralo ...

při pohledu na foto z jejího inzerátu mohu říci, že se mi zamlouvají ... :wink:
klaraa.jpg

Pozn, - foto jsem mírně ořezal.

:idea: pro hravé norníky - tipnete si velikost Klářiny podprsenky?

8)
petr.2004

Zpět na Dotazy na dívky