Znáte?
www.agama-seznamka.cz/seznamka/10678225
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
sexprivat píše:Nebrat stavil jsem se tam po dlouhé době a je to tragédie. Smrdělo ji z pusy a pod paží. Bylo to strašný. Kozy měky fotka neodpovídá ani náhodou. Obličej nic moc spíš pod průměrem. Kouření s gumou tragédie spíš olizování žaludu.Kdo chce vyhodit prach at tam jde. Pro chytráky nejsem žádnej pasák mám taky nějaké recenze. Je to můj názor. Pokud to srovnám s Zuzkou ze sha tak ta dělá orál jak víno. Pěkně hlubokej prostě umí. Což se o Didi říct nedá. NE NE NE
sexprivat píše:... Smrdělo ji z pusy a pod paží. Bylo to strašný. ...
gogo123 píše: Normálně bych jí řekl ať se jde vykoupat ..... Richard by měl důkladněji provádět výstupní kontrolu, čichem
sexprivat píše:...fotka neodpovídá ani náhodou...
vulcan píše:Aby to vlákno neměla Didi 728 247 817 zaneřáděno off topicem,![]()
tak dlužno říci, že její fotka vypadá velmi slibně..
rozhodně vypadá na méně než 30..
jarjaroslav píše:
Mimochodem, jak tak koukám na naprivat.cz, stává se zafo.sk stále častěji inspirací (nemyslím nikoho konkrétně)...[/i]
Asanami píše: ... proč to nenapsat jasně ? fake fotky v bella jsou skoro u všech jejích dívek,
jinak docela dobrý privát, ale tímto si to hodně kazí,
podobně někdy dost chaotické inzerce, jedna dívka inzeruje několikanásobně
sexprivat píše:Zuzana ze Soho. Nepsal bych to kdyby to nebylo tak strašný.Nechci aby si to někdo zkusil znova. Mel sem jít hned pryč. Jo za chyby se platí. Jěště že je S4you
petr.2004 píše:ehm, a jako souvislost má tvůj příspěvek s tématem vlákna Didi 728247817sexprivat píše:Zuzana ze Soho. Nepsal bych to kdyby to nebylo tak strašný.Nechci aby si to někdo zkusil znova. Mel sem jít hned pryč. Jo za chyby se platí. Jěště že je S4you
Uživatelé procházející toto fórum: Ronek a 13 návštevníků