|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
kiki-riky píše:musím se smát a ještě vic bych se smál..vidět s jakým náčiním Terezka musela u dotyčných kritiků pracovat..že??vsadil bych se že pánové mají vypracovanou postavu,péro jak ze žurnálu typuji tak 27 cm a v postely kanci jako brno samo...nemám pravdu???Kolego , kouřit umí a kouřího už jen mě!!! a ty můžeš jen kefrat jaka je nebo není..jenom KEFRAT ale já stříkám když ji šoustám...a to tobě to asi už moc nejde..tak mel pičoviny dál a snad se u toho aspon vycákáč...Adios
kiki-riky píše:musím se smát a ještě vic bych se smál..vidět s jakým náčiním Terezka musela u dotyčných kritiků pracovat..že??vsadil bych se že pánové mají vypracovanou postavu,péro jak ze žurnálu typuji tak 27 cm a v postely kanci jako brno samo...nemám pravdu???Kolego , kouřit umí a kouřího už jen mě!!! a ty můžeš jen kefrat jaka je nebo není..jenom KEFRAT ale já stříkám když ji šoustám...a to tobě to asi už moc nejde..tak mel pičoviny dál a snad se u toho aspon vycákáč...Adios
acx píše:kiki-riky píše:musím se smát a ještě vic bych se smál..vidět s jakým náčiním Terezka musela u dotyčných kritiků pracovat..že??vsadil bych se že pánové mají vypracovanou postavu,péro jak ze žurnálu typuji tak 27 cm a v postely kanci jako brno samo...nemám pravdu???Kolego , kouřit umí a kouřího už jen mě!!! a ty můžeš jen kefrat jaka je nebo není..jenom KEFRAT ale já stříkám když ji šoustám...a to tobě to asi už moc nejde..tak mel pičoviny dál a snad se u toho aspon vycákáč...Adios
Chuděra, co jí zbývá, když ji nikdo nechce ... .![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: georginho a 14 návštevníků