Ahoj,
Dasenka inzeruje i na chatu, ptal jsem se ji proc má tolik negativních recenzí - rekla mi ze je to od konkurence. Neverím jí,škoda, postavou a kozama mě moc láká
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
replayb píše:Dáša za to stojí a pak to i stojí
aliass píše:Dáša, na amatérech nick --V.I.P-Brno-- cena za hoďku 3000![]()
asi si řekla, že když za 1300 kšefty nejsou, tak víc než dvojnásobně zdražím, třeba to pomůže
do profilu si místo Krkoškové dala Alešovu (sousední ulice)
Dášenka na naprivat.cz píše: 30 minut: 1 000,- Kč | 1 hodina: 1 500,- Kč
nebo 1 hodina 1200 Kč pro mazlivé! ____ Vše v ceně! Žádné příplatky!
aceri píše:Tím myslí zřejmě mazlení bez sexu...
http://www.novinky.cz/koktejl/283819-am ... odinu.html
aliass píše:Dáša, na amatérech nick --V.I.P-Brno-- cena za hoďku 3000![]()
asi si řekla, že když za 1300 kšefty nejsou, tak víc než dvojnásobně zdražím, třeba to pomůže
aceri píše:Beznadějněj případ... chudáci ti kteří k ní omylem zajdou...
Dagmar píše:aliass píše:Dáša, na amatérech nick --V.I.P-Brno-- cena za hoďku 3000![]()
ale jdou a pokud opravdu znáš amateri.cz tak tam jde jen o chat né o reál někdy je potřeba zapojit i mozek a né
a už jsem to poopravila pro tvé pochopení
Ještě něco?
aliass píše:Dagmar píše:aliass píše:Dáša, na amatérech nick --V.I.P-Brno-- cena za hoďku 3000![]()
ale jdou a pokud opravdu znáš amateri.cz tak tam jde jen o chat né o reál někdy je potřeba zapojit i mozek a né
a už jsem to poopravila pro tvé pochopení
Ještě něco?
Dášo, nějak mi uniká souvislost mezi cenou 3000 a tím, že jde o chat...že to změníš, až si to tady přečteš, mi bylo jasné, proto jsem tu nedával jen odkaz, ale screenshot
...každopádně, tvoje cenová politika je jen a jen tvoje věc, jen mě to prostě pobavilo
Můžeš nám, blbým, poradit, jak mám z ceny 3 000/1 hod. pochopit, že ve skutečnosti je to polovina? Dášo, nedělaj ze sebe krávu...Dagmar píše:To že to někdo nechápe je jeho problém já se tam vždy dobře pobavím.![]()
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků