|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jarjaroslav píše:http://zpravy.idnes.cz/ukrajinska-skupina-tresta-turisty-kteri-do-zeme-prijedou-za-sexem-1do-/zahranicni.aspx?c=A121130_222859_zahranicni_brm
/
/
hoj, jsem mladá 21letá blond studentka a totálně mě zaujala "komunita" norníků. Proto jsem se rozhodla, že bych chtěla být jednou z "ťapinek", i když jsem nikdy nic podobného nedělala:) Zní to možná trochu bláznivě, ale co už:D Mám ráda téměř všechno, nebráním se experimentování. Nemám vlastní prostory, takže si můžeme užít v autě. Cena za hoďku 1200, 800 za půl hoďky. Na čase a podrobnostech se domluvíme přes email.číslo z bezpečnostních důvodů zveřejňovat nebudu. Zdraví, čistota a diskrétnost je samozřejmostí. LittleLies@seznam.cz
attila3224 píše:Ahojky tohle nuhodnete od koho je tahle odpověď. četl jsem ji aspoň 10krát, než sem pochopil že si nedělá prdel![]()
![]()
ahoj, díky za zájem, půl hodinka se mnou jen za láhev vínka, 1 mražené kuře a 1kg krkovičky. pokud nechceš lítat po obchodě a nakupování tě nebaví, za půl hodinky se mnou bych si vzala 600 korun a na hodinku 800 korun. Určitě v případě zájmu se mi ozvi od 10-21h denně, objednat se můžeš den dopředu nebo minimálně 2hodiny dopředu. Mé t.č. 6........ těším se, foto posílám
--------- Původní zpráva ----------
Od:
Datum: 23. 12. 2012
Předmět:
ahojky, rád bych se s tebou sešel, pracuješ i teď mezi svátky? máš někde fotečku? posílám svou..
Papa
acx píše:Velmi rychlý přechod od panny k fistingu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nokid píše:Volové, to není jedna a ta samá, koukněte na mejly! Jinak panna co se kurví bez porušení panenské blány se nazývá odborně polopanna (démi-vierge) nebo taky "americká" panna (s blánou až do svatebního lože...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků