Nemá někdo zkušenosti 702315386
inzeruje na naprivat.cz : http://www.naprivat.cz/mia/aneta/?from_club=1
Má docela zajímavé praktiky

|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
mirekjihlava píše:Ahojky, jsem tu nový a docela se mi líbí tahle slečna.
Nemá někdo zkušenosti 702315386
Má docela zajímavé praktiky" mužský anál, piss, lehčí sm a squirt "
jarjaroslav píše:Vážení,
pravděpodobně se ocitnu na pranýři (za hloupý dotaz, zbytečný příspěvek, podporu reklamy a nedostatek odvahy), ale rád bych se Vás zeptal, jestli doopravdy nemáte někdo nějaké info o dotyčné? Nikde jsem o ní nic nenašel a rád bych se jen ujistil. Momentálně se rozhoduji mezi těmito snad neznámými vodami a vodami již probádanými, leč s nádechem exotiky - Lisa (608 300 790), Sonja (732 617 594). Jedná se ale spíše o plán do budoucna, nikoliv na dny nadcházející...
gogo123 píše:jarjaroslav píše:Vážení,
pravděpodobně se ocitnu na pranýři (za hloupý dotaz, zbytečný příspěvek, podporu reklamy a nedostatek odvahy), ale rád bych se Vás zeptal, jestli doopravdy nemáte někdo nějaké info o dotyčné? Nikde jsem o ní nic nenašel a rád bych se jen ujistil. Momentálně se rozhoduji mezi těmito snad neznámými vodami a vodami již probádanými, leč s nádechem exotiky - Lisa (608 300 790), Sonja (732 617 594). Jedná se ale spíše o plán do budoucna, nikoliv na dny nadcházející...
Jardo,
tady kolega psal recenzi http://sexprivat4you.cz/forum/viewtopic ... %2A#p26936
já bych si vybral Anetu, má správně drzej kukuči když Lisa zase pěknej zadek
![]()
gogo123 píše:jarjaroslav píše:
Aneta 702 315 386 (nyní 776 469 303) .... nemáte někdo nějaké info o dotyčné? ... rád bych se jen ujistil . se rozhoduji mezi těmito snad neznámými vodami a vodami již probádanými, leč s nádechem exotiky - Lisa (608 300 790), Sonja (732 617 594). ...spíše o plán do budoucna ..
Jardo, já bych si vybral Anetu, má správně drzej kukuč i když Lisa zase pěknej zadek
Uživatelé procházející toto fórum: ree132 a 9 návštevníků