od Pedro777 » pon 20. led 2014, 21:17
Jednou jsem u ní byl. Hrůza a podvod. Na Amatérech už má několik nicků. Na chatu na amatérech psala že je v Žebětíně nakonec mě nasměrovala do Bystrce. Když volám u čísla domu tak mě nezvedá. Čekal jsem 10 min. a už šel pryč. Než jsem nastoupil do auta tak mně prozvání, volám na spět . Vymlouvá se že není doma, ale u kamarádky o několik bloků dál. Jdu pěšky o jednu ulici dál. U vchodu do domu ji prozváním. Přišla s kamarádkou ( velmi tlustá holka ) obě na sobě tepláky. To jsem vůbec nechápal. Zavedly mně do sklepa. Napřed to jako sklep nevypadalo, byla to nová výstavba. Otevřely kóji a chtěly abych tam vlezl. V tu chvíli jsem pochopil že to je podvod. Naštěstí jsem dovnitř nevlezl. Chtěly z té sklepní kóje vytáhnout starý koberec a dát ho do uličky a tam jsme měli sexovat. Začal jsem se dožadovat otevření dveří na chodbu do baráku ( oni je před tím zamkly ) začala mě ukecávat že aspoň orál. Mazal jsem pryč jak to šlo. Pozor na ni. Na amatérech měla tyto nicky: Pariska24 , PrettyAngel, měla aji jiné , ale už jsem je zapomněl . Teď jak vám to píšu jsem rád že jsem vyvázl bez újmy na zdraví. Uvádí v inzerátech že jsou dvě atraktivní kamarádky, tak to je lež nejsou vůbec atraktivní. Popsal jsem prožitou situaci velmi stroze, tak se omlouvám.