|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Velociraptor píše:Vážení pánové, založil jsem si zde profil, abych Vás informoval ..... NEDOPORUČUJI!!!!!!!
tommywu37 píše:Prohoha lidi, nechte už tu Natty z Boskovic být. ... kURŇA CHLAPI, UDĚLEJTE TO JAKO Á A NEDRBEJTE, NEVIDĚLI JSTE JI! a BUDU STRAŠNĚ MOC ÁD, KDYŽ TAM NĚKDO Z vÁS OPRAVDU ZAJDE, AŤ TU NEJSEM ZA JEDINÝH, KDO SE JÍ ZASTÁVÁ ...SAKRA....PROČ??? PROČ??? PROČ???
......... CZ Vstup do e-shopu Život atopika
č t e n í a r a d y o p é č i o p o k o ž k u Život atopika
Takže VELOCIOPRATORE, okamžitě zruš forum![]()
různé látky, přítomné v našem životním prostředí, se kterými člověk přichází denně do styku. ...
... Při vzniku některých ekzémů hraje významnou úlohu dědičnost. Mezi takové patří i ekzém atopický..
... Atopický - pochází z řeckého slova atopos (zvláštní, cizí), tedy něco, co není na svém místě, není typické.
rore píše:On evidentně nečte, nebo nechápe.Mně poslal SZ podle které taky nepochopil co jsem napsal.
vulcan píše:Velociraptor píše:Vážení pánové, založil jsem si zde profil, abych Vás informoval... NEDOPORUČUJI!!!!!!!
Velociraptor,
vůbec nechci zpochybňovat, zda Nathalia něco má nebo nemá.. nevím to, neznám tu ženu.
Ale můžeš trochu víc popsat, co máš Ty ?Atopii jsi určitě nechytl, to je v podstatě dědičný sklon být alergikem, to nechytáš, to leda můžeš mít geneticky po rodičích.
Řada věcí se dá chytnou z orálu bez, ale toto asi ne, ledaže bys to špatně popsal nebo nepochopil.
![]()
Podobně závěr, že je někdo přenašeč, na základě Tvého vyšetření.. je dost podivný závěr. Napiš jaké jsi měl testy a vyšetření, pak to bude asi pochopitelnější.
vulcan píše:Velociraptor píše:Vážení pánové, založil jsem si zde profil, abych Vás informoval... NEDOPORUČUJI!!!!!!!
Velociraptor,
vůbec nechci zpochybňovat, zda Nathalia něco má nebo nemá.. nevím to, neznám tu ženu.
Ale můžeš trochu víc popsat, co máš Ty ?Atopii jsi určitě nechytl, to je v podstatě dědičný sklon být alergikem, to nechytáš, to leda můžeš mít geneticky po rodičích.
Řada věcí se dá chytnou z orálu bez, ale toto asi ne, ledaže bys to špatně popsal nebo nepochopil.
![]()
Podobně závěr, že je někdo přenašeč, na základě Tvého vyšetření.. je dost podivný závěr. Napiš jaké jsi měl testy a vyšetření, pak to bude asi pochopitelnější.
Uživatelé procházející toto fórum: zvonar a 7 návštevníků