Hledat  

Praha Paty 776 798 798 SexyPrague

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha Paty 776 798 798 SexyPrague

Příspěvekod vulcan » úte 3. pro 2013, 1:20

Privátek je na ulici Londýnská, poblíž Míráku. Střídá se tam asi 12 dívek věku 18 až 24, opravdu velmi hezkých, je tam ale dost velká fluktuace.
Telefony bere telefonistka, je tam docela dost frmol, je to zkrátka centrum Prahy. Takový pozlátkový privát s cenami 1000 / 1500.
Sice kolem je dost jiných privátů s podobným osazenstvem, ale dívka Paty mně docela zaujala svojí postavičkou s prdelkou, jak je vidět na fotce..
tak jsem ji zvolil.
aPatysp.jpg

Paty je 19 let, výška asi 170cm, váha 50kg, prsa pevné dvojky. :oo: Trošku má nožky jako fotbalista, do O, ale tato "nedokonalost" vůbec nevadí, aspoň tedy mně. Hned při příchodu bylo vidět, že je to dost zvídavá holka, zahrnula mně různými cílenými dotazy. To jsem raději utnul a nasměroval ji do koupelny, kde byla společná očista ve sprše, s trochou nadsázky, málem s opařením při horlivém míchání studené a horké vody. No, nezavřela ústa ani ve sprše, myslím tím mluvení.. ale hrátky s jejím zadečkem byly i tam skvělé.

Pak přesun do pokoje. Vzápětí se mně Paty zeptala, jestli si má vzít prádlo na sebe nebo zůstat nahotinká. Tak jsem jí řekl, že bych ji chtěl kompletně oblečenou, včetně kozaček, čepice a zimní lyžařské bundy. Chvíli na mně civěla nechápavě, a pak mně s ušklíbnutím sdělila, že jsem hrozně vtipnej....
a tak jsem raději toho nechal a ji nechal bez prádelka.

Holka má krásný vlasy, obličej spíše nevýrazný, krásnou šíji a opravdu neskutečnou prdelku. Prsa takové dvojky do ruky . Chvilku to s ní bylo takové jakoby naučené, ale po chvíli roztála a sex a orálek určitě nadprůměrný. Gel nepoužit, kvituji pozitivně. :D Poloha zezadu fakt neměla chybu. o:-o
Prstění a mazlení bez problému, líbání trošku, žádná Francie.
Ale celkový přístup mně spíš příjemně překvapil. Za hodinku 1500, příplatky jsem neplatil.
V Praze je v tomto neskutečný výběr, ještě bych asi zkusil zde Cindy nebo Scarlett, ale spíše časem zkusím jiné priváty poblíž, se stejně pěknými mladými dívkami, a v ceně 1200/h.
Pražští kolegové zrovna mají kampaň : Cenový PUČ - bojkot privátů s cenami nad 1200 - 1300... tak jsem zvědav , jak zareaguje SexPrague. Konkurence je tam neskutečná.
vulcan

Re: Praha Paty 776 798 798 SexyPrague

Příspěvekod aceri » pát 13. pro 2013, 20:17

Vzápětí se mně Paty zeptala, jestli si má vzít prádlo na sebe nebo zůstat nahotinká.

Zdá se, že je mají v sexyprague dobře vycvičené, Scarlett se mě ptala na to samé a jistě by se našlo více shod.
aceri

Zpět na Dívky mimobrněnské