Hledat  

Brno-doporučení

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Brno-doporučení

Příspěvekod tigerone » pát 6. pro 2013, 12:29

Nevím, do které kategorie to zařadit, protože nemám dotaz jen na jednu holku (a vypisovat každou zvlášť se mi z mobilu nechce) ale zkusím tady, snad to bude ok.

Hledal jsem zběžně nějaké recenze na následující holky, ale nic moc jsem nenašel, pokud byste měli zkušenost, prosím o info (klidně i přes SZ).
Zajímá mě hlavně zdraví, pravost fotek(údajů o postavě) a přístup. Mám rád holky s normální (či štíhlou) postavou, případně drobné s 2/3kama.
Pokud byste mohli dát vědět něco málo informací (doporučení (antidoporučení) k následujícím holkám, budu rád. Díky předem.

Bella (Veveří a Kr. Pole) - Dianka, Krystýnka, Vanesa

Mia (Jakubské nám.) - Lily, Niky

KAROLÍNA z erotického privátu Luxury privát

VIKI z erotického privátu Milenky s.r.o.
tigerone

Re: Brno-doporučení

Příspěvekod vulcan » sob 7. pro 2013, 22:08

tigerone píše:Nevím, do které kategorie to zařadit, protože nemám dotaz jen na jednu holku (a vypisovat každou zvlášť se mi z mobilu nechce) ale zkusím tady, snad to bude ok.

Hledal jsem zběžně nějaké recenze na následující holky, ale nic moc jsem nenašel, pokud byste měli zkušenost, prosím o info (klidně i přes SZ).
Zajímá mě hlavně zdraví, pravost fotek(údajů o postavě) a přístup. Mám rád holky s normální (či štíhlou) postavou, případně drobné s 2/3kama.
Pokud byste mohli dát vědět něco málo informací (doporučení (antidoporučení) k následujícím holkám, budu rád. Díky předem.

Bella (Veveří a Kr. Pole) - Dianka, Krystýnka, Vanesa

Mia (Jakubské nám.) - Lily, Niky

KAROLÍNA z erotického privátu Luxury privát

VIKI z erotického privátu Milenky s.r.o.

tigerone,
naprosto všechny dívky, na které se ptáš, tak tu mají svoje vlákno, některé opravdu hodně podrobné ( co do popsání přístupu) , takže asi lepší se začíst do nich a případně položit doplňující dotaz.
Pravost fotek - u privátu Mia je 100%, u bella je většina fotek ilustračních :D , tedy fake.
Karolína je dobře nafocená, jinak je live silnější, Viki má fotku pravou.

Jaké mají zdraví tyto dívčiny, to jest otázka velmi ošemetná... :shock: .
ale ve chřipkové sezöně.. kdo je na 100% zdravý ? Hepčííí.. :D
vulcan

Příspěvekod Ondra Mádr » pon 30. pro 2013, 11:04

Já chodím na www.eroticke-privaty-v-cr.cz a vždycky, když jsem na nějaký privát šel, tak to celkem souhlasilo. Možná někdy byly holšina o nějaký rok starší, než psala v inzerátu. Ale kdyby to bylo zásadně inak, používám fintu "Zapomněl jsem si peněženku v autě, hned jsem zpátky" a už se neukážu.
Ondra Mádr

Příspěvekod senior » pon 30. pro 2013, 14:48

Ondra Mádr píše:Já chodím na http://www.eroticke-privaty-v-cr.cz a vždycky, když jsem na nějaký privát šel, tak to celkem souhlasilo. Možná někdy byly holšina o nějaký rok starší, než psala v inzerátu. Ale kdyby to bylo zásadně inak, používám fintu "Zapomněl jsem si peněženku v autě, hned jsem zpátky" a už se neukážu.

Telefon za placenou sms 40 Kč. Fake!!
senior

Příspěvekod Kracmar » úte 31. pro 2013, 0:21

Ondra Mádr píše:Já chodím na http://www.eroticke-privaty-v-cr.cz a vždycky, když jsem na nějaký privát šel, tak to celkem souhlasilo. Možná někdy byly holšina o nějaký rok starší, než psala v inzerátu. Ale kdyby to bylo zásadně inak, používám fintu "Zapomněl jsem si peněženku v autě, hned jsem zpátky" a už se neukážu.

Nějaký šméčko !!
Čísla sehnat většinou není složité, známé firmy. Jen ty údaje a fotky mi nepřijdou všechny aktuální. Jestli to není prostě jen různě zkopírované.
Kracmar

Zpět na Dotazy na dívky