Nedávno jsem tam byl. Po telefonu zněla jako taková "mamča", takže jsem měl obavy z věku, ale je to v normě. Osobně bych řekl kolem 35-40. Asi dost kouří, takže má takový hrubší hlas. Po telefonu mě navedla do SOHA. Na plechových vratech, které připomínají vstup do sklepa, mají nalepeného velkého žlutého smajlíka (asi poznávací znamení pro norníky

). Privát čistý, pěkný (klasika IKEA), akorát ve sprše bylo trochu znát, že je už pokročilejší hodina a ještě tam nebylo 100% uklizeno, ale nic hrozného.
Přivítala mě s úsměvem a zavedla mě do svého pokoje. Zuzanka je na svůj věk pěkná holka. Postavu má luxusní a mohla by jí závidět kde jaká dvacítka. Prsa má velikosti 2-3 a jsou to pěkně udělané silikony s krásnýma čudlíkama. Dali jsme sprchu, ovšem každý zvlášť, protože sprcháč je tam vážně malý. Když přišla na pokoj, tak jsem seděl na gauči a relaxoval. Přišla si pro mě, zvedla a přitáhla na postel. Tam jsme se chvíli mazlili a já si tak vyzkoušel pevnost celého jejího tělíčka. Pak mi řekla ať si nehnu na záda. Líbala mě od krku až dolů a po chvilce mi nasadila šprcku. Pěkně dlouze pokouřila a za chvilku už na mě seděla. Změnili jsme asi 5 poloh a já se po 45min, při pohledu na její krásný zadeček, pěkně udělal. Pak už jsme jen leželi a povídali si.
Paní je to opravdu snaživá, takže i když mám problém mít při sexu šprcku, tak u ní mi to až tak nevadilo, protože mě dost vzrušovala. Dělala vše co jsem chtěl, takže si nemůžu na nic stěžovat.
Abych to shrnul:
- přístup 1
- vzhled 1-, protože mám v obličeji raději mladší holky, ale když bych bral v potaz její věk, tak musím dát 1
- šuk 1
- kuřba 1
- inteligence 1
OB a líbání s ťapinama nepraktikuji, takže jsem se na to ani neptal.
V Brně zcela jistě nadprůměr.