|  | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|  | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Márvin píše:No ty brďo díky za recenzi, raději nebudu přes Bohunice ani jezdit
 .
 .
Fuckingshit píše: ...nějaký nesmělý "studentík" se může za 15-ti minut o ťapině dozvědět více

Fuckingshit píše:Přesně tak... Taky jsem se párkrát od ťapin dozvěděl i to co jsem nechtěl a nepovažuji za podstatné to sem psát, pokud se nejedná o nějaké informace varovného typu. Ale pokud se setkám s nějakým nestandardním chováním, či nějakým nebezpečím, nebo se bude jednat o podvod, pak jsem pro zveřejnit třeba i rodné číslo.

Linda je trochu upovídaná, což mi nevadí, osobně toho moc nenakecám, tak aspoň řeč nestála. Nejdřív proběhla sprcha a slečna si s dovolením před akcí zapaluje. Mezitím jsem z koupelny nazpět a Linda v sexy košilce začíná orálními cviky a jde jí to skvěle. Potom už nevydrží a chce abych jí pořádně šukal, žádné dlouhé předehry, košilka jde dolů. Sex jsme si oba užívali, čas jí vůbec netrápil, za hodinku mě udělala 3x a kdybych už neodpadl tak by zvládla pokračovat. Je to fakt dračice, nemá snad nikdy dost. Byl jsem u ní víc jak hodinu. Po závěrečné sprše jsme ještě chvílku pokecali. Teď, když o ní píšu, tak oči pošihávají po telefonu. Určitě dám někdy opáčko. Tuhle holčinu je škoda navštívit jen jednou.
 Linda je trochu upovídaná, což mi nevadí, osobně toho moc nenakecám, tak aspoň řeč nestála. Nejdřív proběhla sprcha a slečna si s dovolením před akcí zapaluje. Mezitím jsem z koupelny nazpět a Linda v sexy košilce začíná orálními cviky a jde jí to skvěle. Potom už nevydrží a chce abych jí pořádně šukal, žádné dlouhé předehry, košilka jde dolů. Sex jsme si oba užívali, čas jí vůbec netrápil, za hodinku mě udělala 3x a kdybych už neodpadl tak by zvládla pokračovat. Je to fakt dračice, nemá snad nikdy dost. Byl jsem u ní víc jak hodinu. Po závěrečné sprše jsme ještě chvílku pokecali. Teď, když o ní píšu, tak oči pošihávají po telefonu. Určitě dám někdy opáčko. Tuhle holčinu je škoda navštívit jen jednou.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků