Hledat  

Masérka Gabriela 731 079 839 (Hybešova)

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Masérka Gabriela 731 079 839 (Černá Pole)

Příspěvekod brnopetrr » stř 9. říj 2013, 21:17

Ahoj, a dela oral nebo sex? dik
brnopetrr

Příspěvekod loki.30 » pát 11. říj 2013, 21:19

Bramborak píše:Tak jsem po přečtení spousty pochvalných příspěvků zašel na hodinovou masáž ke Gabriele a byl jsem tuze spokojen. Prostředí bylo čisté, při masáži se věnovala doslova celému tělu. Holka je to pěkná a hlavně šikovná. Nemám co bych vytknul.

Já jsem byl dnes a byl jsem velmi mile překvapen jak mě dokázala uvolnit a odreagovat od ffffffffffffffffff za mě doporučuji :-)
loki.30

Příspěvekod jarjaroslav » pát 11. říj 2013, 22:45

brnopetrr píše:Ahoj, a dela oral nebo sex? dik

Když jsem u Gábiny byl před rokem (září 2012), jen (mě) masírovala. Myslím, že se to od té doby nezměnilo. Třeba běžně se všemi o:-o , jen já jsem tak ošklivý, a proto mě masírovala :lol: . V inzerci píše: "NE SEX !". Když může masírovat za 600 Kč/1.000 Kč, proč by souložila (pokud by měla stand. cenu) za 800 Kč/1.200 Kč :D .
jarjaroslav

Příspěvekod Asanami » pát 11. říj 2013, 23:56

jarjaroslav píše: V inzerci píše: "NE SEX !". Když může masírovat za 600 Kč/1.000 Kč, proč by souložila (pokud by měla stand. cenu) za 800 Kč/1.200 Kč :D .

Třeba proto, že je to přirozenější záležitost než masírovat a honit brko, a to ještě za 1000 :shock: :shock: :shock:
Asanami

Příspěvekod BP Martin » sob 19. říj 2013, 9:34

Gábinu rozhodně doporučuji.
Perfektní přístup, čisto, uklizeno.
Krásné tělo, masáž úžasná.
U mě teda lepší než sex.
BP Martin

Příspěvekod gogo123 » sob 19. říj 2013, 18:21

BP Martin píše:Gábinu rozhodně doporučuji.
U mě teda lepší než sex.

:shock: :oo: :shock:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod normalnikluk1 » pon 4. lis 2013, 19:58

Tak jsem přece jen navštívil. Trochu jsem se bál jaká bude ta "vada" na kráse jak tu někdo psal, ale není nic co by mi vadilo. Trošku jsme se naháněli při návštěvě, ale nakonec to bylo příjemné jako dlouho ne. Řadil bych ji do lepšího průměru co se týká masáže. Lidským přístupem cca 1- . Tak tak.
normalnikluk1

Příspěvekod ATLAS22 » stř 12. úno 2014, 0:24

scarywarrior píše:Kapitola čtvrtá (Gabriela)
Od poslední návštěvy Míši na privátu Bella uplynula nějaká doba a vzhledem k tomu, že jsem se nacházel v Brně s trochou peněz v kapse. Rozhodl jsem se pro návštěvu privátu, venku bylo dusno a na „sexování“ sem neměl moc náladu. Tak jsem se rozhodl, že navštívím starou známu masérku Gábi (od poslední návštěvy uplynuly 4 měsíce).

Pro recenzi mé třetí návštěvy privátu (privát BELLA, Míša) pokračujte >>ZDE<<
Proč je mé hodnocení takové jaké je >>ZDE<<

Domluva, Umístění privátu, Ceny a příplatky
Ani jedno se od minula nezměnilo. Domluva v pohodě, umístění pořád stejné, a to samé platí o cenách.

Průběh
Co se však změnilo byl průběh masáže. Gábi prošla několika kurzy masáží a bylo to znát. Prvních 40 minut byla dobře odvedená relaxační masáž s častou technikou Body-to-Body. Zbývajících 20 minut poté nebylo ani tak věnováno „honění“ jak tomu bylo minule, ale spíš poctivou masáží penisu a technikou Body-to-Body, kdy si Gábi přisedla skoro intimními místy na penis a masírovala ho pohybem tam a zpět, vše přesně tak, aby byla masírována celá délka penisu a přitom se nestalo, že by se dostal dovnitř. Zatím co se takhle Gábi starala o „generála“ nechala si hladit prsa, který měl člověk přímo před očima. Tahle to vždy po určitém intervalu střídala s ruční masáží a masáží penisu mezi prsy. A to až do vyvrcholení.

Shrnutí
Ikdyž se minule jednalo o poměrně slušnou erotickou masáž, tak vylepšení techniky Body-to-Body a masáž mezi prsy, to posunulo ještě o jednu úroveň výše.

Pro recenzi mé páté návštěvy privátu (masérka Radka, Merhautova) pokračujte >>ZDE<<

Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat zda to stále souhlasí a zda má někdo zkušenost z poslední doby?
ATLAS22

Příspěvekod gabimasaze » pát 11. dub 2014, 15:14

Ahoj,
nejsem si jistá jestli je vhodné abych zasahovala do diskuze, ale ráda bych zde zmínila, že mám nové webové stránky www.gabi-masaze.cz kde jsem napsala všechny podrobnosti a časté dotazy. V listopadu 2013 jsme se přestěhovala na novou adresu a to na ul. Hybešova v centru města (možnost parkovat v garáži, klimatizace,…) děkuji Gabriela
gabimasaze

Příspěvekod pe_va2 » ned 13. dub 2014, 20:42

gabimasaze píše: ... mám nové webové stránky http://www.gabi-masaze.cz ...

Po upozornění bylo opraveno telefonní číslo, teď je na uvedených stránkách všude jen správné číslo.
Navíc se tam objevily i nové fotky, mohu potvrdit aktuálnost subjektu i objektu. ;-)
Škoda že moje poznámka o slevě pro testera stránek zůstala bez reakce. :-(

I tak ale moc rád doporučím její služby.
Krásna postava, hezky a všude opálená.
Gábina je příjemná a šikovná, na čas netlačila, ale právě naopak dávala pozor aby nebyl konec moc rychle,
v rozhodující chvíli nebyla v nějaké "opozici" ale byla hezky přitulená.
Bylo v tom víc erotiky a vzrušení než u mnohých slečen s "klasikou".
(i když nemám zas tak moc zkušeností, návštěvy privátů spočítám zatím na prstech obou ruk)
Potvrzuji i zkušenost od jarjaroslav :
"Když mi Gábina při „tělo na tělo“ přejížděla svou tváří po mé, měl jsem chuť ji začít líbat."
Taky jsem se musel opravdu hodně držet. Taková drobnost a přitom tak erotické a vzrušující.
A k takovým hezkým drobnostem určitě patří i roztírání oleje na její hezká prsa.

Prostředí moc hezké a čisté, nádherné velké akvárko, příjemná relaxační muzika, trochu méně zvyklé ovládání sprchy, velký a čistý ručník.
Hezky se s ní i povídá, překvapila i přesnou znalostí dopravních předpisů (parkování 5m od křižovatky) a poslala mě přeparkovat auto radši do garáže.
(opět detail, ale ten pocit bezpečí, klidu a pohody ;-))

Nejsem zrovna spisovatel a je už pozdě, tak snad bude info dostačující a prospěšné.
Naposledy upravil pe_va2 dne stř 16. dub 2014, 11:00, celkově upraveno 3
pe_va2

Re: Masérka Gabriela 731 079 839 (Hybešova)

Příspěvekod pufik » úte 15. dub 2014, 2:24

Gabriela je hrozná pokušitelka, pokaždé když vidím její inzerci tak si musím připomínat, že klasiku nědělá a že jsem už dost starej abych kvuli jedné holce bláznil... :P ale asi neodolám a v době budoucí ji prubnu :lol:
pufik

Příspěvekod honzakouris » úte 22. črc 2014, 0:05

Po cca dvou letech jsem opět navštívil Gabrielu, tentokrát v jejím novém působišti. Byt i koupelna krásné, bonusem je úžasné akvárko… Ač je Gabriela vesměs chválena, a masáž je opravdu dobrá, navíc je to mladá holka s pěkným tělem, mě osobně chybí větší empatie. Byť se Gabi tiskne, tulí a masíruje i tělíčkem, pořád u ní mám pocit jakési nezúčasněnosti a mechanického postupu. Chápu, že je to pro všechny pouze byznys, ale např. u Nicol, Kristýny nebo Mischel jsem měl pocit „jako by to bylo doopravdy“. Nikoho neodrazuji, někomu může vyhovovat, mě prostě nesedla…
honzakouris

Příspěvekod OK2014 » stř 1. říj 2014, 21:45

V podstatě bylo popsáno vše - od akvária, přes tulení až po mě celkem erotické mluvení :-) domluva v pohodě, chtěl jsem ráno v 8 hodin, čekala s čivavou u dveří,
ale hodina za 1300 se mi zdá hodně, takže s cenou na Hybešce nebo Vodní ( stejná ulice) hnula pěkně.
OK2014

Příspěvekod jarjaroslav » stř 1. říj 2014, 22:04

OK2014 píše:V podstatě bylo popsáno vše - od akvária, přes tulení až po mě celkem erotické mluvení :-) domluva v pohodě, chtěl jsem ráno v 8 hodin, čekala s čivavou u dveří,
ale hodina za 1300 se mi zdá hodně, takže s cenou na Hybešce nebo Vodní ( stejná ulice) hnula pěkně.

Třeba už ses nyní stal "stálým klientem" :wink: (http://www.gabi-masaze.cz/moje-sluzby-a-cenik.php). Erotická masáž dražší než sex :oo: :oo: :oo: ... V září 2012 jsem platil 900,- a většina si tu klepala na čelo, div mě nezbavili nornické hodnosti...
„Když se žena musí svléknout, aby dokázala svůj sexappeal, pak žádný nemá.“ (Mae Westová)
jarjaroslav

Příspěvekod derek-vinyard » pát 3. říj 2014, 8:42

Pánové, ta s tím ale krásně vyjebala :D
Péro nevezme ani do pusy a peníze bere jako kdyby šukala.
derek-vinyard

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže