|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Bramborak píše:Tak jsem po přečtení spousty pochvalných příspěvků zašel na hodinovou masáž ke Gabriele a byl jsem tuze spokojen. Prostředí bylo čisté, při masáži se věnovala doslova celému tělu. Holka je to pěkná a hlavně šikovná. Nemám co bych vytknul.
brnopetrr píše:Ahoj, a dela oral nebo sex? dik
jarjaroslav píše: V inzerci píše: "NE SEX !". Když může masírovat za 600 Kč/1.000 Kč, proč by souložila (pokud by měla stand. cenu) za 800 Kč/1.200 Kč.
BP Martin píše:Gábinu rozhodně doporučuji.
U mě teda lepší než sex.
scarywarrior píše:Kapitola čtvrtá (Gabriela)
Od poslední návštěvy Míši na privátu Bella uplynula nějaká doba a vzhledem k tomu, že jsem se nacházel v Brně s trochou peněz v kapse. Rozhodl jsem se pro návštěvu privátu, venku bylo dusno a na „sexování“ sem neměl moc náladu. Tak jsem se rozhodl, že navštívím starou známu masérku Gábi (od poslední návštěvy uplynuly 4 měsíce).
Pro recenzi mé třetí návštěvy privátu (privát BELLA, Míša) pokračujte >>ZDE<<
Proč je mé hodnocení takové jaké je >>ZDE<<
Domluva, Umístění privátu, Ceny a příplatky
Ani jedno se od minula nezměnilo. Domluva v pohodě, umístění pořád stejné, a to samé platí o cenách.
Průběh
Co se však změnilo byl průběh masáže. Gábi prošla několika kurzy masáží a bylo to znát. Prvních 40 minut byla dobře odvedená relaxační masáž s častou technikou Body-to-Body. Zbývajících 20 minut poté nebylo ani tak věnováno „honění“ jak tomu bylo minule, ale spíš poctivou masáží penisu a technikou Body-to-Body, kdy si Gábi přisedla skoro intimními místy na penis a masírovala ho pohybem tam a zpět, vše přesně tak, aby byla masírována celá délka penisu a přitom se nestalo, že by se dostal dovnitř. Zatím co se takhle Gábi starala o „generála“ nechala si hladit prsa, který měl člověk přímo před očima. Tahle to vždy po určitém intervalu střídala s ruční masáží a masáží penisu mezi prsy. A to až do vyvrcholení.
Shrnutí
Ikdyž se minule jednalo o poměrně slušnou erotickou masáž, tak vylepšení techniky Body-to-Body a masáž mezi prsy, to posunulo ještě o jednu úroveň výše.
Pro recenzi mé páté návštěvy privátu (masérka Radka, Merhautova) pokračujte >>ZDE<<
gabimasaze píše: ... mám nové webové stránky http://www.gabi-masaze.cz ...
OK2014 píše:V podstatě bylo popsáno vše - od akvária, přes tulení až po mě celkem erotické mluvenídomluva v pohodě, chtěl jsem ráno v 8 hodin, čekala s čivavou u dveří,
ale hodina za 1300 se mi zdá hodně, takže s cenou na Hybešce nebo Vodní ( stejná ulice) hnula pěkně.
Zpět na Dívky z Brna na masáže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků