Hledat  

Ostrava - Vítkovice - 606 916 414

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Ostrava - Vítkovice - 606 916 414

Příspěvekod pjotr » čtv 20. bře 2014, 21:49

Úvodem ...
Začínám objevovat kouzlo služebních cest, tentokrát mě potěšila Ostrava :-)
V ostravské inzerci je těžké se vyznat, inzeráty se dají najít v Avízu, ale holky je přepisují, takže za měsíc možná bude pod stejným odkazem jiná (aspoň mám ten pocit). Pročítal jsem ostravské vlákno na Masheru, ale v jejich místních názvech aby se čert vyznal. Celkově je pro cizince Ostrava napoprvé docela oříšek...

O privátu ...
Privát je ve Vítkovicích, přesná adresa udaná po telefonu, parkování bez problémů na parkovišti za rohem, ale dalo by se i v ulici přímo před privátem. Dostupnost MHD jsem nezkoumal. Barák, ve kterém je byt, je v rekonstrukci, ale žádné dělníky jsem nepotkal. Ulice je docela klidná, ale asi není tajemství, že je tam privát. Nad vchodem mají kameru, aby se podívaly, koho pouští dovnitř, jestli si ukládají záznamy, nevím. Pod stejným telefonem tam je několik holek, na požádání se představí, informují o celém osazenstvu a popř. předají telefon žádané dívce. Není problém si při návštěvě prohlédnout všechny a vybrat si na místě (tak jsem to udělal já). Viděl jsem Sáru, Lenku a Verču, všechny tři mají v inzerci vlastní fotky pořízené na privátu. Koutkem oka jsem zahlédl Kačenku ve vedlejším pokoji, ta vypadala taky sympaticky, hodně drobná. Po výběru dívky jsem byl uveden do pokoje, kde je nějaké vybavení na SM, ale nevyznám se, tak to nemůžu hodnotit. Dál je na pokoji sprchový kout, věšák, skříňka a velká postel, která při intenzivnějším výkonu vrže. Vybavení tedy ryze funkční, není tam nic navíc, ale taky nic podstatného nechybí.

O Verunce ...
Onoho dne mi padla do oka Verča. Je mladá, i kdyby jí nebylo udávaných 18, tak víc jak 20 let podle mě nemá. Obličejem je docela normální holka odvedle, rozhodně ne ošklivá. Má štíhlou postavu, zpevněnou sportem a mládím, ploché břicho, prsa dvoječky tak akorát do ruky, pěkně pevné... ta se tátovi povedla :-) V inzerátu píše ...Povoleno téměř vše,zavolej si...., ale ani jsem nevyzvídal, co vše nabízí. Ráda se mazlí a líbá, je přítulná jako milenka, ale možná záleží i na sympatiích a přístupu, jsem klasik a mazel, mám rád, když je spokojená i slečna a prasárničky mě neberou, tak možná proto. Připadal jsem si spíš jako s dávnou kamarádkou než na privátě. Orál uspokojivý a snažila se kouřit zhluboka, povoleno lízání i 69, má krásnou voňavou lasturku, přirozeně vlhne, nechá na sebe i do sebe sáhnout, různé polohy střídá ochotně, spolupracuje, přiráží. Prostě jde tomu štěstíčku naproti :-) Nejradši to má údajně zezadu, ale přizpůsobí se čemukoli.

O průběhu, +/- ...
Info o ceně už po telefonu, na pokoji platba předem, bral jsem hodinu klasiky za 1000 Kč. Po příchodu na pokoj sprcha, po mně šla Verča, pak pustila televizi (Óčko), ale při akci jí oči na obrazovku neutíkaly a věnovala se mně, takže telka byla fakt jen zvuková kulisa. Mě to neruší, ale někomu by mohla vadit. Co ovšem vadilo mě, byl čas hlídaný zvenku a absence hodin na pokoji. Hodina čistého času byla dodržená, to jsem si ověřil na mobilu, ale po uplynutí času zazvonil telefon postavený na skříňce v rohu pokoje (pravděpodobně nějaký intercom). Verča telefon vzala a skoro okamžitě típla. Nijak mě to nerozhodilo, tak jsme dokončili rozdělanou práci a šel jsem zas do sprchy. Pozitivní je, že na pokoj nebere mobil, když mají jen jeden společný, to vnímám jako výhodu. Čistota v pořádku, velký čistý froté ručník, na postel dala po mém příchodu čisté prostěradlo a po skončení ho odklidila zatímco jsem se sprchoval.

Závěrem ...
Celkově hodnotím kladně, už jsem u ní byl dvakrát a návštěvu zopakuji při další cestě do Ostravy. Možná zkusím i Kačenku, vyšťoural jsem inzerát z jejího předchozího působení v Karviné.

Fotky Verunky ...
Obrázek Obrázek
pjotr

Re: Ostrava - Vítkovice - 606 916 414

Příspěvekod pjotr » sob 19. dub 2014, 0:51

Už jsem vyzkoušel i Kačku, ale tu nedoporučuju. Sice už není v nabídce privátu, ale nešel bych za ní ani jinde.
Kdo je na drobounké lolitky, možná si přijde na své, ale mě vůbec nesedla. Furt se jí něco nelíbí, hleděla na mobil, na telku... snaží se návštěvníka odfláknout.
pjotr

Zpět na Dívky mimobrněnské