Hledat  

Praha Sexy Prague Londýnská Heidi, 776 798 798

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Praha Sexy Prague Londýnská Heidi, 776 798 798

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 20:07

sumiiik píše:Já to jaksi nechápu,někdo tady hodí recenzi a hned se najde pár jedinců kteří si na tom léčí nějaké svoje mindráky. Nikdo přece nikoho nenutí aby recenzím kolegy vulcana věřil.Prostě si na to udělám svůj názor a basta.Já jsem v SP nikdy nebyl(je tam na mě dost draho,z principu),ale na jiných fórech tento podnik docela chválí,něco na tom asi bude.
Já bych Dobermannovi i jeho pochlebovačům doporučil ať si tam taky zajedou,vyzkouší a potom řeknou svůj názor jestli se tam holky takhle chovají jenom k vulcanovi nebo jestli je to tam standard.A přestat tady závistivě napadat.

ty vole dyť ty recenze jsou všechny jedna jak druhá... všechny roztajou, dělají extras a nechtějí za to prachy, přetahujou čas, a to vše se opakuje pokaždé,
když někam přijde:-)))
George Clooney by se červenal :roll:
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » ned 4. kvě 2014, 20:09

lance7 píše:
Dobermann píše:pomooooooc :roll:
edit: teď koukám, že taky Lance7 má smazané příspěvky a taky chválí SOHO, to jsem taky já? :lol:
detektive jak to je?

Ty příspěvky jsem smazal z toho důvodu, že nějaký dobrák se na ně odvolával, když se dožadoval toho, co jiný má proto, že chodí za ženskou pravidelně. A nezapomněl nabonzovat kde to vyčetl, kdo to napsal a pak už nebyl problém mě identifikovat. Následně jsem uznal, že to nebylo vhodné sem psát. Udělal jsem chybu, protože jsem si holt neuvědomil, že to tady nečtou jenom normální chlapi, ale taky bohužel ti, co se chovají jak idioti. Dobře mě tak - já bych totiž nikdy nevyslepičil ženské co jsem kde vyčetl...

no vidíš, měl jsem tehdy podobnou motivaci, a měl jsem za to, že si můžu dělat se svými příspěvky co chci, bohužel, hned se našli čuráci, co měli hemzy o tom,
jak si nestojím za tím co jsem napsal apod.
Dobermann

Příspěvekod lance7 » ned 4. kvě 2014, 20:29

Dobermann píše:
no vidíš, měl jsem tehdy podobnou motivaci, a měl jsem za to, že si můžu dělat se svými příspěvky co chci, bohužel, hned se našli čuráci, co měli hemzy o tom,
jak si nestojím za tím co jsem napsal apod.

Od teď si vždycky sakra rozmyslím co tady napíšu, protože jsem způsobil úplně zbytečné problémy ženské na které mě hodně záleželo a pořád záleží za to jak se ke mě vždycky chovala. Vždycky mě moc mrzí, když někomu způsobím nepříjemnost, ale celoživotně zastávám názor, že člověk může udělat chybu, ale měl by ji umět přiznat. Já ji uznal a pro jistotu jsem smazal všechno co jsem o dotyčné napsal, byť 90% příspěvků bylo naprosto nezávadných a řekl bych spíš "pozitivně reklamních" :).
Je tady pár lidí kterým věřím a nemám problém jim do SZ napsat v podstatě cokoli, protože vím, že to nezneužijí, ale tato neblahá zkušenost mě hodně poučila. Za ty roky co chodím za sexem za prachy a co sem přispívám (byť v poměru k druhým docela skromně) se mě něco takového ještě nestalo... No, všechno je jednou poprvé, ale v tomto případě bych se fakt obešel bez takové zkušenosti, protože mě to opravdu moc mrzí, ale už s tím bohužel nejde nic dělat... :cry:
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod glumik » úte 6. kvě 2014, 14:45

blbe kecy, bla bla bla, blbe kecy..., podobne zkusenosti jako vulcan mivam vetsinou i ja, jsem normalne vypadajici chlap, stihly, k zenskym se od vstupu chovam mile a ony mi to, vetsinou, vraceji... a stejne jako u vulcana jsem zaregistroval obcasne preslapy, tak i ja je mam..., mindrak se projevi vzdy, kdyz nekdo ma potrebu nekoho shodit, tam je pak naprosto zretelny komplex a treba i zavist...(jak to kurva ten vulcan dela, ze s nim vsechny sukaji rady? taky bych to tak chtel a protoze se mnou nesukaji rady tak to tomu vulcanovi natru aspon virtualne...) ubohe
glumik

Příspěvekod Dobermann » stř 7. kvě 2014, 17:18

Jak může mít jeden ubožák co chodí za placeným sexem komplex z druhého
takového ubožáka? :) chlapče namlouvej si co chceš ale alfa samce tady moc
nehledej:) jsme všichni na stejné lodi...
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » pon 12. kvě 2014, 20:35

glumik píše:(jak to kurva ten vulcan dela, ze s nim vsechny sukaji rady? taky bych to tak chtel a protoze se mnou nesukaji rady tak to tomu vulcanovi natru aspon virtualne...) ubohe

Pokud si pamatuji tak Vulcan nemá jenom pozitivní recenze. Vlastně je jeden z mála co tady skutečně dlouhodobě přispívá. Když se někdo zeptá na nějakou 18 určitě bude o ní něco vědět. :D :D

A umět si vybrat prostitutku umí snad většina. Inzerce, foto, projev v telefonu a v neposlední řadě osobní kontakt za ty roky určitě odhadne jaká bude. Já to odhadl už projevem v telefonu a když ne tak ve dveřích mi bylo jasný jaký to bude. Takže v tomto se nedivím, že může mít dobré zkušenosti. :D

PS. Glumik : Už jsem to psal. Žádná prostitutka ráda nešuká a to ani s Vulcanem ... je to jenom komedie za peníze. :D :D Většina z nás to chápe ale to neznamená, že i tak si to můžeme užít. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod glumik » úte 13. kvě 2014, 9:30

to "sukaji rad" jiste kazdy chape jako nadneseni, ani ja nejsem naiva, abych si myslel, ze to delaji pro neco jineho nez prachy..., coz ale neznamena, ze nepujdeme radeji tam, kde tu iluzi "sukaji rady" umi navodit co nejlepe... a samozrejme, baba co nema rada sex, tak to nikdy nezahraje jako ta, co ho obecne rada ma...

ale jinak si rozumime:-)
glumik

Předchozí

Zpět na Dívky mimobrněnské