Hledat  

Maserka Lucyl

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Maserka Lucyl

Příspěvekod honzakouris » pát 23. srp 2013, 13:00

Zdar norníci, máte někdo zkušenosti s masérkou Lucyl 777 433 047?
http://www.sex.cz/?Loc=rse&Lng=1&FID=453

Díky.
honzakouris

Re: Maserka Lucyl

Příspěvekod Marast » stř 28. srp 2013, 21:42

Před nějakou dobou jsem u ní byl a mohu doporučit. Věkově tuším že říkala kolem 40, ale podle vzhledu a postavy bych tipoval do 30, opravdu pěkné, vysportované tělo - řekl bych, že vypadá mnohem líp, než na fotkách. Masíruje i klasicky, takže umí a není to jenom mazání olejem. Celkově vystupování příjemné a přirozené. Nenechá si líbit všehno, ale to je spíše dobře.

Za sebe, jak jsem řekl, doporučuji.
Marast

Příspěvekod ka.mil » stř 28. kvě 2014, 10:29

Masáží jsem zažil už poměrně dost a dá se říct,že ta od Lucyl patří k tomu lepšímu.Byl jsem u ní poprvé minulý týden.Domluva na ceně (1000Kč/hod) a taky moje přání, aby byla při masírování nahá.Byt je novej a čistej.Sídlí v Kr.Poli.Po příchodu jsme chvilku pokecaly, pak jsem si dal sprchu,po návratu do pokoje už byla nahá.Masíruje na masážním lůžku.Je velmi příjemná,pohodová a na nic si nehraje.Masírovat opravdu umí.Tělo má fakt pěkný a vysportovaný.Na fotkách vypadá, že je menší.Krásně se věnuje masáži zadku a rozkroku.Pro mě neskutečně příjemnej zážitek.Nechá se hladit,na chvilku jsme si vyměnily role a masíroval jsem ji také,no a potom příjemné zakončení.Určitě si to zopakuji.
ka.mil

Příspěvekod honzakouris » úte 22. črc 2014, 0:03

Masáž u Lucyl na mne působí tak nějak rozporuplně. Lucyl je cca. 40 let, odhaduji, masíruje v pěkném bytě v Kr-Poli . Masáž začíná na lehátku, více méně sportovní masáží, která je kvalitní, ale na můj vkus dlouhá.. Byť erotická část masáže je dobrá až výborná, už při poloze na břiše začne na zadku, varlatech i lehce dráždí na žaludu, něco tomu chybělo. Občas taky Lucyl až moc mluví, což mi uplně nevyhovuje. Po otočce je ale masáž super, umí si dobře vyhrát s penisem, oddalovat konec, který proběhl nakonec na futonu… krásné mezi tělíčka. Mimochodem, tělíčko, hlavně prsa má super, zadeček drobný a pevný, krásně jemný do ruky… Pokud hledáte hodinovou relaxaci s tulením a masáží B to B celou dobu, asi to není dobrá volba, pokud hledáte kombinaci klasické masáže na úvod a výborné erotické finále na závěr, tak za litr určitě jo…
honzakouris

Zpět na Dotazy na dívky