Hledat  

Praha amatérka z P4

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Praha amatérka z P4

Příspěvekod vulcan » čtv 19. čer 2014, 15:14

Obvykle se o amatérkách nezmiňuji, vzhledem k nutnosti osobního jednání a domlouvání na netu, ale tady udělám výjimku.
Občas se vyskytuje na amaterech, nick undress-me, já na ni narazil spíše náhodně . Je to dívka 26 let, asi 171cm vysoká, celkem festovní, asi 65kg, žensky tvarovaná, prsa trojky přírodní. V obličeji vypadá spíše starší, je to dáno, že kouří cíga, a je takový typ.
Nemá svoje prostory, a tak je třeba se postarat o místo hříchu. Je mobilní, přijede, kde se domluvíte, vyskytuje se spíše na jihozápadním kraji Prahy.
00la55 undress.jpg

Domluva s ní byla dobrá, po delší debatě mně poslala telefon, pak když jsem byl v Praze .. zavolal jsem a byla schopna setkání brzy.
Vzhledově vypadá trošku jako vamp girl, nějaká ta kérka, ale chování fajn holka, po vysvlečení příjemně překvapí pěknou pevnou postavou, přístup dost rozdílný oproti privátním standardům, tj. je přítulná, hravá, sexy, líbe se, nehledí na čas. Peníze se předaj až po všem, to taky určitě působí kladně. Domluva byla na 800 .
Prosím, nepište mi o telefony, pokud jste schopni komunikovat,a pokud se s ní domluvíte, tak Vám jej pošle.
vulcan

Zpět na Dívky mimobrněnské