Hledat  

Sexiona

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Sexiona

Příspěvekod neflo » pon 28. črc 2014, 9:22

Ahoj,

nemáte někdo zkušenosti s touhle holčinou? http://nick.amateri.cz/Sexiona
Snažím se s ní teď na nečem domluvit, tak mě napadlo, jestli není i nějaké info i tu, ale nic jsem nenašel.
Díky za info...
neflo

Re: Sexiona

Příspěvekod vulcan » pon 28. črc 2014, 13:01

neflo píše:Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s touhle holčinou? http://nick.amateri.cz/Sexiona
Snažím se s ní teď na nečem domluvit, tak mě napadlo, jestli není i nějaké info i tu, ale nic jsem nenašel.
Díky za info...

S největší pravděpodobností je to, podle fotek, dívka, která působila už pod více nicky, v Třebíči, Náměšti, Tišnově..
..adysek.. sexykamilka atd.
Je to dost hubená, velmi drobná dívka, prsa tak jedničky, ale pěkné. Vzhledově , tak normální holka.
Problém je, že asi není srozuměna s tím, jak by měl probíhat sex. Nejraději by byla omotána takovou folií, jakou se balí zavazadla na letišti, jen s otvorem na daném místě.. :D
. Nechce, aby jí bylo děláno cokoliv příjemného, ale když se jde na ni trpělivě, tak trošku povolí, je znát, že jí to dělá dobře, ale na druhé straně se tomu subjektivně brání. No zkrátka sex trochu nervní, na opáčko určitě ne.
vulcan

Re: Sexiona

Příspěvekod Chris Redfield » pon 28. črc 2014, 16:51

je s ní šílená domluva.. nechce lízat a striktně odmítá i orál bez.. ovšem testnul jsem ji a navrhnul že jí dám 2000,- za OB a souhlasila(samozřejmě bych tolik nikdy nedal)... takže jen dělá zagorku.. vysedává od rána do večera na amíkách. působí teď v Tišnově. konverzaci s ní raději zveřejňovat nebudu nechci vás mít na svědomí.. ale jen malé ochutnání... (já) "penízky jsou potřeba ne?" (ona) "já nejsem žádná socka mám tu 50 000,- už" (já) "hmm... tak to už sis našlapala celkem balík" :lol:
Chris Redfield

Zpět na Dotazy na dívky