Hledat  

Nevíte kde ted je???

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Nevíte kde ted je???

Příspěvekod thor088 » stř 10. zář 2014, 14:19

image.jpg
Rika si Petra,Sylva,sandra,nové koťatko atd.?kde bych ji nasel?
thor088

Re: Nevíte kde ted je???

Příspěvekod thor088 » stř 10. zář 2014, 14:23

..
Přílohy
image.jpg
thor088

Příspěvekod thor088 » stř 10. zář 2014, 14:23

...
Přílohy
image.jpg
thor088

Příspěvekod Dobermann » stř 10. zář 2014, 20:22

dlouho jsem ji neviděl, neinzeruje řekl bych tak 2 roky. měla super kozy asi
nejhezčí naturál co jsem měl tu čest. a už ji nepotkávám v Brně ani civilně
tak bůhví kde je jí konec...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod thor088 » stř 10. zář 2014, 21:28

Prave,ze ma pěkný kozy,,,,,tak jsem chtel za ni opět zajít,,,,,,,,,,přemýšlím jestli zajít za Vicky ze SOHA jestli to neni ona náhodou???
thor088

Příspěvekod vulcan » stř 10. zář 2014, 21:56

thor088 píše:Prave,ze ma pěkný kozy,,,,,tak jsem chtel za ni opět zajít,,,,,,,,,,přemýšlím jestli zajít za Vicky ze SOHA jestli to neni ona náhodou???

thor088,
Vicky ze SOHa to určitě není, měl jsem čest :? navštívit obě ty dívky.. je fakt, že kozičky mají obě pěkný,
přístup u obou horší. :evil: U Vicky ze SOHO se dá říci tragický přístup, zkrátka vyčpělá profesionálka, s ne příliš inteligentním projevem. Eufeministicky řečeno. Ale je to už delší čas, když jsem za ní byl, jediný pozitivum byly ty kozy :oo: . S těmi se dalo pohrát :oops: , ale to je asi vše.
Petra,Sylva,Sandra, nové koťatko , pokud se nepletu, tak byla na Výstavní a pak Foglarova, dříve taky byla v Pamele v Plzni. Docela určitě odlišná od Vicky/SOHO. Taková rádoby studentka, hrozně si vymýšlela. Ale už je to taky dost dávno. :wink: Mám pocit, že jsem u ní napsal recenzi, osobně mám vzpomínky spíše na ni průměr až podprůměr.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » čtv 11. zář 2014, 23:20

vulcan píše:
thor088 píše:Prave,ze ma pěkný kozy,,,,,tak jsem chtel za ni opět zajít,,,,,,,,,,přemýšlím jestli zajít za Vicky ze SOHA jestli to neni ona náhodou???

thor088,
Vicky ze SOHa to určitě není, měl jsem čest :? navštívit obě ty dívky.. je fakt, že kozičky mají obě pěkný,
přístup u obou horší. :evil: U Vicky ze SOHO se dá říci tragický přístup, zkrátka vyčpělá profesionálka, s ne příliš inteligentním projevem. Eufeministicky řečeno. Ale je to už delší čas, když jsem za ní byl, jediný pozitivum byly ty kozy :oo: . S těmi se dalo pohrát :oops: , ale to je asi vše.
Petra,Sylva,Sandra, nové koťatko , pokud se nepletu, tak byla na Výstavní a pak Foglarova, dříve taky byla v Pamele v Plzni. Docela určitě odlišná od Vicky/SOHO. Taková rádoby studentka, hrozně si vymýšlela. Ale už je to taky dost dávno. :wink: Mám pocit, že jsem u ní napsal recenzi, osobně mám vzpomínky spíše na ni průměr až podprůměr.

Sylvii bych nehodnotil úplně negativně, trochu složitější komunikace, ale je to pohledná dívka,
vše se jí muselo říkat s úsměvem a třeba pomalu, opravdu jako s nafukovací pannou, ale nakonec vše dopadlo ve vzájemné shodě.
Pravda je, že je taková roztěkaná, asi je to její povaha.

Dovolil jsem si recenzi dohledat. Nepamatuju, že bys měl někdy negativní recenzi. Víš, že s tebou všechny roztajou:-)
Dobermann

Příspěvekod vulcan » čtv 11. zář 2014, 23:53

Dobermann píše:
Dovolil jsem si recenzi dohledat. Nepamatuju, že bys měl někdy negativní recenzi. Víš, že s tebou všechny roztajou:-)

Už se hodně opakuješ. Žádná invence.

Píšu to docela jasně a popisně. Hodnotím spíše svoje vzpomínky cca 2 roky zpátky.
Byl bych rád, kdybys u svých recenzí taky popsal vše více popisně a ne jen dobrá x špatná, určitě by to bylo prospěšnější.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 12. zář 2014, 0:49

Já jenom, že sis nasral do huby. Jinak nic.
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pát 12. zář 2014, 1:47

Dobermann píše:Já jenom, že sis nasral do huby. Jinak nic.

Mám pocit, že Ti hněv a zášť, zatemnily zbytky zdravého úsudku. :wink:
To je škoda. Občas mně ty Tvý fórky bavily. Teď už jsou jen trapné..
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 12. zář 2014, 13:49

Hněv ne, mně to hlavně udivilo. Já si snad nepamatuju, že bys někdy napsal, že nějaká stála za hovno. Občas to ze začátku skřípe,
ale pak se odvážete a odejdete oba úplně zničení divokým sexem :lol:
A že jsem si zrovna u téhle vzpomenul, jak jsi psal o tom jak to bylo celkem v pohodě na rozdíl od všech ostatních, kteří byli totálně
znechucení jejím přístupem.
Dobermann

Příspěvekod vulcan » pát 12. zář 2014, 14:14

Dobermann píše: Já si snad nepamatuju, že bys někdy napsal, že nějaká stála za hovno. Občas to ze začátku skřípe,
ale pak se odvážete a odejdete oba úplně zničení divokým sexem .A že jsem si zrovna u téhle vzpomenul, jak jsi psal o tom jak to bylo celkem v pohodě na rozdíl od všech ostatních, kteří byli totálně znechucení jejím přístupem.

Myslím, že se snažím docela věnovat postům, aby byly popisné, samozřejmě někdy tam do toho nějaké emoce vmísím, ale nemyslím, že by to vadilo. Většinou to vadí jen Tobě. Stejně mně udivuje, že se místo holek věnuješ mně, já bych na to čas neměl..
(někdo má svoji berušku, summiik Alenku, já zase Dobermanna :D - dlužno říci, že Ty aspoň nepíšeš tolik smajlíků :roll: )

Ale k věci..
zkritizuji občas určitě, někdy diplomaticky, někdy nechci té holce nějak výrazně škodit, přeci jen je to okamžik, hodinka.. a může se chovat jindy lépe.... ale vnímaví norníci si snad z toho něco vezmou.
Tam ta Sylva, pokud si pamatuju .. u Datla byla zpočátku ještě tvárná.. dalo se s ní nějak domluvit, aby to nebylo na kočku..
pak se asi trochu otřískala a prudila skoro všechny ... ale je to už více než 2 roky..

To ale asi není podstatné, otázka zněla, jestli je někde.. ? já nevím, nezaregistroval jsem ji.
A Vicky to určitě není, i když tam ten přístup byl ještě významně horší než u Sylvy.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pát 12. zář 2014, 15:09

Ještě tě hledá jeden cyklista co říkal, že nepřestane dokud tě nenajde:-)
A toho jsi nakrknul asi doopravdy :evil:
Dobermann

Příspěvekod sumiiik » pát 12. zář 2014, 23:59

Dobermann píše:Ještě tě hledá jeden cyklista co říkal, že nepřestane dokud tě nenajde:-)

Mám dojem že thor088 se tady ptal na nějakou svlečnu.A Ty jsi právě asi vylezl z boudy a začal tady šířit nějaké svoje bezpředmětné nesmysly...Piš to radši do SZ,myslím že to tady asi nikdo nechce číst.Té špíny tady bylo nakydané podle mě až moc,vyřiďte si to laskavě mezi sebou.

P.S. Třeba si ten cyklista chce s vulcanem jenom vyměnit dres,prý je to teď v módě... :lol:
Já jsem kdysi byl taky cyklista,ale teď už mám těch 230 kilo jak to napsal(a) ta zlatokopka Adéla z Práglu(samozřejmě jsem musel nejdřív jít na váhu),takže už nejezdím... :D
Dneska ráno když jsem šel do práce(kdo neví co to je,zeptejte se,rád vysvětlím) potkal jsem v dešti a větru dva cyklisty,takže by si na ně měl kolega vulcan asi dávat pozor,zřejmě to budou ostří hoši. :lol: :lol: :lol:
sumiiik

Příspěvekod Dobermann » sob 13. zář 2014, 22:33

sumiiik píše:
Dobermann píše:Ještě tě hledá jeden cyklista co říkal, že nepřestane dokud tě nenajde:-)

Mám dojem že thor088 se tady ptal na nějakou svlečnu.A Ty jsi právě asi vylezl z boudy a začal tady šířit nějaké svoje bezpředmětné nesmysly...Piš to radši do SZ,myslím že to tady asi nikdo nechce číst.Té špíny tady bylo nakydané podle mě až moc,vyřiďte si to laskavě mezi sebou.

P.S. Třeba si ten cyklista chce s vulcanem jenom vyměnit dres,prý je to teď v módě... :lol:
Já jsem kdysi byl taky cyklista,ale teď už mám těch 230 kilo jak to napsal(a) ta zlatokopka Adéla z Práglu(samozřejmě jsem musel nejdřív jít na váhu),takže už nejezdím... :D
Dneska ráno když jsem šel do práce(kdo neví co to je,zeptejte se,rád vysvětlím) potkal jsem v dešti a větru dva cyklisty,takže by si na ně měl kolega vulcan asi dávat pozor,zřejmě to budou ostří hoši. :lol: :lol: :lol:

No, ptal se na slečnu a já jsem mu poradil úplně stejný hovno jako Vulcan a jako ty. Takže jsme si všichni rovní.
Dobermann

Další

Zpět na Dotazy na dívky