Hledat  

Nevíte kde ted je???

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Nevíte kde ted je???

Příspěvekod sumiiik » ned 14. zář 2014, 13:53

Dobermann píše:
No, ptal se na slečnu a já jsem mu poradil úplně stejný hovno jako Vulcan a jako ty. Takže jsme si všichni rovní.

To je pravda že v tomhle jsme si všichni rovní.
Ale Ty sis neodpustil plivnout tady jednu ze svých tradičních jedovatých slin...
sumiiik

Příspěvekod vulcan » ned 14. zář 2014, 21:00

Dobermann píše: .. No, ptal se na slečnu a já jsem mu poradil úplně stejný hovno jako Vulcan a jako ty. Takže jsme si všichni rovní.

Nejde vůbec o to, kdo si je roven, není třeba se dohadovat o ko...tinách.
Ale věcně - já tomu dotazovateli odpověděl, co jsem o obou holkách věděl, a že to IMHO nejsou ty 2 stejné.. Vicky se nerovná té Sylvě. :wink: A přidal jsem svůj názor na ně.

Vše další bylo jen Dobermannem indukovaný balast, co nemá nic společného s podstatou otázky.
Dobermann toto s oblibou dělá, k čemu to slouží, nechť je na každém :D
vulcan

Příspěvekod Dobermann » ned 14. zář 2014, 22:32

Sloužilo to jen ke zdokumentování toho, jakou váhu mají tvoje recenze.
Však sám přiznáváš, že to vždycky trochu přikrášlíš, abys někomu neublížil.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » ned 14. zář 2014, 22:34

sumiiik píše:
Dobermann píše:
No, ptal se na slečnu a já jsem mu poradil úplně stejný hovno jako Vulcan a jako ty. Takže jsme si všichni rovní.

To je pravda že v tomhle jsme si všichni rovní.
Ale Ty sis neodpustil plivnout tady jednu ze svých tradičních jedovatých slin...

My k sobě máme s Vulcanem blízko odjakživa a věř tomu nebo ne, impuls
vzešel od něho.
Dobermann

Příspěvekod vulcan » ned 14. zář 2014, 23:46

Dobermann píše: My k sobě máme s Vulcanem blízko odjakživa , impuls vzešel od něho.

Neupravuj si realitu podle svých smyšlenek.. já k Tvé filozofii (aroganci, rádoby drsňákovství) blízko nemám.
To, že jsem tě kritizoval - a oprávněně - jako Kmotra za prodej svých erektik, mně nemůžeš zapomenout :D
ale je to Tvůj problém.
vulcan

Příspěvekod vulcan » ned 14. zář 2014, 23:53

Dobermann píše:Sloužilo to jen ke zdokumentování toho, jakou váhu mají tvoje recenze.

Váhu mých recenzí nechej, prosím, na ostatních...
jsi demagog a Ty to víš... :D .. posuneš význam věty, aby se Ti to hodilo..
nepsal jsem, že vždycky... ale že raději někdy přemýšlím, abych některé neublížil, nechtěně.. že může být vliv okamžiku..
zkritizuji občas určitě, někdy diplomaticky, někdy nechci té holce nějak výrazně škodit, přeci jen je to okamžik, hodinka.. a může se chovat jindy lépe....

každý můžeme mít jiný pohled na recenze, na dívky.. ale od tebe se většinou moc toho nedozvím.., to už nepoměrně víc i od těch začínajících, kteří do toho dají více emocí a přirozenosti, více adjektiv a méně verbálního snobství.
vulcan

Příspěvekod Dobermann » pon 15. zář 2014, 11:22

vulcan píše:
Dobermann píše: My k sobě máme s Vulcanem blízko odjakživa , impuls vzešel od něho.

Neupravuj si realitu podle svých smyšlenek.. já k Tvé filozofii (aroganci, rádoby drsňákovství) blízko nemám.
To, že jsem tě kritizoval - a oprávněně - jako Kmotra za prodej svých erektik, mně nemůžeš zapomenout :D
ale je to Tvůj problém.

Vulcane, ty seš tady za policajta? Prej oprávněně kritizoval :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to mi hlava nebere, skutečně.
ty máš blízko k filozofii pomlouvání po SZ a špiclování ostatních norníků :lol:
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pon 15. zář 2014, 11:27

vulcan píše:
Dobermann píše:Sloužilo to jen ke zdokumentování toho, jakou váhu mají tvoje recenze.

Váhu mých recenzí nechej, prosím, na ostatních...
jsi demagog a Ty to víš... :D .. posuneš význam věty, aby se Ti to hodilo..
nepsal jsem, že vždycky... ale že raději někdy přemýšlím, abych některé neublížil, nechtěně.. že může být vliv okamžiku..
zkritizuji občas určitě, někdy diplomaticky, někdy nechci té holce nějak výrazně škodit, přeci jen je to okamžik, hodinka.. a může se chovat jindy lépe....

každý můžeme mít jiný pohled na recenze, na dívky.. ale od tebe se většinou moc toho nedozvím.., to už nepoměrně víc i od těch začínajících, kteří do toho dají více emocí a přirozenosti, více adjektiv a méně verbálního snobství.

pííííííčo do šukání na privátu dát emoce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to umíš jenom ty, "vnímal jsem její vzrušení" "moje polibky přijímala s rozkoší" "intenzivně opětovala mé sympatie"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fakt škoda, že nechodíš na srazy, kvůli tobě bych se tam vloudil a vydával bych se za někoho jiného, abych si tě mohl prohlídnout :twisted:
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » pon 15. zář 2014, 12:36

Co já vím, tak prudila kam přišla. Za mě ... to byla hrozná piča ale kozy měla hezký :D
veni vidi vici
gogo123

Předchozí

Zpět na Dotazy na dívky