Hledat  

Iwinda

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Iwinda

Příspěvekod xseb » pon 22. zář 2014, 20:37

Ahojte byl už tady někdo ?
http://www.amateri.cz/g1128931-iwinda/1
xseb

Re: Iwinda

Příspěvekod tom34 » pát 26. zář 2014, 21:20

Volal jsem jí. Dovolal jsem se napodruhé. Ptám se jestli má čas. Říká, že ať počkám. Slyšel jsem v telefonu jako kdyby v něčem listovala. To mě zaujalo. Řekla čas asi cca za 1.5h. To jsem akceptoval. Řekla, ať zavolám až budu v sokolnici předem, že mě navede. Dorazil jsem do obce deset minut před domluveným termínem. Volám jí. Dvakrát to zazvonilo a pak to típla. Ihned přišla sms s textem, že nemůže mluvit ať napíšu sms. Přišlo mě, že text má předvolený na mobilu, protože tak rychle to nemohla ani napsat. Dobrá, říkám si a napsal jsem sms s tím, že jsem na místě předem tak jak jsme se domluvili. Čekám 15minut. Volám znovu. Zvoní to, ale nezvedá. Čekám dalších 15minut. Volám, zvoní to, ale nezvedá. Odjíždím.
tom34

Příspěvekod Red » pát 26. zář 2014, 23:05

Bere ji to nejaka jeji kamoska nebo neco tak co vim. Na amaterech ji shani ksefty. Ona jen suka podle fotek vypada v poho , ale tesko rict co v realu.
Red

Příspěvekod romanzbrna » ned 28. zář 2014, 11:02

Jestli Sokolnice, tak je to ta postacka, ktera pres tyden obcas pracuje v Bohunicich nebo Liskovci, uz nevim presne. Ale domluva hrozna, ja to po dlouhem domlouvani vzdal. Pamatuju si jen, ze jsem pak nejak zjistil, ze fotky moc neodpovidaji skutecne realite.
romanzbrna

Příspěvekod leoaron » sob 15. lis 2014, 0:56

Iwinda byl jsem u ní v letě v Sokolnicích má to tam s kámoškou myslím že se jmenuje Veronika ale to nevím jistě.Je to malý rohový domek vzhledově nic moc. Cena na hoďku 1000 docela dobrý kouř šuk taky změna poloh nevím zda zrovna měla náladu ale bavilo jí to až moc krásně vlhká.Hlavně příjemný pokec.Foto inzerované odpovídá skutečnosti. Ale opáčko neplánuji :D
leoaron

Zpět na Dotazy na dívky