Omlouvám se jestli tady už je, ale nenašel jsem jí.
Co na ní říkáte dle fotek pěkná kočka... zkusil někdo?
http://www.iprivaty.cz/vivien-1/pekelna-kraska/#prettyPhoto
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
daniela 1974 píše:JSTE VYPÍČENY BUZERANTI CO SI RESI KOMPLEXI NA KURVACH PROTOZE NIKDO JINEJ VAS NECHCE AKORAD V DNESNI DOBE VAS NECHTEJ ANI TY KURVY ZA TUHLE FOTKU S OBLICEJEM BYCH ZBILA NA MISTE KAZDEHO VYMRDANEHO NORNIKA !!!!!!!!!!! CHCI OKAMŽITE TU FOTKU DAT PRYC NEBO TO BUDU RESIT JINAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
warda12 píše:Ahoj kdyby jsme nebyly tak se paseš na louce Ty kundo i s Křemílkem čau
KREMILEK4.3.11 píše:ANO KDYBY KDYBY TAK SE PASU NA LOUCE , NO TAK TO UŽ ABY JSTE VŠICHNI POCHCÍPALI MRDKY NA NĚCO MOC FAJNOVEHO, KDYŽ BRNĚNSKÝ KURVY VYDĚLÁVAJÍ JEN DÍKY ZKURVYSYNSKÝM NORNÍKUM HMMMMMMM TAK TO JSOU SILNÁ SLOVA ŠPINAVÉHO ZKURVOMRDA , KÉŽ BY TĚ TVÁ MATKA HODILA TEHDY DO KANÁLU , UDĚLALA BY RADOST A SLUŽBU SPOUSTĚ LIDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHCÍPNI PÍČO
prince of Wales píše:KREMILEK4.3.11 píše:ANO KDYBY KDYBY TAK SE PASU NA LOUCE , NO TAK TO UŽ ABY JSTE VŠICHNI POCHCÍPALI MRDKY NA NĚCO MOC FAJNOVEHO, KDYŽ BRNĚNSKÝ KURVY VYDĚLÁVAJÍ JEN DÍKY ZKURVYSYNSKÝM NORNÍKUM HMMMMMMM TAK TO JSOU SILNÁ SLOVA ŠPINAVÉHO ZKURVOMRDA , KÉŽ BY TĚ TVÁ MATKA HODILA TEHDY DO KANÁLU , UDĚLALA BY RADOST A SLUŽBU SPOUSTĚ LIDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHCÍPNI PÍČO
Křemílku, Gabrielo, Danielo, pekelná krásko s jižanským temperamentem,
Prvotní údiv se s dalšími zhlédnutími tvých příspěvků mění na obdiv nad formální promyšleností a po této stránce je to vzteklé vyjádření něčeho jako projev marného vzdoru. Těžko asi můžu změnit chápání tebe samotné. Obrázek o tvém charakteru a momentálním duševním rozpoložení si čtenáři udělají sami. Možná jsi měla těžké dětství, pocházíš z rozvrácené rodiny, nebo jsi třeba vyrůstala v dětském domově. Chápu, že se snažíš vystupovat jako sebevědomá mladá žena ale musíš si uvědomit, že většina relativně normálních lidí se na tebe dívá jako na někoho kdo si bere peníze za šukání a od úplně cizích chlapů, což je tedy úplný odpad, spodina společnosti. Nabízí se otázka proč tuto práci teda deláš když ti to vadí, zeptej se sama sebe proč zrovna já jsem musela takhle skončit? Taky zrovna prožívám přechodný stádium a je mi tě i líto. Chtěl bych Ti pomoct, poradím Ti najdi si slušné zaměstnání, najdi si nějakýho hodnýho kluka, kterej tě bude mít rád a pokus se zapomenout na minulost a zkus se vrátit do normálního způsobu života. Uvidíš, že se Ti to určitě podaří![]()
![]()
sumiiik píše:prince of Wales,právě jsem Tě jmenoval novou Matkou Terezou...![]()
![]()
prince of Wales píše:...poradím Ti najdi si slušné zaměstnání, najdi si nějakýho hodnýho kluka, kterej tě bude mít rád a pokus se zapomenout na minulost a zkus se vrátit do normálního způsobu života. Uvidíš, že se Ti to určitě podaří![]()
![]()
...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků