Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod sweetmarion » stř 1. dub 2015, 14:09

normalnikluk1 píše:Tady se to rozjelo...

Jen poznámka k dříve psanému - s tou množstevní slevou je to v podstatě sranda...(asi by bylo hloupé a nepraktické dávat razítka na papírek)... Mě by ale třeba udělalo radost když bych při opakované návštěvě dostal slevu či nějaký bonus (10 minut navíc myslím nikoho nezabije :-)) a to už třeba s odůvodněním, že nejsem jeden z těch obtloustlých a nesympatických návštěvníků. Vracel bych se tak nějak víc rád.

Moji vracející se klienty ale benefity mají :) Ať už v podobě přednosti při objednání, třeba i prodloužení času a nenavýšení ceny nebo dle jejich přání...společná sprcha apod. Protože si jich vážím, mám své oblíbence a ráda je uvidím zase, někdy beru jenom ty, které znám, když mám frmol...je zkouškové nebo tak :)
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod normalnikluk1 » stř 1. dub 2015, 14:16

sweetmarion píše:

Jen poznámka k dříve psanému - s tou množstevní slevou je to v podstatě sranda...(asi by bylo hloupé a nepraktické dávat razítka na papírek)... Mě by ale třeba udělalo radost když bych při opakované návštěvě dostal slevu či nějaký bonus (10 minut navíc myslím nikoho nezabije :-)) a to už třeba s odůvodněním, že nejsem jeden z těch obtloustlých a nesympatických návštěvníků. Vracel bych se tak nějak víc rád.

Moji vracející se klienty ale benefity mají :) Ať už v podobě přednosti při objednání, třeba i prodloužení času a nenavýšení ceny nebo dle jejich přání...společná sprcha apod. Protože si jich vážím, mám své oblíbence a ráda je uvidím zase, někdy beru jenom ty, které znám, když mám frmol...je zkouškové nebo tak :)

:-) Tak to je super. Jelikož jsem byl minule poprvé beru zpět ;-)
normalnikluk1

Příspěvekod acx » stř 1. dub 2015, 17:21

normalnikluk1 píše:
sweetmarion píše:

:-) Tak to je super. Jelikož jsem byl minule poprvé beru zpět ;-)

Nepsala Marion taky o nějakém IQ ? :lol:
acx

Příspěvekod nemesis000 » pát 3. dub 2015, 2:24

sweetmarion píše: Pokud jde o vyrojení se masérek nebo "masérek", tak je to jednoduché. I ty méně chápavé přišly na to, že takhle si mohou vybrat s kým budou šukat...a nedivím se jim :D co já vím od klientů, tak spousta z nich k sexu svolí, když se jí budete líbit a zaplatíte to .... musí chápat, že nenabízet rovnou sex je pro ty holky docela dobrý tah, aby se nemusely tolik strachovat, kdo se objeví za dveřmi...docela se divím, že vám to ještě všem nedošlo Vy si vybíráte, ony teď taky ..Chce to mít pořádně silný žaludek nabízet sex...

Marion tu bezděky vyjevila svéráznou teorii placeného sexu, udělala si tady z toho takový blog a dílem inzerci. :roll:

Jen mně to potvrdilo, že chodit na masáže (tzv. erotické) - jinak taky často nazývané "honírny" je ztráta času a peněz. Za stejný peníz se dá jít na normální privát, který je k tomu, k čemu byl určen - k sexu. Budu-li chtít na masáže, půjdu za sportovním masérem či masérkou v ceně zhruba kolem 300 -500 za hodinu. A namasíruje mně určitě lépe než masérky v zařízeních typu honírny.
Chápu, že někdo třeba není schopen sexu, tak hledá nějakou náhražku, ale nedělejme z té "masáže" nějakou vědu, a pišme zde raději o pořádných privátech a dobrých službách v nich.

O tom, co píše, že by se ťapinky měly strachovat, kdo bude za dveřmi :shock: , tak předpokládám, že někoho nepřijatelného mohou odmítnout.
nemesis000

Příspěvekod sweetmarion » pát 3. dub 2015, 13:36

ale to jsem přece psala...že spoustu "masérek" nic o masáži a relaxaci neví...ba ani o erotice. A pouze vyjevila logický důvod proč je teď spoustu nabídek "erotických masáží". A za sebe to hlavně nikomu nevnucuji, často na běžný privát zájemce posílám, když je jejich možnost uspokojení omezena pouze na sex. Za mnou chodí muži, kteří mají zájem o relaxaci, vlídnou blízkost nahé mladé slečny, kterou nešuká týdně tucet cizích chlapů a kde mají i možnost i lidského sblížení v podobě komunikace, protože to není nějaká blbka :D Někteří muži si i vybírají koho si pustí k tělu a jejich zkušenosti z privátů nemusí být nejlepší. Cizinci zase často ocení možnost, že kromě erotického zážitku si mohou popovídat i s někým mimo práci, kvůli které tu většinou jsou (někdo by měl holkám poradit naučit se anglicky...neslyšela bych tak často:"you speak English?...Great!") :D
Zase rozumím, že někomu se u mě nebo u kohokoliv, kdo nenabízí sex, nebude líbit nikdy. Nemám s tím problém, ať nechodí, nebavilo by to je a ani mě, protože já mám ráda, když se muž chvěje vzrušením, pak jsem spokojená i já :D

Když má někdo pocit, že musí za každou cenu napsat, že pro něj je "erotická masáž" ztráta času...že má zkušenosti mizerné...tak by měl očekávat, že budu reagovat, když je to v blízkosti mé "obchodní značky" :D Pokud to bude reakce na mě, mé služby, nespokojenost s nimi...OK. Ale podřazením do tohoto vlákna své zkušenosti generalizujete, čímž se mě to dotýká, tak to pište do nějakého obecného tématu.

S tím odmítáním...ano, holka může říct...tak s tebou to nepůjde...ale pokud je sama nebo má nad sebou nějakého pasáka, který by ji dal sežrat nebo zaplatit, že někoho odmítla...no nevím. A mužské ego víte jaké je, jako slabší strana se nedivím, že nechtějí potencionálně vyvolat konflikt tím, že chlapovi řeknou, že ošukají většinu chlapů, ale jeho ne ...ty, co mají slabší žaludek, tak řeknou, že dělají masáže a když se jim budete líbit, tak proč ne... :D

No jo...chlapi se zase tak často nesetkají se sexuálně agresivním chováním...fakt to není nic hezkého :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Asanami » pát 3. dub 2015, 22:00

sweetmarion, myslím, že nemesis má pravdu, že si tady z toho děláš nějaký blog . :shock: Už svůj pohled napsala, OK,
ale toto forum není pro ťapiny resp. masérky, ale především pro sdělování názorů norníků. :idea:
Jistě, dá se akceptovat, když dívka ojediněle něco upřesní, ale věnuj se své činnosti a inzerci si nechej pro Agamu.

Myslím, že si činnost erotické masérky idealizuješ, chlap si může s ženskou popovídat aniž byjí musel za vyhonění zaplatit stejně jako za sex.
Asanami

Příspěvekod Asanami » pát 3. dub 2015, 22:03

sweetmarion píše:
S tím odmítáním...ano, holka může říct...tak s tebou to nepůjde...ale pokud je sama nebo má nad sebou nějakého pasáka, který by ji dal sežrat nebo zaplatit, že někoho odmítla...no nevím. A mužské ego víte jaké je, jako slabší strana se nedivím, že nechtějí potencionálně vyvolat konflikt tím, že chlapovi řeknou, že ošukají většinu chlapů, ale jeho ne ...ty, co mají slabší žaludek, tak řeknou, že dělají masáže a když se jim budete líbit, tak proč ne... :D
No jo...chlapi se zase tak často nesetkají se sexuálně agresivním chováním...fakt to není nic hezkého :D

Marion,
nikdo tebe a ani žádnou další erosenku nenutí (aspoň doufám), aby tuto činnost dělaly. Klidně si můžou najít brigádu, jak se obvykle říká v pokladně supermarketu či podobně. Tam se s sexuálně agresivním jednáním chlapů nejspíš tolik nesetkáš.
Asanami

Příspěvekod polav » sob 4. dub 2015, 0:29

Já v tom tedy rozhodně žádný blog nespatřuji. Marion jenom reaguje na ostatní příspěvky, ač tedy poněkud obsáhlejší formou, stále je to k věci. Nicméně jestli je to na někoho příliš dlouhé čtení, číst to přece vůbec nemusí, zejména když o tenhle druh masáže a potažmo návštěvu Marion nemá zájem. Já taky nečtu všechna vlákna.

A už vůbec nepovažuju za problém, pokud se dívka zapojí do diskuze ve svém vláknu. Pokud je to k tématu, proč by se nemohla vyjádřit? Je to pohled zase z trochu jiného úhlu a samotnou diskuzi to může naopak obohatit.

Jistě, fórum by mělo sloužit především k tomu, abychom si doporučili dívky příjemnější, šíkovnější a varovali se před těmi horšími. Ale když už tady někdo načne nějaké marginální téma, rád si počtu názory i samotných aktérek :)
polav

Příspěvekod sweetmarion » sob 4. dub 2015, 12:19

děkuji uživateli polav...něco takového jsem vyjádřila pár příspěvků výše a nebudu se již opakovat. Názory a zkušenosti s návštěvou u mě, pozitivní i negativní jsou přínosné pro uživatele i pro mě. Záleží mi na tom, a jak jsem výše psala, cením si především vracejících se návštěvníků. Některé příspěvky jiných uživatelů mi přišly naopak zbytečné...nezajímají je mé a podobné služby, ale způsob jak píší, uráží mě i těch pár dalších holek, které vědí něco o masáži, erotice a s muži zacházet umí 8) a taky ty, kteří se k nám pravidelně vracejí :)

to Asanami: Ze strany mých návštěvníků jsem se se sexuální agresí nesetkala, v životě již ano...nemusí jít jen o fyzickou agresi. Holky, které znám již narazily na hulváty i jako své návštěvníky, někteří chtějí přijít znovu, volají z několika čísel a pod. Kdyby bylo na denním pořádku potkávat takové zmetky, pak to dělat nebudu. Někteří norníci asi vůbec neví, jaké jsou životní příběhy dívek, kterým platí za sex. Některé to prostě považují za lepší výdělek než běžnou prací a jsou pohodlné to změnit. Ale jsou holky, které byly donuceny jejich životní situací, kterou do toho dostal nějaký chlap...nemají sílu to změnit, neví kdo by jim pomohl a hlavně se stydí si o pomoc říci, bojí se onálepkování...chlap, když se dostane do tíživé situace, obvykle začne páchat trestnou činnost...krádež, zpronevěra, podvody...ženy se v tomhle stále úplně neemancipovaly a "prodávají" sebe. Jelikož už jsme daleko v sociologii a kriminologii, tak k dalšímu zamyšlení odkážu na odbornou literaturu :D ..upozorňuji, že nepíši o sobě :)

Není sex jako sex. Osobně někdy lépe vzpomínám na zážitky, které nekončily souloží, lépe, než na špatný sex...někteří chlapi to prostě neumí, stejně tak některé ženy. Dráždění a provokace mě baví, proto mě baví co dělám, a jedině tak se to může líbit i mým návštěvníkům :)
Že nám platí tolik co za sex? Tak buďte rádi, že za tu cenu dostanete někde uspokojivý sex...dobře pro vás! :wink: o erotických masážích obecně si pište do nějakých obecných vláken, tam to klidně nechám bez odpovědi, třeba vám nějaký uživatel napíše, že ne vždy to musí být škoda peněz :wink:
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Asanami » sob 4. dub 2015, 13:58

sweetmarion píše: to Asanami: Ze strany mých návštěvníků jsem se se sexuální agresí nesetkala, v životě již ano...nemusí jít jen o fyzickou agresi. Holky, které znám již narazily na hulváty i jako své návštěvníky, někteří chtějí přijít znovu, volají z několika čísel a pod. Kdyby bylo na denním pořádku potkávat takové zmetky, pak to dělat nebudu. Někteří norníci asi vůbec neví, jaké jsou životní příběhy dívek, kterým platí za sex. Některé to prostě považují za lepší výdělek než běžnou prací a jsou pohodlné to změnit. Ale jsou holky, které byly donuceny jejich životní situací, kterou do toho dostal nějaký chlap...nemají sílu to změnit, neví kdo by jim pomohl a hlavně se stydí si o pomoc říci, bojí se onálepkování...chlap, když se dostane do tíživé situace, obvykle začne páchat trestnou činnost...krádež, zpronevěra, podvody...ženy se v tomhle stále úplně neemancipovaly a "prodávají" sebe. .. k dalšímu zamyšlení odkážu na odbornou literaturu :D ..upozorňuji, že nepíši o sobě :)..:

Nepochybuji, Marion, že jsou hulváti někteří chlapi, podobně jako nejsou zrovna andělé některé dívky. Nemá cenu toto tady rozebírat, to bychom mohli uvádět příklady ze všech stran pořád dokola. Podle mne sis skutečně tady pro tyto úvahy vybrala nesprávné místo.

Marion, určitě si dovedu představit, že se dostane muž či žena do tíživé situace a každý to řeší po svém. Dívka či žena klidně může si najít brigádu, práce se najde vždy a všude, když dívka chce. Pokud se rozhodne dělat erotiku, tak to má snazší, ať si každý říká, co chce. Ale musí tím nést rizika setkání s nějakými nevábnými jedinci. O to víc si vážím dívek, co raději něktějí rychlé peníze a raději pracují mimo erotiku, možností je fůra.
samozřejmě hned každý namítne, že chlapi jsou stejní, že to vyhledávají. Ano, ale to nemění nic na předchozím.
Asanami

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 13:02

Mně se podle fotek Marion, moc nelíbíš a asi bych za tebou nešel, ani kdybys inzerovala full service:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod ADR » ned 5. dub 2015, 13:23

Si to zabil :lol:
ADR

Příspěvekod sweetmarion » ned 5. dub 2015, 13:43

Dobermann píše:Mně se podle fotek Marion, moc nelíbíš a asi bych za tebou nešel, ani kdybys inzerovala full service:)

to je dobré vědět :lol: aspoň mohu být klidná o něco více, že jeden ze zasloužilých norníků za mnou nezavítá :lol:

vždycky, když tu vidím nějaké hodnocení...zejména vzhledu, pak mě napadne, jak by se norníci tvářili, kdyby věděli, jak je hodnotí holky :D většinu návštěvníků mám sice pod nějakou nic neříkající šifrou, která nikomu cizímu nic moc neřekne, ale ty naše telefonní seznamy jsou občas zábavné ...ty pozitivní označení...mazel, sladous, apod. , označení dle profese a pak ty méně pozitivní až po ban list....smraďoch, loudil, kondylomata všude, fuj, nebrat, debil, agresor :D ty jsou nejzábavnější :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 13:57

sweetmarion píše:
Dobermann píše:Mně se podle fotek Marion, moc nelíbíš a asi bych za tebou nešel, ani kdybys inzerovala full service:)

to je dobré vědět :lol: aspoň mohu být klidná o něco více, že jeden ze zasloužilých norníků za mnou nezavítá :lol:

vždycky, když tu vidím nějaké hodnocení...zejména vzhledu, pak mě napadne, jak by se norníci tvářili, kdyby věděli, jak je hodnotí holky :D většinu návštěvníků mám sice pod nějakou nic neříkající šifrou, která nikomu cizímu nic moc neřekne, ale ty naše telefonní seznamy jsou občas zábavné ...ty pozitivní označení...mazel, sladous, apod. , označení dle profese a pak ty méně pozitivní až po ban list....smraďoch, loudil, kondylomata všude, fuj, nebrat, debil, agresor :D ty jsou nejzábavnější :D

tak mně si ulož pod ten, co se mu nelíbí tvarohové beztvaré slečny. víc vědět nepotřebuješ:)
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » ned 5. dub 2015, 16:20

Dobermann píše:
sweetmarion píše:

tak mně si ulož pod ten, co se mu nelíbí tvarohové beztvaré slečny. víc vědět nepotřebuješ:)

nepotřebovala jsem vědět ani to :D a určitě kvůli tomu nepřestanu cvičit, tančit nebo si nezačnu ničit pleť v solárku...obzvláště, když nás "bledých" a navíc přírodních blond je málo...s plynulou angličtinou pak místo zasloužilých norníků chodí cizinci...a to mě tak strašně mrzí :D 8)
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže