ale to jsem přece psala...že spoustu "masérek" nic o masáži a relaxaci neví...ba ani o erotice. A pouze vyjevila logický důvod proč je teď spoustu nabídek "erotických masáží". A za sebe to hlavně nikomu nevnucuji, často na běžný privát zájemce posílám, když je jejich možnost uspokojení omezena pouze na sex. Za mnou chodí muži, kteří mají zájem o relaxaci, vlídnou blízkost nahé mladé slečny, kterou nešuká týdně tucet cizích chlapů a kde mají i možnost i lidského sblížení v podobě komunikace, protože to není nějaká blbka

Někteří muži si i vybírají koho si pustí k tělu a jejich zkušenosti z privátů nemusí být nejlepší. Cizinci zase často ocení možnost, že kromě erotického zážitku si mohou popovídat i s někým mimo práci, kvůli které tu většinou jsou (někdo by měl holkám poradit naučit se anglicky...neslyšela bych tak často:"you speak English?...Great!")

Zase rozumím, že někomu se u mě nebo u kohokoliv, kdo nenabízí sex, nebude líbit nikdy. Nemám s tím problém, ať nechodí, nebavilo by to je a ani mě, protože já mám ráda, když se muž chvěje vzrušením, pak jsem spokojená i já

Když má někdo pocit, že musí za každou cenu napsat, že pro něj je "erotická masáž" ztráta času...že má zkušenosti mizerné...tak by měl očekávat, že budu reagovat, když je to v blízkosti mé "obchodní značky"

Pokud to bude reakce na mě, mé služby, nespokojenost s nimi...OK. Ale podřazením do tohoto vlákna své zkušenosti generalizujete, čímž se mě to dotýká, tak to pište do nějakého obecného tématu.
S tím odmítáním...ano, holka může říct...tak s tebou to nepůjde...ale pokud je sama nebo má nad sebou nějakého pasáka, který by ji dal sežrat nebo zaplatit, že někoho odmítla...no nevím. A mužské ego víte jaké je, jako slabší strana se nedivím, že nechtějí potencionálně vyvolat konflikt tím, že chlapovi řeknou, že ošukají většinu chlapů, ale jeho ne ...ty, co mají slabší žaludek, tak řeknou, že dělají masáže a když se jim budete líbit, tak proč ne...

No jo...chlapi se zase tak často nesetkají se sexuálně agresivním chováním...fakt to není nic hezkého