Hledat  

Marion 704725945

Erotické masérky - Tantra, Nuru, Body to body

Re: Marion 704725945

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 16:30

Potom nechápu, proč lezeš na fórum zasloužilých norníků. Zbytečně tu ztrácíš čas /a my s tebou/.
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » ned 5. dub 2015, 17:00

Dobermann píše:Potom nechápu, proč lezeš na fórum zasloužilých norníků. Zbytečně tu ztrácíš čas /a my s tebou/.

jsou tu i ti, kteří upřednostňují jiné služby než soulož, dokonce i pár bystrých a rozumných mužů...nikdo tě přece nenutil se mnou ztrácet čas...vyjádřil ses zcela sám, svobodně a naprosto off topic :D impulz pro registraci byly nepřesné informace, které se šíří po netu, mezi uživateli obecně i přímo tady :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 17:16

chytří, bystří a rozumní jsou ti, co ti dají 1200 za vyhonění péra? :lol:
tak, že je pozdravuju, já zůstanu ještě chvilku blbej:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 17:23

a vím, že to má nulový smysl, protože admin tady nedělá vůbec nic, ale založení samostatné sekce "masérky a podobná verbež" by nebylo na škodu...
Dobermann

Příspěvekod normalnikluk1 » ned 5. dub 2015, 19:46

Prostě jsou lidi co preferují něco jinýho než klasickej/neklasickej sex. Každej to má jinak. Je to každýho věc. Marion se zastanu - tohle vlákno je i její věc a komu vadí co dělá/nedělá má asi smůlu no.
normalnikluk1

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 19:54

normalnikluk1 píše:Prostě jsou lidi co preferují něco jinýho než klasickej/neklasickej sex. Každej to má jinak. Je to každýho věc. Marion se zastanu - tohle vlákno je i její věc a komu vadí co dělá/nedělá má asi smůlu no.

SEXprivat4you.cz

já bych řekl, že je to docela jasně daný :wink:
a tobě bych doporučil návštěvu nějakého odborníka. normální je souložit, ne se nechat onanovat.
Dobermann

Příspěvekod normalnikluk1 » ned 5. dub 2015, 20:27

Dobermann píše:
normalnikluk1 píše:Prostě jsou lidi co preferují něco jinýho než klasickej/neklasickej sex. Každej to má jinak. Je to každýho věc. Marion se zastanu - tohle vlákno je i její věc a komu vadí co dělá/nedělá má asi smůlu no.

SEXprivat4you.cz

já bych řekl, že je to docela jasně daný :wink:
a tobě bych doporučil návštěvu nějakého odborníka. normální je souložit, ne se nechat onanovat.

Dobrmane - o tobě si tu každý myslí co si myslí a každému je jasné, kdo jsi a kdo z nás dvou by měl vyhledat pomoc odborníka :-)
normalnikluk1

Příspěvekod Dobermann » ned 5. dub 2015, 20:45

no nevím, ale řekl bych, že i moji tradiční oponenti mají v souvislosti
s honírnama, které normální kluku:) navštěvuješ, docela jasno...
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » ned 5. dub 2015, 21:20

asi je to marné...to chce asi trochu vyšší úroveň vnímání k pochopení :) k nám se chodí pro přidanou hodnotu, my si nemůžeme jen lehnout a roztáhnout nohy :D i když se chlap celou dobu ani nehne, dostane se mu náležité péče :D
muži sem chodí kvůli odpočinku, uvolnění a intimitě...sex jim často nechybí ...něco navíc ovšem ano :D
Za své návštěvníky musím říct, že to nejsou žádní lůzři, kteří by si museli platit za sex, chtějí ovšem něco více než "matraci"...vybočení ze stereotypu bez závazků a s minimálním rizikem (jsou i muži, kterým sice jejich žena sexuálně nedostačuje, ale aspoň mají tolik respektu, že ji nechtějí ohrozit na zdraví)

ne každá masérka je neschopná, že ani neumí vzít péro do ruky a opravdu nepochopím proč kritizovat něco, co ani člověk nezkusil :D nevím, jestli to mám vůbec zmiňovat před hafíkem...ale jsou už i takové nesexuální služby, kdy lidé platí za pouhé objímání! :D :D kam ten svět spěje :roll: :lol:

kdyby šlo o pouhé vyhonění, pak nechápu, proč se někteří stále vracejí a proč mě za to odměňují i více než musí :o
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » pon 6. dub 2015, 1:38

jo, k tobě chodí krásní prachatí cizinci a stojí fronty, aby ti mohli dát víc, než po nich chceš:)
kvůli přidané hodnotě:)
za sebe musím říct, že už mi trochu lezeš na nervy. honíš péra a důležitá jsi jak ministerský
předseda...
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » pon 6. dub 2015, 9:59

Dobermann píše:jo, k tobě chodí krásní prachatí cizinci a stojí fronty, aby ti mohli dát víc, než po nich chceš:)
kvůli přidané hodnotě:)
za sebe musím říct, že už mi trochu lezeš na nervy. honíš péra a důležitá jsi jak ministerský
předseda...

ne, prostě významu psaného slova nerozumíš :D nick měl napovědět :D a protože musíš mít poslední slovo, tak si pod to napiš nějakou hovadinu, mně je to jedno...prohlédla jsem si pár vláken, které jsi zaplevelil, ani nevím, zda ty patříš na forum zasloužilých norníků, když máš ve zvyku hlavně prudit tam, kde jsi ani nebyl...ale asi čím méně fakticky aktivní, tím lépe pro holky :D

Jestli ti dělá problém, že každá, která nabízí sex nebo erotiku není hloupá pipina, které můžeš nakecat, jak jsi úžasný a posadí se na zadek, když ji hodíš pár drobných ...smůla, můžu se tu s tebou hádat do nekonečna, ale já mám raději podnětnou diskuzi než hloupé invektivy bez zjevného důvodu. Buď té lásky a zajdi se uvolnit k nějaké tvé oblíbené dívce, která ti zvedne telefon a jdi prudit zase jinam...(doporučuji třeba diskuzní forum novinky.cz, tam zapadneš)
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Dobermann » pon 6. dub 2015, 10:30

běž si zacvičit a udělej něco s tím pupkem. u ženský je to obzvlášť nechutný.
Dobermann

Příspěvekod sweetmarion » pon 6. dub 2015, 11:24

Dobermann píše:běž si zacvičit a udělej něco s tím pupkem. u ženský je to obzvlášť nechutný.

další zbytečný výpad :roll: ...já pupek trochu potřebuji, aby bylo s čím třást :lol: six pack je slušivý u chlapů nebo u tanečnic jiného směru :lol: a neboj, už budu čas věnovat příjemnější a inteligentnější společnosti bystřejšího hafíka :D
sweetmarion
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod gogo123 » pon 6. dub 2015, 11:46

Nevím jestli Dobermann potřebuje péči ale kdo si nechává vyhonit péro za 1200 je u mě jednoduše kokot na n tou. A ještě se tady s tím chlubit. :shock: To se tady budou za chvíli chlubit i buzeranti.
A Marion, běž do prdele i se šefovou, která prý z toho nic nemá. Toto je fórum o norničení a ne o neschopných jedincích s nějakou vadou ....
PS. Až mi bude chybět noha, ruka, budu mít nějaký psychoproblém tak přijdu ale rozhodně se nebudu tady chlubit, že jsem poloviční chlap. :?
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod ADR » pon 6. dub 2015, 13:38

Nechci do toho mluvit.Ale jestli si nekdo mysli ze eroticka "maserka" je neco jineho nez kurva tak neni.Je to proboha totozne.Vzdyt to tady slecna neprimo potvrzuje.A ze ma z "slapani" penize a citi se diky tomu na vysi?Usmevne.Ja proti masazi jako takove nic nemam.Jen z toho nedelat neco vic.A mozna je to tak ze chlapy jsou lini poradne sukat jak uz tady nekdo nekde napsal.Smutne.
ADR

PředchozíDalší

Zpět na Dívky z Brna na masáže