fatal1ty.666 píše:Ta stara prostitutka Hanulikova prodava cukrovicko na private???Nechapu!..asi nic jineho prodat nedokaze...
Volal jsem Hanulikove(podle obrazku co tu davate je to ona).Schuzka pred starou skolu v bazuli.Vek sedi na tech 52 co pisete.Slibovala nejakou mladou,zavlekla me k sobe domu kde jsem zaplatil 500 za hodku.Pohostila me velice pekne,dostal jsem buchtu,nejake orisky.Byt po rekonstrukci.Ubehlo 10 minut a porad vykladala o sobe-hodne se chlubila a ve smyslu ji prace prostitutky bavi a nema nouzi o klienty.Fakt mluvila o sobe?Rikam,chci tu mladou holku.Tak ji volala,ale podle me zadne cislo nevytocila,ale vytocila me.Nenecham ze sebe delat hnupa a tak ji rikam,ze jsem si zaplatil za tu mladou holku.Hanulikova rekla,ze nedojde,ze neco ma.Nechtel jsem se hadat,tak jsem chtel vratit petikilo!Nevratila me a nadrzo mi rekla,ze jestli nechci problemy,tak mam vypadnout a dojit jindy anebo mi ho vykouri ona.To jsem se lekl a ve mziku jsem byl z bytu pryc a jeste mi nadrzo rekla,ze mam dojit znovu!Chapete to?
Ta Hanulikova je vychcana,jestli toto udela kazdy den nekomu tak ma 500x30=15000 za mesic a ani neroztahne nohy!Ale pochybuju ze ji tam nekdo vubec chodi!Moje nejdrazsi buchtü a orisky v zivote co jsem zral!
Ona nekterym zakaznikum vyhrozovala pres esemesky????Jo a ma cislo 731340182 a inzeraty vsude!Vaneska a certice.
Ty kokote, kdo říkal, že jsem ho dostal na privátě?