Hledat  

Hodonín, Břeclav

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Hodonín, Břeclav

Příspěvekod Pavel55 » pon 6. dub 2015, 21:38

fatal1ty.666 píše:Ta stara prostitutka Hanulikova prodava cukrovicko na private???Nechapu!..asi nic jineho prodat nedokaze...

Volal jsem Hanulikove(podle obrazku co tu davate je to ona).Schuzka pred starou skolu v bazuli.Vek sedi na tech 52 co pisete.Slibovala nejakou mladou,zavlekla me k sobe domu kde jsem zaplatil 500 za hodku.Pohostila me velice pekne,dostal jsem buchtu,nejake orisky.Byt po rekonstrukci.Ubehlo 10 minut a porad vykladala o sobe-hodne se chlubila a ve smyslu ji prace prostitutky bavi a nema nouzi o klienty.Fakt mluvila o sobe?Rikam,chci tu mladou holku.Tak ji volala,ale podle me zadne cislo nevytocila,ale vytocila me.Nenecham ze sebe delat hnupa a tak ji rikam,ze jsem si zaplatil za tu mladou holku.Hanulikova rekla,ze nedojde,ze neco ma.Nechtel jsem se hadat,tak jsem chtel vratit petikilo!Nevratila me a nadrzo mi rekla,ze jestli nechci problemy,tak mam vypadnout a dojit jindy anebo mi ho vykouri ona.To jsem se lekl a ve mziku jsem byl z bytu pryc a jeste mi nadrzo rekla,ze mam dojit znovu!Chapete to?
Ta Hanulikova je vychcana,jestli toto udela kazdy den nekomu tak ma 500x30=15000 za mesic a ani neroztahne nohy!Ale pochybuju ze ji tam nekdo vubec chodi!Moje nejdrazsi buchtü a orisky v zivote co jsem zral!
Ona nekterym zakaznikum vyhrozovala pres esemesky????Jo a ma cislo 731340182 a inzeraty vsude!Vaneska a certice.

Ty kokote, kdo říkal, že jsem ho dostal na privátě? :lol: :lol: :lol:
Pavel55

Příspěvekod beruska » pon 6. dub 2015, 21:40

:oo: :oo: :oo: :lol: Není zač, naopak. Já všem děkuji za krásný den s milou společností. Bylo mi s Vámi hezky. Na krásné chvilky člověk nezapomene. Pa, moje zlatička .:lol: :oo:
beruska

Příspěvekod fatal1ty.666 » pon 6. dub 2015, 21:43

Tak bys mi mohla vratit Hanulikova prachy ne,ctu ze se topis v penezach tak proc jsi me okradla?Bud naval prachy nebo naval tu dceru a ja ji vysukam a budu doufat ze mi nepraskne sprcka a nechytnu ten jeji aids!

Mam otazku,to ses vyretusovala na te fotce sama nebo ti s tim nekdo pomahal? :lol:
Přílohy
04-04%25252520-%25252520kopie%25252520(3).jpg
fatal1ty.666

Příspěvekod Pavel55 » pon 6. dub 2015, 21:45

beruska píše::oo: :oo: :oo: :lol: Není zač, naopak. Já všem děkuji za krásný den s milou společností. Bylo mi s Vámi hezky. Na krásné chvilky člověk nezapomene. Pa, moje zlatička .:lol: :oo:

Ti tři kokoti dnes strávili krásné chvíle asi jen u PC! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pavel55

Příspěvekod fatal1ty.666 » pon 6. dub 2015, 21:54

Hanulikova,naval prachy nebo nastrc tu tvoji dceru,vemu si 2 gumy kdyby praskla jedna,tak abych nedostal aids.
Jinak pro norniky:
Po otresnem zazitku s Hanulikovou jsem navstivil jednu slecnu v Luzicich-Zuzku.Byt krasny,cisty,vonavy.Byl jsem mile prekvapen.Zuzka moc usmevava a prijemna.Dal jsem si sprsku a slo se na vec.Vse s ochranou,moc krasne.Dostal jsem napit.Urcite zopakuju.Slecna aktivni,strida sam polohy.Ceny taky velice priznice.Doporucuji.
fatal1ty.666

Příspěvekod soustal » pon 6. dub 2015, 21:55

fatal1ty.666 píše:Tak bys mi mohla vratit Hanulikova prachy ne,ctu ze se topis v penezach tak proc jsi me okradla?Bud naval prachy nebo naval tu dceru a ja ji vysukam a budu doufat ze mi nepraskne sprcka a nechytnu ten jeji aids!

Mam otazku,to ses vyretusovala na te fotce sama nebo ti s tim nekdo pomahal? :lol:

Odkdy Ty šukáš se šprckou?
Už ho stejně máš od této staré k......
Přílohy
37_353479.jpg
soustal

Příspěvekod fatal1ty.666 » pon 6. dub 2015, 21:57

Tak jsem zkusil Hodonin:

"Karin - jsem plná něhy a vášně. Hodonín, nonstop. T. 731 340 182."

!!! :evil: tak sem skusil otras a hnus su slova co to vystihuju!!! domluva cez nejaku zensku ze sefova, mne cekala pred vchodem kdyz to tam neznate a mate vetsi auto ani poradne nezaparkujete. mi vola ze uz vas tam ceka kde ste :D , dal slo se nahoru jeste sem si rikal ty prsa ujdou dojdeme do bytu elektrika nejde ze sefova nezaplatila ted sem odtat dojel takze tma jak v p...i zapalila svicky ale smrad z hajzlu hnus byl sem na hajzlu neuveritelny smrad. Proste neco co co vas hned vzrusi taky prijemny byt to uz je i auto lepsi 1000x. chtel sem oral v telefone ze 800 mi rekne uplne mimo :D rikam mam 600 tak za 600 domluveni.ale potom jak ma to tam privitalo som ponukol 400 nechtela tak sem se otocil a sel pryc. Pac sem mnel vsebe tabletu tak sem si rikal za 400 ty "prijemen veci" prekonam ale nema to vubec uroven to.Skuste uvidite :D to muzete zebrat nejaku u cesty za 300 a udelate lip.. rozhodne nedoporucuji.
Zenska nic moc. Domluva pres 3 osobu. Byt hruza des!
fatal1ty.666

Příspěvekod fatal1ty.666 » pon 6. dub 2015, 21:58

Hanulikova,naval prachy nebo nastrc tu tvoji dceru,vemu si 2 gumy kdyby praskla jedna,tak abych nedostal aids.
fatal1ty.666

Příspěvekod soustal » pon 6. dub 2015, 22:00

fatal1ty.666 píše:A ta jeji dcera to je ta jak ma aids??Dáša?

Ale kdepak!
Tahle dcera to je co má ten aids.
Šuká s buzíkem Marťasem, kálejí po sobě jako prasata a takhle dopadla! Občas podrží Marťasovi i její máma, která šuká bez gumy s kdekým.
Oficiálně to má jen dcera, ale řek bych, že to mají všichni, protože mezi sebou šukají jako králíci!
Přílohy
Kopie (2) - 10391439_10202116135337225_5019392537885530221_n.jpg
soustal

Příspěvekod kabanos » pon 6. dub 2015, 22:11

--:o --:o Ááá kokote, tu babu nech chrápat, ta uhořela v Rohatcu u starého dědka v pěkném pajzlu. Smrad , bordel místo záclon deky. --:o Haňulí, jsem přežratý, výborné chlebíčky! Vajíčková pomazánka, bramborová, krevetova a česneková. Máš šikovnou děvčicu. Chlebíčky byly famózní, cukrové výborné i kešu oříšky chutnaly. Svíčková jedna báseň. Se poseru, ale kam to lejno hodit???? --:o Kdo mi poradí ??? --:o
Naposledy upravil kabanos dne pon 6. dub 2015, 22:16, celkově upraveno 1
kabanos

Příspěvekod kabanos » pon 6. dub 2015, 22:11

[quote="fatal1ty.666"]Tak jsem zkusil Hodonin:

!!! :evil: tak sem skusil otras a hnus su slova co to vystihuju!!! domluva cez nejaku zensku ze sefova, mne cekala pred vchodem kdyz to tam neznate a mate vetsi auto ani poradne nezaparkujete. mi vola ze uz vas tam ceka kde ste :D , dal slo se nahoru jeste sem si rikal ty prsa ujdou dojdeme do bytu elektrika nejde ze sefova nezaplatila ted sem odtat dojel takze tma jak v p...i zapalila svicky ale smrad z hajzlu hnus byl sem na hajzlu neuveritelny smrad. Proste neco co co vas hned vzrusi taky prijemny byt to uz je i auto lepsi 1000x. chtel sem oral v telefone ze 800 mi rekne uplne mimo :D rikam mam 600 tak za 600 domluveni.ale potom jak ma to tam privitalo som ponukol 400 nechtela tak sem se otocil a sel pryc. Pac sem mnel vsebe tabletu tak sem si rikal za 400 ty "prijemen veci" prekonam ale nema to vubec uroven to.Skuste uvidite :D to muzete zebrat nejaku u cesty za 300 a udelate lip.. rozhodne nedoporucuji.
Zenska nic moc. Domluva pres 3 osobu. Byt hruza des! --:o --:o --:o --:o Ta uhořela v pěkném pajzlu v Rohatcu u jednoho starého dědka. Kokote ! Smrad , bordel , místo záclon deky! Nech ju chrápat.
Naposledy upravil kabanos dne pon 6. dub 2015, 22:25, celkově upraveno 2
kabanos

Příspěvekod fatal1ty.666 » pon 6. dub 2015, 22:16

kabanos píše:--:o --:o Ááá kokote, tu babu nech chrápat, ta uhořela v Rohatcu u starého dědka v pěkném pajzlu. --:o Haňulí, jsem přežratý, výborné chlebíčky! Vajíčková pomazánka, bramborová, krevetova a česneková. Máš šikovnou děvčicu. Chlebíčky byly famózní, cukrové výborné i kešu oříšky chutnaly. Svíčková jedna báseň. Se poseru, ale kam to lejno hodit???? --:o Kdo mi poradí ??? --:o

Vyser se Hanulikova na talirek a pak to spolu s tim tvym psem sezerte:-)

Uhorela? A zajimave ze ma stejne cislo jako Hanulikova 731340182 a jso utu stiznosti jenom na Hanulikovou jak vodi zakazniky ke skole a ve svem byte je okrada jako me!!!Zajimave!!!Je to u stare skoly na B.Martinu 9!!!
fatal1ty.666

Příspěvekod fatal1ty.666 » pon 6. dub 2015, 22:17

Tak jsem zkusil Hodonin:

Zenska nic moc. Domluva pres 3 osobu. Byt hruza des!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Volal jsem Hanulikove(podle obrazku co tu davate je to ona).Schuzka pred starou skolu v bazuli.Vek sedi na tech 52 co pisete.Slibovala nejakou mladou,zavlekla me k sobe domu kde jsem zaplatil 500 za hodku.Pohostila me velice pekne,dostal jsem buchtu,nejake orisky.Byt po rekonstrukci.Ubehlo 10 minut a porad vykladala o sobe-hodne se chlubila a ve smyslu ji prace prostitutky bavi a nema nouzi o klienty.Fakt mluvila o sobe?Rikam,chci tu mladou holku.Tak ji volala,ale podle me zadne cislo nevytocila,ale vytocila me.Nenecham ze sebe delat hnupa a tak ji rikam,ze jsem si zaplatil za tu mladou holku.Hanulikova rekla,ze nedojde,ze neco ma.Nechtel jsem se hadat,tak jsem chtel vratit petikilo!Nevratila me a nadrzo mi rekla,ze jestli nechci problemy,tak mam vypadnout a dojit jindy anebo mi ho vykouri ona.To jsem se lekl a ve mziku jsem byl z bytu pryc a jeste mi nadrzo rekla,ze mam dojit znovu!Chapete to?
Ta Hanulikova je vychcana,jestli toto udela kazdy den nekomu tak ma 500x30=15000 za mesic a ani neroztahne nohy!Ale pochybuju ze ji tam nekdo vubec chodi!Moje nejdrazsi buchtü a orisky v zivote co jsem zral!
Ona nekterym zakaznikum vyhrozovala pres esemesky????Jo a ma cislo 731340182 a inzeraty vsude!Vaneska a certice.
Přílohy
04-04%2525252520-%2525252520kopie%2525252520(3).jpg
fatal1ty.666

Příspěvekod kabanos » pon 6. dub 2015, 22:35

fatal1ty.666 píše:
kabanos píše:--:o --:o Ááá kokote, tu babu nech chrápat, ta uhořela v Rohatcu u starého dědka v pěkném pajzlu. --:o Haňulí, jsem přežratý, výborné chlebíčky! Vajíčková pomazánka, bramborová, krevetova a česneková. Máš šikovnou děvčicu. Chlebíčky byly famózní, cukrové výborné i kešu oříšky chutnaly. Svíčková jedna báseň. Se poseru, ale kam to lejno hodit???? --:o Kdo mi poradí ??? --:o

Vyser se Hanulikova na talirek a pak to spolu s tim tvym psem sezerte:-)

Uhorela? A zajimave ze ma stejne cislo jako Hanulikova 731340182 a jso utu stiznosti jenom na Hanulikovou jak vodi zakazniky ke skole a ve svem byte je okrada jako me!!!Zajimave!!!Je to u stare skoly na B.Martinu 9!!!

Čuráku, to tě nemusi zajímat, hold slovák vlezl do Rohatce do jejího pajzlu. Pokud máš problém, vylez a rád tě kopnu do gulí. --:o Ta baba je v pánu , nech ji v klidu chrápat.
kabanos

Příspěvekod kabanos » pon 6. dub 2015, 22:53

kabanos píše:--:o --:o Ááá kokote, tu babu nech chrápat, ta uhořela v Rohatcu u starého dědka v pěkném pajzlu. Smrad , bordel místo záclon deky. --:o Haňulí, jsem přežratý, výborné chlebíčky! Vajíčková pomazánka, bramborová, krevetova a česneková. Máš šikovnou děvčicu. Chlebíčky byly famózní, cukrové výborné i kešu oříšky chutnaly. Svíčková jedna báseň. Se poseru, ale kam to lejno hodit???? --:o Kdo mi poradí ??? --:o
kabanos

PředchozíDalší

Zpět na Dívky mimobrněnské